Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?
Figyelt kérdés
Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?
2021. jan. 5. 02:21
81/145 Barbell Deadlift válasza:
Tényleg félelmetes...már megfogalmazni sincs energiám az agyhalottaknak, hogy miért hülyeség, amiket írnak. Egyszerűen belefáradtam. Nem vagyok kisegítő tanár.
82/145 A kérdező kommentje:
Hidd el van az a szint, akiknek bármit mondhatsz, felesleges. Totális agymosottak és tudatlanok. Semmi közük ahhoz az tudományhoz amiről beszélnek.
Idítő fiatalabb (orvostan) hallgatókkal beszélgetni a témáról, nagyságrendelig más a tudás és az eszmecsere minősége. Ott annyira oltáspártiak, hogy én is oltásellenes lennék inkább közöttük.
2021. jan. 14. 15:14
83/145 A kérdező kommentje:
Üdítő*
2021. jan. 14. 15:14
84/145 everlight válasza:
Ha nem tetszik az igazság így jártatok,de tény hogy nincs kihatással semmi korlátozás a vírusra,ahogy a maszkok se érnek semmit.
85/145 anonim válasza:
#88 Ez maximum a te alternatív valóságodban igazság...
86/145 everlight válasza:
A felesleges értelmetlen korlátozások,és a vacak maszkok se érnek semmit.
87/145 Barbell Deadlift válasza:
Everdark, elfelejtetted forrással alátámasztani a 15 ezer influenza halottat.
88/145 everlight válasza:
Akármilyen számokat be lehet hazudni a kormány által.DE semmi jelentősége hányan halnának meg covidban egy válság és az államcsőd fontosabb kérdés.
89/145 A kérdező kommentje:
Tényleg beteg elme vagy hatalamas troll vagy. Vigyázz, te sem vagy sérthetetlen, sokan kaptak a "karmától" akik így gondolkodtak...
2021. jan. 15. 16:04
90/145 A kérdező kommentje:
Itt a válasz minden kerdésre: [link]
És lesz olyan agyhalott aki még rá is fog szavazni, és begyűjtheti ismét a pénzeket..
2021. jan. 15. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!