Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?
Az állt helyzetnek, hogy van más is aki 64%!
Azért meg lehet mit írtam én. Érosz!
Nem lett idő közben tudathasadásom.
A picsogó gyerekhad meg csak azért bánkódik maximum, mert meglátták a kukiját/punciját.
Húúúha.... komoly veszélyek kérem :D
Ez a ganéjh nem én vagyok.
D tök mindegy hogy nem értesz te sem egyet a tömeges vizsgálatokkal mégis lehurrogsz másokat akik ezt kifogásolják és a szülők felvilágosítását,és persze a gyerekekét.Mert Lilla ezért indította ezt az egészet,úgyanis a legtöbb gyerek nem mer erről még otthon sem beszélni,annyira cikinek tartja az egészet.
Az meg hogy azért picsognak mert meglátják a nemiszervüket,ahhoz is joguk van,ő testük nekik is joguk van eldönteni hogy kiben bíznak meg,mi sem mutatjuk meg bármelyik orvosnak,ahogy a legtöbb nő is orvost választ ilyen esetben,sőt sokan azért mennek magánorvoshoz,mert ott csak az orvos van bennt vizsgálatnál,és nem zavar még az ápoló sem,mert engem is zavarna ha még ott nézne valaki,a másik meg főleg ha nem vizsgálat a cél,hanem a fejlettség bekategórizálása,azért gyerekként és felnőttként is ciki lehet húzd fel a polód,told le a gatyád és beírjuk kismellú,kis péniszű,és még annyit itt futószallag szerűen mennek a dolgok,és azt sem tudják mit csinálnak velük,fel sem tudnak rá készülni,és a felnőttnél is van olyan hogy valaki baromira unszimpatikus,gyereknél mért ne lehetne,attól hogy még iskoláskorú neki sem mindegy ki és hogyan vizsgálja meg.
Nekem se tetszene és szerintem a férfiaknak sem és sok más nőnek,ha most kitalálnák aki munkahelyre jelentkezik az átfogó vizsgálatra menjem a kijelölt üzemorvoshoz,nőknek rákszűrés,ami nem kellemes,soknak fájdalmas,pasiknak urológia,és prosztata vizsgálat,ami fenékbe nyúlást is jelent,főleg ha ezt még más előtt tennék,mondanák nekünk is vegyen le mindent feküdjön az azstalra a többi kollega jelölt meg nézné.Főleg hogy ha a munkahelyen nem indokolná igazából ezeket a vizsgálatokat.Most nekünk sem tetszene ha előírnának ilyen vizsgálatokat és semmi féle beleszólásunk nem lehetne,azt mondanák ide mész és kész.
És még annyit én alapból nagyon szégyenlős gyerek voltam,szóval baromira nem jött volna be,még akkor sem ha más osztálytárs nincs bennt,hogy vetkőzek le pucéra és úgy nézegessenek.Az meg hogy vad idegen akarná megszabni,hogy mit csináljanak velem,mert az én érdekem szerinte.
Nem egy esetről írtak már hasonló témákban amikor fiatalon,gyerekként vizsgálatra kényszerítettek akár szülők gyereket,főleg hogy nem is volt oka,csak a biztonság kedvéért,mondták ők,nem bele gondolva hogy egy kislánynak milyen érzés ha a fenekébe turkálnak és lehetett olvasni,amint dönthetet magáról és már középiskolásként nem tudták otthon szabályozni teljesen lehanyagolt minden vizsgálatot és semmin nem volt hajlandó résztvenni,és nem érdekelte.Szóval egy rossz élmény balul sülhet el.
Mikor én jártam iskolába, nálunk nem volt ilyen, sajnos. Pedig tuti, hogy többször is elélveztem volna, ahogy látom a többieket vizsgálat közben, meg ahogy érzem a többiek vizslató tekintetét, ahogy engem vizsgálnak.
Még szerencse, hogy léteznek zárt körű szerepjáték klubok.
:P
Tami!
Bocsi de én is úgy látom te nem ismered a chaten/neten használt hangulatjeleket! Hadd segítsek!
:) = mosoly
:( =szomorúság
:D =nevetés
:P =nyelvnyújtás, incselkedés
Amikor Medi azt a "D"-t írta az nem aláírás volt hanem "nevető jel".
Ha valaki viccesnek talál valamit, azzal fejezi (fejezheti) ki ezt, hogy odaírja ezt, hogy :D vagy :DDDD (minél több D-t ír annál nagyobb kacagást jelent)
Ugyanígy a mosolyjelnél ami :) de ha nagyobb mosolyt akarsz kifejezni akkor :))))))))))
A szomorúságjelnél ami :( szintén ha fokozni akarod akor annál hosszabbra csinálod :(((((((((
A hangulatjeleket tényleg nem ismerem,több helyen ugyanis az aláírás helyett csak egy betűt írnak le,és volt hogy a D,mint kiderült Dani volt,de szerintem lényegtelen.Nem igazán írnak alá,így a százalék v. időpont helyett inkább az utolsó betűhöz írtam.
De ez az egész oldal nem is erről szólna tudtommal.De kösz Lilla a felvilágosítást,pár ilyet még nyugodtan írhatsz hogy tiszta legyen a kép,ebben nem vagyok járatos,de ez most komolyan,szóval nem sértődésből írom,csak hogy tudjam.
Ha valaki itt tudja hogy gyakori fejfájással milyen orvoshoz lehet menni,akkor megírhatná ide,megköszöném(háziorvoson kívül,az már megvolt).
Elég későn szállok be, most találtam a kérdésre. Én már 22 vagyok, de nekem is volt persze ilyen vizsgálattal kapcsolatos élményem.
Szóval a gimiben 9-11 és 13(aki szakmán volt) tagozaton kellett ilyen vizsgálatra menni. Én rettentő szégyenlős vagyok, rögtön elkezdtem parázni is mikor osztályfőnök közölte hogy ekkor meg ekkor megyünk.
Odaértünk a dokihoz és a lányokat hármasával behívni. Én ledöbbentem, hogy nem megyek be másik két lánnyal, nekem ne röhögjenek a testsúlyomon stb. És szóltam osztályfőnöknek, hogy én egyedül szeretnék bemenni. Ofő rendes volt, megértette, bement a dokihoz és megmondta mi a helyzet velem. És egyedül is mentem be.
Szerencsére ott nem volt nemiszerv vizsgálat, meg cicitapi. Csak a pólót kellett levenni a gerinc vizsgálatánál meg a cipőt a lúdtalp miatt. De semmi egyéb.
Ja! Majd elfelejtettem! Aztán ugye 11.-ben újra menni kellett. Akkor már hármasával mentünk be, de akkor is csak a pólót kellett levenni. Nekem kicsit kellemetlen volt, hogy a többi kismellű csaj a melleimmel beszélgetett várakozás közben (mivel nekem elég nagy cickóim vannak).
Örülök, hogy én ki mertem állni magamért.
És itt a nick, ahogy kérted: :)
Holdtündér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!