Ennyire "nyuszikák" lettek a mai tizenéves fiúk? Bővebben lent! (hosszú, de muszáj volt, érdekes egy kérdés)
Itt olvastam egy kérdést, amelytől padlót fogtam, nevezetesen, hogy a gimnáziumban iskolaorvosi vizsgálat volt a fiúknak, és a 17-18 éves fiúk azon szorongtak, hogy jézus isten, az osztálytársaik is látni fogják őket meztelenül, mert egyszerre kell bemenni. A fitymaszűkületet akarják kiszűrni, és azt nézik, hogy a herékkel minden rendben van-e. Mellesleg elég durva, hogy ezt csak ilyen korban nézi meg az iskolaorvos, na de nem ez a lényeg.
Pár kisebbségi komplexusos aztán előkerült, h ő ugyan nem fog más fiúk előtt meztelenül állni. Még valami gimis tanár is előkerült, hogy ő az ombudsmanhoz fordult, mert micsoda megalázó bánásmód ez ...
Nekem ezt nagyon durva volt olvasni, és nem tudom rövidebben, pontokba foglalom:
1, Legelőször is jó lenne azt felfogni, hogy ez a vizsgálat a fiúk érdekében történik, és bizony még ilyen korban is kiszűrnek szűkületet.
2, Láttam persze egészséges pszichhéjű srác hozzászólását is, aki erre azt mondta, hogy ugyan már, neki eszébe se jutott ilyen parázás, és a fiatal dokinő még tett is utalást arra, hogy milyen szép a mérete :) És ő még büszke is volt magára. Persze rögtön valaki rákontrázott, hogy ez csakis perverz dokinő lehet.
3, Még ha lányok előtt menne ez az egész, akkor megérteném, na de könyörgöm, egymás előtt a fiúk mégis mit szégyellnek?
4, Kérdezném, hogy úgy mégis akkor ez azt is jelenti, hogy ennyi idősen pl. torna órák után nem tusolnak a fiúk, mert "milyen gáz" ?? Jó kérdés, ugye?
5, Pár szülő meg ez a tanár még adta is a lovat alájuk, hogy majd ők intézkednek, mert az ő gyereküket ne vizsgálgassa senki az intim helyein. Ezektől a szülőktől azért megkérdeném, hogy tisztában vannak-e gyermekük férfiasságának egészséges voltával egyáltalán.
6,Nem sokkal vagyok idősebb, de akkor elmondom, h nálunk még orvosi rendelő se volt a gimiben külön, egyszerűen bejött órára két védőnő, és ott nmindenki előtt ment a dolog, hogy levetkőzni nem kellett ugyan, de egymás után álltunk kint, és aztán aki sorra került, annak gatya le térdig, és érdekes, senkiben nem fogalmazódott meg, hogy őt most mennyire megalázták. Pedig még a lányokat se küldték ám ki, ugyan mondták nekik, hogy na lányok forduljanak el, de szépen végignézték, ahogy a fiúknak megnézik a fitymájukat meg a heréjüket "megtapizzák", aztán gatya fel, és jött a következő. Hangsúlyozom, senkiben nem merült fel h mennyire meg lett alázva, pedig én akkor inkább elmondhatnám ezt, úgy az egész osztály előtt. Senki nem kapott szorongási rohamot, és mindenki túlélte. Ja és bizony szűrtek ki szűkületet.
7, Itt meg azt olvasom, hogy hű de összefognak majd az iskolaorvos ellen, mert ők ugyan nem vetkőznek le, és nem fogják a nemi szervüket más fiúk előtt megnézni.
7, Kérdezném még mindig, hogy tehát a mai tizenéves korosztály még csak nem is tusol se tornaóra se mondjuk egy közös nyári tábor, osztálykirándulás, edzés stb alkalmával? Hogy van ez? Valaki világosítson fel!
8, Tényleg ennyire az önérzetükbe való taposásnak vélik ezt? De komolyan nem értem, mert ahogy olvastam, csak fiúk mennek be együtt, tehát lányok nem látnak semmit. Akkor mire fel ez a hatalmas de sztem indokolatlan szégyenérzet?
9, Még annyi, hogy ezt már én is csak idősebbek elmondásából tudom, hogy aztán régebben lehetett szégyenlősködni a sorozáson, mert behívták egy művházba a srácokat, aztán ott meg 200-an voltak meztelenül egy egész délelőtt, és nagy ívben tettek arra, hogy ki mit gondol, sőt még női írnok volt, ill. a segédszemélyzet tagjai között is nem egy nő volt, és mégis egy farokban kellett lenni. Na most akkor a mai 18 évesek nagy része meghalna a szégyentől egy ilyen alkalommal? És megannyi kérdés ...
10, Azért azoknak meg gratulálok, akik ehhez egészségesen álltak hozzá, és olyan véleményeket írtak, hogy ugyan már miért érdekelné, hiszen fiúk vannak csak egymás között. valamiért ezt egészségesebb személyiségnek tartom, és a legdurvábbnak meg azt látom, hogy sokan meg ráadásul még adják is a lovat a sok kisebbrendűségi komplexussal kűzdő fiú alá, és arra bíztatták itt, hogy tegyenek ellene különböző módokon.
Na kérem, ennyi, különösen kíváncsi vagyok, h manapság nem divat-e tusolni tehát a tesi órák után vagy netán azt is egyesével végzik 2 óra alatt?
Engem nagyon meglepett sok válasz, és be kell vallanom, csak a kisebbség volt, aki "normálisan" állt ehhez a kérdéshez. Komolyan, mondjátok fiúk, hogy még az orvos előtt is és egymás előtt is szégyenlősek vagytok ? Mi lesz így ? Mintha régebben nem lett volna ilyen, és bennem pl még soha az életben nem merült fel a megalázás érzete, csak mert más fiúk előtt meztelen vagyok a tusolóban stb. egyéb helyeken.
Mostani tizenévesek adnátok nekem erre választ, hogy is van ez manapság? Csak mert nem akarom elhinni szinte, hogy ilyen létezik. Ennyire megváltozott a világ kb 8-10 év alatt ? Mi az, ami konkrétan megalázó?
Köszi előre is a válaszokat !!!
Kérdező!
Elárulhatnád végre őszintén,hogy miért FÁJ NEKED az,ha nem akar/szeret mindenki meztelenkedni,és mutogatni magát.
Azért, mert neked ez minden vágyad és ez izgat fel,attól még nem kellene mindenkire ráeröltetned !
dehogyis! nem rről van szó!
arról van szó, amit a címben is leírtam, azaz, hogy ne legyenek nyuszikák, csak mert le kell tolni a gatyát! ez lenne a lényeg
Kérdező !
Értem mit akarsz mondani.
Mondjuk én is ilyen nyuszika vagyok,még a fiútársaim előtt sem merek meztelenül mutatkozni.És ez eléggé zavaró nekem.
Próbálok változni,de nem könnyű!
Látod, egyszer erőt kell venni magadon, és csak azért is úgy hozzáállni, hogy márpedig nem zavar, és ha törik, ha szakad, akkor is együtt tusolsz velük.
Meglátod, csak az első alkalom lesz a kicsit furcsa számodra, aztán meg el is felejted örökre.
Sok sikert!
Kérdező!
Az a baj,hogy mindig másként reagálsz,írsz,olyan mintha kettős személyiség lennél.(Mert azért amikor a perverz jellegű diákok megalázását jó pofának tartottad,vagy hogy erőszakkal megcsonkítanak érzéstelenítő nélkül a testük egy részétől kisgyerekeket,akkor nagyon sokszor kifordultál önmagadból)
De mért nem mersz végre választ adni arra,hogy mi a valós helyzet,hisz hol férfi,hol nő vagy?
Én nem azt mondom hogy betegesen szégyenlősnek kell lenni,de igen is tudni kell rendelkezni,dönteni a saját testükről(gondoljunk arra hányszor volt hogy kamaszként mert nem mert a saját testével kapcsolatban kérdezni,szólni ő mit szeretne körülmetélt lett,személy szerinte bocs akit érint,de nekem sem tetszik a látvány,és sokak később nagyon megbánták,mert nem is tudták szólhatnak,van más megoldás,nem mert se kérdezni,se az orvost ott hagyni,másikat keresni és voltak aki írták hogy nekik a végeredmény igen rossz lett.És azért került ebbe a cipőbe mert mi volt anyucit,meg apucit is rábeszélték,azok sem kérdeztek,meg a srác sem stb.Ha szólt volna,bocs ez az én testem,milyen megoldások vannak még,akkor nem történt volna meg,vagy ha meg tanították volna rendesen tisztákodni és rendszeresen és elmondták volna milyen következményekkel járhat ha nem tartja be.EZÉRT mondom a felvilágosítás és a tájékoztatás fontos mindehol,az élet minden területén) és ki kell állni magunkért más helyzetekben is.
Az sem épp bátorság ha valaki nem mer kiállni magáért,a véleményéért és ezért kellemetelen helyzetekbe kerül akár orvos előtt,amikor nem is lenne rá szükség,vagy direkt szívatna az orvos,vagy az élet más területén más,nem kell folyton beállni a sorba és mint valami nyáj és vakon követni a másikat,mert az sem mer megszólalni,lépni kell.
A beteges szégyenlősséget most felejtsük el,mert ezekben a témákban nem arról van szó,az aki osztálytársak előtt nem akar meztelenkedni én még nem látok gondot,nem azért jár suliba,oda tanulni jár és van néhány haver,majd kifejtem ezt hogy értem.De ha elmegy úszodába,sportra jár,vagy épp kirándulni meg és ott letusol,akkor nem beszélhetünk beteges szégyenlősségről.
Meg a pár havera visszatérve ott is azért vannak nagy különbségek ott sem vetkőzget le az ember,hacsak nem épp közös nyári vakációt szervez.
Meg azért tök más az hogy elmész tusolni egy kolleszba,egy úsziba stb és más az hogy meztelenül sorakozz fel és úgy ácsorogj,vagy úgy feküdj fel valaki előtt az ágyra és úgy csináljanak rajata vizsgálatot,természet ellenes helyzetekbe mások előtt.Azért ez igen etikátlan,ezt az orvosok,akinek van még morálja azok mind elítélik.
Ha valakivel együtt tusolsz nem mások előtt húzogatod,vagy húzgatják tök meztelenül a far&kad,vagy lányok sem terpszenek be egymás előtt,azért ezeknél igen is kell a külön vizsgálat.Senki nem pronósztárnak készül,mert normális élethelyzetbe max.csak ekkor találkoznál egy veled szemben meztelenül terpősztő lánnyal,akinek épp nyúlkálnak amott,ahogy fiúk esetében is.
Attól hogy valaki együtt zuhanyzózik attól még nálam sem fér bele hogy más ilyen vizsgálatomat végig nézze én itt erről beszélek.
Helyzeteket/témákat azért nagyon meg kell különböztetni,meg továbbra is igen etikátlanak tartom ha valójában a vizsgálathoz nem kell vetkőzni és mégis az orvos saját kényelme miatt,meg hogy megteheti úgy gondolja úgy járon el,ahogy te említetted.
Én még nem tapasztalatam,remélem nem is fogom.
Hát nézd, más élethelyzet egy koleszos tusolás, és más egy orvosi vizsgálaton felsorakozás, na de aki nem nyuszi, annak nem okoz gondot ez utóbbi sem, na meg ne beszéljünk arról, hogy ha az orvos azt parancsolja, hogy levetkőzni, akkor nem visszapofázni kell, hanem megtenni, amit mond. Nem? Még akkor is, ha csak vérnyomásmérés meg testsúlymérés lesz, hiszen ez minden orvos egyéni módszerén múlik, valamelyik így szereti, de valamelyik meg úgy. Tehát nincs gond a meztelen felsorakozással, hát nem fogja őket megharapni. Viszont ha meg nem teljesíti a parancsát, és kap emiatt két nagy pofont, az szerinted jobb lesz neki?
Pont ezért írtam, hogy a szégyenlősséget el kellene felejteni, és erre jó módszer a nudista strand most nyáron pl, szóval ki kéne használni a lehetőségeket.
Na aztán érdekes dolog, amit írsz a körülmetéltségről, és nem is értem, hogy jön ez ide. Nyilván ha körülmetélték kisebb korában, akkor annak megvolt az oka, és gondolom, nem lehetett meghagyni a nagy fokú fityma szűkületet. Nem? Mi problémát látsz ebben? Persze hallok olyanról is, hogy a szülők higiéniai szempontokból eleve körülmetéltetik a gyereket, és ezzel sincs semmi probléma sztem. Az egy dolog, hogy neked nem tetszik, sztem viszont tud az jól kinézni és izgató lenni (nudistrandon látok éppen eleget). Na de komolyan, ezt most miért hozod fel? Szted ezt se kellett volna engednie a gyereknek? És akkor mi lett volna? Úgy nő fel, hogy végig szenvedi a fiatalságát és majd 30 évesen jut el oda, hogy körülmetélteti magát? Ez jobb szted? Úgyhogy nem értelek, egy sok szempontból praktikus dolog, nem tudom, miért kifogásolod. És durva szűkületekre meg különben sincs más megoldás, az csak mese habbal, aki ilyet állít, vagy pedig eleve nem olyan súlyos fokú a szűkülete.
Tehát most több szenpontból se értettelek.
18:18-as!
Ne kérdezd már meg légy szíves 100-szor ugyanazt ami teljesen egyértelmű! A kérdező elmebeteg, náci egy FÉRFI! Ez teljesen egyértelmű minden szavából és a másik általa indított "nyunyókás" topicban is leírtam, hogy BENCÉNEK hívják! Legalábbis ezen a néven írt nekem e-mailt( és ez az e-mail címe is) amiben mesélt arról a "faxra fánkot húzni" beavatós játékáról, amit ő rettentően viccesnek tart....és amiből én ott bemásoltam egy részt abba a topicba!
Bence!
Te pedig próbáld már felfogni, hogy az iskolaorvosi vizsgálat NEM KONCENTRÁCIÓS TÁBOR!
Az orvos pedig NEM tábornok,a diákok pedig NEM közkatonák!
Hát mi az, hogy ha az orvos azt "parancsolja"??? Egy orvos NEM PARANCSOLHAT SEMMIT! Maximum MEGKÉRHET valamire!
Az orvos ugyanolyan ember mint bárki más és a diák is UGYANOLYAN EMBER!
Mégegy gyöngyszem tőled: " Viszont ha meg nem teljesíti a parancsát, és kap emiatt két nagy pofont, az szerinted jobb lesz neki? "
Mi az, hogy a "parancsát"?? Az orvos NEM parancsolhat!
És mi az, hogy "kap 2 hatalmas nagy pofont"??
Ha egy orvos ilyet meg merne tenni akkor a bíróságon találná magát testi sértés miatt! Ha még ráadásul kiskorút ütne meg akkor mégsúlyosabb lenne a vád!
Tudom, hogy úgyse jut el a te elmebeteg, primitív,szadista,náci agyadig amit mások mondanak, de attól még így van!
Egyébként én ilyenről még sose hallottam, hogy egy orvos ilyesmire vetemedett volna.
Nem tudom te miféle náci osztagból vagy elmegyógyintézetből keveredtél ide, de nagyon súlyos pszichés gondjaid lehetnek,ha képes vagy ezernyi oldalt irogatni arról, hogy tapsikolj mások megalázásának és bántalmazásának.
Az általad kitalált fiktív baromságokról már ne is beszéljünk....Gondolok itt pl. arra a "mesére" amit arról a kisfiúról írtál akit a tesi tanár állítólag arra kényszerített , hogy meztelen altesttel tornázzon mert otthonhagyta a torna nadrágját.....
Tudod Bence, ezt csak egy SÍKHÜLYE hiszi el neked! Senki más!
Akármikor is történt (volna) ilyen, az illető tanár ezt nem úszta volna meg börtön nélkül! ILYEN NINCS MEGENGEDVE ÉS NEM IS VOLT SOHA!
Ez az EMBERI MÉLTÓSÁG DURVA MEGSÉRTÉSE (lett volna).
Sok egyéb rizsát is irogattál te amiről azonnal érződött, hogy a te BETEG AGYAD kitalációja.
Remélem a moderátorok törölnek téged innen nemsokára! Mert te itt NEM SEGÍTESZ (amire ez az oldal ki lett találva) hanem kizárólag a betegagyú, szadista,náci eszméidet szajkózod és élvezkedsz mások megalázásán, bántalmazásán!
22:44-es
Nem tudom, miért lettem én Bence, na de mindegy is.
Figyelj, én maximálisan a segítés szándékával írtam le a dolgokat, és ne akarj mindent az én kitalációmra fogni, mert pl számos gólyatáboros kérdés jelent meg azóta is, és már korábban is leírtak hasonló dolgokat.
Sztem te hagyd már abba ezt a nácizást, meg azt is, hogy csak azért mert furcsább dolgokról nem hallottál, bizony fogadd el nyugodtan, hogy léteznek!
Különben meg mi ez a kirohanásod most? Én tök másról írtam legutóbb.
Végül pedig én is ellene vagyok az embertelen bánásmódnak, de tudod ez szintén létezik, sőt, nem tudom miért teszel úgy, mintha minden tökéletes lenne, hiszen pont nálunk aztán igen csak magasról tesznek az eü-ben az emberre, és a nagy önérzetére. Írtam erre már példákat.
Én továbbra is sok erőt kívánok a nyuszibb fiúknak, hogy túl tudják tenni magukat és ki tudják nőni a kamaszos szégyenlősséget. Mert akkor ez az összes kérdés eleve fel sem merült volna. Na de nem véletlenül foglalkoztat ez a téma sokakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!