Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?
"Kedves" bumpi vagy mi a fa.sz
Amikor 13 évesen észreveszik, h nem szált le a heréd, akkor még lehet gyereked. Valakitől kérsz spermát, és beteszed a barátnőd .....jába (nem pun.ci) és akkor is lehet gyereked, ha örökbefogadsz... Én is talán majd vállalok 1 gyereket, de lehet, h örökbefogadok...
Bumbi02,bocs a beszólásért és a helyesírásomért de felhúztál rendesen.Melyik szarabb kérdésedre csak annyit ha értelmetlenül és indokolatlanul megalázzák az embert az szarabb és ha túl vetőztetik,ha maradhat felső az jobb,nézd ha egy általános vizsgálatot elvégeztek bőven van idő felkapni a polót és már az elején el kellene mondani milyen vizsgálatok is lesznek,hogyan zajlanak és kötelezőek e,hány ember van bennt stb.A fére vezetés is szar,mert ha tudná az ember,hogy van lehetősége választani akkor élne vele.Egy embert nem lehet példaként felhozni,ott is az orvosok hibáztak mind születésekor,elgondokodtató ezek után a hol is adták nekik a diplomát,főleg a csecsemő és gyermekorvosnál,na tőlük be kellene vonni.
Mennyi idős vagy?
Milán 16
bumbi! te hol élsz?-,az anyám nagybátyjának egy heréje van,a forradalom alatt ellötték az egyiket és lám utána lett 2 gyereke,egy herével is lehet gyereket csinálni
igen , de itt nem erről volt szó, hanem ha pl nem száll le az ember heréje.. azzal már nehézkesebb..
közületek ki tudja hogy mit és miért nézeget a suli orvos? szerintetek unatkozik és igy gondolja..
-hmm.. kéne vmi jó sunát nézni nem?? hivjátok má be a 11.c-t... mondjátokk hooogy rutin vizsgálat..
valószinüleg vannak egészségügyi elöirások, és nem véletlen lehet minden iskolában orvos... aki meg azt mondja h őt ne vizsgálják meg, azt nem vizsgálják meg ennyi... az h erröl ti nem tudtok h lehet.. saját bajotok, utána kell nézni...
csak kiváncsi leszek hogy azok közül akik már azt ellenzik hogy rájuk tekintsen esetleg az orvos.. esetleg teszem azt más előtt tegye ezt.. kiváncsi vagyok hányszor járnak el majd a rutin nőgyógyászati vizsgálatra, ahol azért (mint irtátok) tüzetesebben vizsgálják az embereket... miből gondoljátok hogy ott normálisabb lesz az orvos?? hallottam olyanról hogy fel kellett feküdnie az illetőnek, gatya le lábak szét, orvos meg telefonált...ott sincs kevesebb bunkó... szal nem értem még mindig a parátokat...előbb utobb igyis ugyis el kell oda menni az embernek.. csak h ha gyerek korába is vizsgálgatják
1. kiszürhetnek vmi gondot
2. hozzá is szokik az ienhez
és am nem vok magamutogató.. azért mert a diákok 80%ával elfogadom h megnéznek évente kétévente egyszer még nem leszek magamutogató...
Kb Bumbi itt az egyetlen értelmes ember. Nem igaz, hogy nem fogjátok fel, hogy miről beszél. Süt belőletek a hülyeség, komolyan mondom.
Érdekes módon eddig mindenki csak arra verte a nyálát, hogy "ezt hallottam", "azt hallottam", "az ismerősömnek az ismerősének az ismerősének a lányának a puncijában turkált az iskolaorvos" meg stb.
Kb két.három ember írta be, hogy neki tényleg ilyen vizsgálatok voltak. De az nem az orvosok, meg a rendszer hibája, hanem kifejezetten azé az EGY DARAB ORVOSÉ, aki csinálta.
Az ellen lehet panaszt írni, feljelenteni, vagy tököm tudja mit csinálni.
De nehogy már két eset miatt mondjátok azt, hogy ezek a vizsgálatok nem szükségesek!! Nyilván itt nem a punciban turkálásra gondolok. De az nem is rutin iskolaorvosi vizsgálat!!!
21:02
Nem ezzel van a baj, hanem, hogy EGYMÁS ELŐTT vetkőznek le, és hangosan kiabálja némelyik orvos a gyerek súlyát(velem is megtörtént) Szóval én nem azt mondtam, hogy nem szabad most orvosi vizsgálatra menni... Am meg az se tetszik néhányunknak, hogy NEM MONDJÁK? VAGY ÍRUJÁK LE A GYERMEKEK jogait, hanem azt hazudják be nekik, hogy ez törvényileg így, meg úgy kötelező...
Ezt a témát már megbeszéltük kb 30oldallal ezelőtt. Azzal senki nem ért egyet, hogy egymás előtt kell levetkőztetni a gyerekeket. De ezen azzal nem lehet változtatni, hogy azt mondjuk a gyerekeknek, hogy "nyugodtan tagadjatok meg mindent, mert nektek ehhez jogotok van". Meg kell kérni az orvost hogy ne egymás előtt vizsgálja a gyerekeket. Ha nem hajlandó, akkor meg a suliigazgatóval vagy akárkivel beszélni.
Ezzel semmi mást nem lehet elérni, csak hogy a gyerekek még azt is meg fogják tagadni, ami egyáltalán nem sértő meg megalázó. Egy szemvizsgálatba se fognak belemenni, mert joguk van megtagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!