Ģödény ennyire sötét, vagy szándékosan téveszti meg a témában járatlanokat?
Figyelt kérdés
Ezen posztja alapján meg biztonsági tűt sem látott még életében, és mielőtt kiposztolta arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzen.. Mi ez ha nem nagy nyilvánosság előtti álhír terjesztés?
2021. jan. 5. 02:21
101/145 anonim válasza:
Azon sem lepődnék meg ha kiderülne, hogy ő áll mögötte, akár rizikós, akár nem.
102/145 A kérdező kommentje:
Én biztonsági tűs eset óta bármit kinézek belőle..
2021. febr. 17. 01:16
103/145 anonim válasza:
Néha én is komolyan eltöprengek rajta, hogy ennyire sötét vagy ennyire aljas. Inkább az utóbbira szavazok.
104/145 everlight válasza:
Gödény egy hős,a gyáva hipohondereket,meg a vírus imádókat kellene meglincselni a gyógyszer iparral együtt
105/145 A kérdező kommentje:
Everlight még mindig itt kísért XD
2021. febr. 17. 22:49
106/145 Barbell Deadlift válasza:
Igen, everdark meg mindig itt van, de meg mindig nem olvashattunk tole egzakt dolgokat, csak a szokasos alufolia sapkas baromsagokat :)
107/145 everlight válasza:
Fáj az igazság,egyszer a tönkrement emberek fellázadnak és meglincselik a politikusokat .
108/145 A kérdező kommentje:
Everdark xd
Ez továbbra sem pusztán politikai kérdés. A politikának az egészségügyi konszenzust kell követnie a tudomány jelenlegi állása szerint.
2021. febr. 20. 02:04
109/145 Barbell Deadlift válasza:
Én azt várom, hogy az emberek végre a vírustagadó idióták ellen lázadjanak fel. És akkor végre vége lehetne a járványnak.
110/145 anonim válasza:
#109: A járványnak akkor lenne vége ha nem beszélne róla többet a média.
Eddig esgészségesnek tartották azt, aki jól volt, most tünetmentesnek. Régen nem keresték tesztekkel az influenzásakat, ma meg a fertőzöttek nagy részét tesztekkel kutatják fel, hogy a számokkal félelembe tartsák az ilyeneket mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!