Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen jogaik vannak A diákokn...

Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Többen kérték, hogy indítsak erről a témáról külön topikot és írjam le amit több hasonló témájú topikba beírtam.

2010. ápr. 24. 11:30
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/1151 anonim ***** válasza:
60%

:DDDDD Komolyan mondom, 64%-os elmentem ezeket a hozzászólásokat:D Ez vmi kegyetlen. Nem tudom sírjak vagy nevessek:D Te nem vagy ép!!! Istenem....őszintén...mondd már meg légyszi hány éves vagy, nagyon érdekel:D

Remélem nincs gyereked, és nem is lesz. Mert nem vagy normális. Nem az orvosok az aberráltak basszus, hanem Te!!!!

2010. júl. 8. 16:08
 402/1151 anonim ***** válasza:
80%
A pedofiliát ne keverjük bele,igen vannak,de az itt felsorolt esetekben a fiatalok esetében inkább bunkóságról és le se sza.ásról beszélhetünk az orvosok részéről.És nem ezen kellene vitázni,hanem azt elérni valahogy hogy ilyen esetek ne fordulhassanak elő,nem álltok vagyunk,hanem emberek,ehhez kellene a dokiknak tartaniuk magukat.
2010. júl. 9. 19:00
 403/1151 anonim ***** válasza:
33%
Nah majd akkor mit szóltok, mikor szülni fogtok és a nővérke az összes szobatárs előtt fogja mustrálni a puncitokat, hogy hogy gyógyul:D:D
2010. júl. 9. 21:56
 404/1151 anonim ***** válasza:
72%

22.25 órás,44%-os előző oldalról!

Mond van neked gyereked?Az emberek még sima orvosi vizsgálatnál is kicsit kellemetlenül érzik magukat amikor le kell felül vetközniük,pedig ott az orvoson kívül csak az asszisztens van bennt.Akkor hogyan mondhatsz ilyet hogy 8-9 lány nyugodtan flangáljon egy száll mellben mert úgy mond meg akarják vizsgálni,tudtommal az orvosnak is csak 2 keze van,szóval mért is kellene már tömeg meztelenkedést csinálni.

Lehet te simán ledobod a felsőd tömeg előtt is,de a szeméremérzettel bíró emberek nem igazán és a többség ebből az ember típusból van.És itt volt már arra is példa hogy a nemiszervüket is mindkétt nemnél a többiek előtt akarták nézegetni,szóval ha ezek neked normálisnak minősülnek,akkor veled sem stimmel valami.

2010. júl. 10. 20:06
 405/1151 anonim ***** válasza:
74%

87%-os%

Igazad van,de attól mert gondolom te ezt átélted és ahogy írsz róla,neked is rossz emlék marad és kellemetlen volt,attól még senkit sem szabadna ilyen helyzetbe hozni,ahogy a fiatalokat sem.Ez nem kortól függ.De tuti téged is megtudtak volna diszkréten vizsgálni,ha akartak volna.De nálunk magyaroknál már bármit meg lehet tenni,mert hagyjuk,más országba ebből botrány lenne.És gondolom te sem akarnád hogy a gyerekedet rossz élmény érje,ha másképp is meg lehet oldani.

2010. júl. 10. 20:35
 406/1151 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem senkit sem kellene más előtt vizsgálgatni és túl vetkőztetni,v. más előtt erre kérni,az én időmben meg ilyen kretén vizsgálatok nem voltak,bár meg is gyűlt volna a bajuk velünk.
2010. júl. 11. 16:24
 407/1151 anonim ***** válasza:
79%
Hát nálunk még semmi ilyen nem volt a suliba,olyan lázzadás lenne nálunk ebből.Nem is ijjesztegetem magam ezzel,fúj azért ami sok az sok.
2010. júl. 13. 17:41
 408/1151 anonim ***** válasza:
82%
Mell tapi,punci mustra nézőközönséggel v. nélküle,hát erről most hallok először.
2010. júl. 16. 17:25
 409/1151 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom nálunk iskolában mindkét nem esetében csak rutin vizsgálatok voltak,szóval csak nézek ki a fejemből.
2010. júl. 21. 20:00
 410/1151 anonim ***** válasza:
65%
Ombucman segítésgével lehetne megoldani ezt,de ehhez a szülők és tanárok együttes erejére lenne szükség,akik esetleg Ombucmanhoz fordulnának.Az biztos hogy egy csomó itt írt vizsgálat esetében az kell hogy mondjam van ami nem egy iskolaorvosra tartozna,így meg naná hogy nem.
2010. júl. 27. 18:49
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!