Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen jogaik vannak A diákokn...

Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Többen kérték, hogy indítsak erről a témáról külön topikot és írjam le amit több hasonló témájú topikba beírtam.

2010. ápr. 24. 11:30
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/1151 anonim válasza:
100%
Mármint 1x szerre többet hív be.És előző vagyok.
2010. jún. 30. 16:02
 392/1151 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez már sok,hogy háziorvosnál 16 ember legyen bennt egyszerre.Ilyenkor vizsgál is v. csak kérdezget,receptet ír ki?De teljesen igazad van abba,hogy senkinek semmi köze hogy mi a próblémád és vizsgálat alatt meg mi az hogy más illetéktelen személy bennt tartozkodik.Ez városi v. falusi orvos?
2010. jún. 30. 18:53
 393/1151 anonim ***** válasza:
76%
Mért van hogy az egyik helyen évi egy orvosivizsgálat van a másikon meg kettő és ki határozza meg,hogy milyen mértékű.
2010. júl. 3. 17:27
 394/1151 bumbi02 ***** válasza:
24%
nem értem min vagy kiakadva.. nem kötelezheti az orvos arra hogy vetközzön le, viszont igy nemtudja végezni a munkáját... és h ha egy 8-9es lánynak azt mondod h melltartót is vegye le, de közlöd vele azt h joga van nem levenni, szted le fogja venni csak azér megvizsgálják? nem.. inkább sz*rni fog magasról arra h miért is kell az egész herce hurca.... hülyeség... nem értem hogy 1-1x mér nem lehet kibirni az ilyet orvosnál...
2010. júl. 5. 22:25
 395/1151 anonim ***** válasza:
22%

Azért, mert nem szeretné mutogatni a mellét. Valakinél a szemérem vérségi, genetikai vonás késztetés. Ez megváltoztathatatlan. Ahogyan a parasztság is. Aki pedofil sexuális selejt azok egy része nem fogja kibírni, ha lehetőség adódik, ne fajtalankodjon. Illetve lehet nem is érzi nem normálisnak. Vagy nem érzékeli a szemérmet.

Annak akinek ez sok mindig sok. Akinek meg nem sok, soha nem lesz az, semelyik korosztálynál. Csak a fiatalabbakkal szeretne foglalkozni. Valami pedofil paraszt belső késztetésnél fogva. Ami részben arra irányul, hogy nem tartja tiszteletben, hogy egy nőt vagy férfit az fogdoshasson először aki szerelmes!

Ennek a nagyhiányú felismerésnek a képessége szintén azonosítható pedofil genetikai állománnyal. Illatve azzal, hogy ez nem munka. Tehát a tudathasadás szintén része ennek. A felismerés teljes hiánya. Vagy értetlenség színlelése. Esetleg értetlenség. A két azonosság felismerésének nem tudása, akarása. A mell vizsgálata és ezek, alapból nemi tevékenységek. Amihez egészséges genetikai állomány esetén annak van köze, akit a szerelmes. A egy is, vagy esetleg több viszont akkor is ő választerre egyértelműen sexuális késztetséből. Ahogy pályát is sexuális késztetésből választunk. És ennek a nem ismerése szintén pedofil. Tehát alapvetően egy sexuális dologtól való mentesség szemlélet igénye azalatt, hogy ez közben sexuális tevékenység. Az egész élet ! Ami a nem normális részletek elfedésére irányul.

Tehát egyes pedofilok, teljes értetlenséget és azonosulni nem tudást fognak színlelni az adott esettel. Ugyanis ha valahol megtörténik ennek a felismerése, akkor más területen is erkölcsi igény mutatkozhat ez ellen.

Nyíilván vannak olyan pedofilok, akik végül nem fognak fajtalankodni.

2010. júl. 6. 09:54
 396/1151 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó: :D:D:D

Jól értem azt, hogy szerinted minden ember, aki orvosnak adja a fejét (és gyerekekkel is foglalkozik), az pedofil?

2010. júl. 6. 15:25
 397/1151 anonim ***** válasza:
72%

22.25,azaz 43%-os!

Bocs de a legtöbb ember igenis nem akarja hogy más előtt kelljen félmeztelenül mutatkoznia,miaz hogy bírja már ki?Ez bar.mság,sok tinédzserhez,kiskamaszhoz már az anyja se megy be,ha öltöznek,akkor idegegen előtt mutatkozon meztelenül.Szerintem a legtöbb nőt igenis zavar,ha más előtt kell így mutatkoznia,sőt fiúknál is van aki nem szeret meztelen felsőtesttel mutatkozni(pl, kövér,v. nagyon gizda és ki vannak a bordái).Egyébként is egyszerre csak egy embert tud megvizsgálni az orvos,szóval teljesen fölösleges ilyen zavarba ejtő helzetbe hozzni bákit is.Még sima tornaórán is van olyan lány,aki mindig trikót hord mert nem akar még melltartóba sem mutatkozni a többiek előtt.Azért gondoljál már bele,egy túlsúlyos,csíkokkal a hasán rendelkzeő,vagy túl nagy esetleg,kicsi mellű,v. bőrhibás(ebben a korban valakinek a hátán,hasán is sok pattanás van,esetleg sok anyajegye,szeplője,hege)van,az hogyan érzi magát.Valaki meg akármilyen szép is,akkor is úgy van hogy zavaró,hisz ez egy intim helyzet,tudtommal a strandon sem lógó mellel mászkálunk,hacsak nem kimondottan olyan helyre nem mész.Azért mert téged nem zavarna emberek tömege előtt félmeztelenül ácsorogni,nem akard már másra is ezt rákényszeríteni.Ez alapvető szemérmességhez hozzátartozik,azért az emberek igencsak szeretik megválógatni kielőtt mutatkoznak fedetlenül,függetlenül ennek mértékétől.Én pedofiliát nem keverném ide,de azért alapvető illemszabályokat be kellene tartani akármilyen jellegű vizsgálatról lenne is szó,ilyennél meg főleg.És már sokszor írtam pont ebben a korban a legszégyenlősebbek,és fiatal felnőttként kétlen hogy én hagynám magam kollágák előtt vizsgáltatni,akkor meg tőlük sem várnám el.Mindig van másik út,csak újabban kifogásokkal élve,nem is emberként kezelik a diákokat,ezt is sokszor írtam már,hogy érdekes hogy régebben is volt pénz,orvos és egyéb hiány és mégis volt idő a diákok egyenkénti vizsgálatára és emberségesen,kulturáltan ment a dolog.Szóval csak a sok kifogás van az orvosok részéről,hogy mért is tojnak az emberrel.

A lényeg az lenne hogy kulturáltan,diszkéréten zajlodjanak a vizsgálatok.És a tájékoztatás nem maradjon el!

Tami

2010. júl. 6. 16:36
 398/1151 anonim ***** válasza:
45%

Ezt most kinyomtatom és ki is teszem, azt hiszem, ez egyedülálló :DDDDD

"Ennek a nagyhiányú felismerésnek a képessége szintén azonosítható pedofil genetikai állománnyal. Illatve azzal, hogy ez nem munka. Tehát a tudathasadás szintén része ennek. A felismerés teljes hiánya. Vagy értetlenség színlelése. Esetleg értetlenség. A két azonosság felismerésének nem tudása, akarása. A mell vizsgálata és ezek, alapból nemi tevékenységek. Amihez egészséges genetikai állomány esetén annak van köze, akit a szerelmes. A egy is, vagy esetleg több viszont akkor is ő választerre egyértelműen sexuális késztetséből. Ahogy pályát is sexuális késztetésből választunk. És ennek a nem ismerése szintén pedofil. Tehát alapvetően egy sexuális dologtól való mentesség szemlélet igénye azalatt, hogy ez közben sexuális tevékenység. Az egész élet ! Ami a nem normális részletek elfedésére irányul.

Tehát egyes pedofilok, teljes értetlenséget és azonosulni nem tudást fognak színlelni az adott esettel. Ugyanis ha valahol megtörténik ennek a felismerése, akkor más területen is erkölcsi igény mutatkozhat ez ellen.

Nyíilván vannak olyan pedofilok, akik végül nem fognak fajtalankodni."

Semmit nem lehet ehhez már hozzátenni, nem is kell :D

2010. júl. 7. 13:08
 399/1151 anonim ***** válasza:
28%

Simán! Attól, hogy sok van azt kéne hinni nincs?

Részben úgy értettem, hogy sokan vonzódnak a fiatalokhoz betegesen. Illetve a felnőttek világa nehezebb és ellenszenvesebb számukra, azért mert testi erővel tudással és értelemmel rendelkeznek,-ami nagyobb veszélyt jelent a betegekre. Így a fiatalok körébe menkülnek, akik nem rendelkeznek lehetősséggel ennek kikerülésére. Rá vannak kényszerítve tanáraik, orvosaik elfogadására. Illetve így biztosabb kereseti lehetőséggel rendelkeznek, ha felnőttek között lennének. És magasabb sexuális követelményekkel kéne megfelelniük!

Azok is akik 14 éves lányokat futtatnak. A legtöbb orvos, hajlamos túlmisztifikálni , hogy biztos bevétele legyen. Az se akadályozza meg, ha ezzel a fiatalság szemérmében tesz kárt. Kitalálni mindenféle szűrést. Hogy állásuk legyen. Sokakban szerepet kap ez a hajlam. A népesség sokkal nagyobb rész rendelkezik pedofil hajlamokkal, mint kevesen hinnék. Hányan élnek nemi életet 16-18 év alatt.

Ez azért mutat egészségtelenséget. Meleg. Nem hiszem, hülyeség feltételezni azt, hogy ezért ilyen választanak.

Alapvetően hibás az amit sugallni szeretnél, hogy az orvosokról nem kéne ezt feltételezni. Minden ok az ezt feltételezni kell. Semmit, semmit nem lehet mondani, amiért ezt az orvosokról kevésbé lehetne feltételezni.

Akkor miért várják ezt el? Ezt néhány esetben nagyon is kötelező feltételezni. Ki miért van gyerekek közelében, ugyanis pedofília létezik. Akkor kéne ezt kihagyni a szemléletből, amikor a fiatalokat egyedül lennének valakivel?

Miért kéne elárulni a fiataloknak, hogy vannak orvosok akik nem pedofilok? Valaki válaszolhatna erre.

Azt hazudod végig valakinek, hogy az orvos pedofil, de végül rájön, hogy az nem is az. Vagy azt mondod nem minden orvos pedofil és rájön hogy az még az.

Kell azzal a tudással rendelkezni, hogy a népesség nagy része sexuálisan nem egészséges. Ez a fiataloknak a legfontosabb. Tudás. Elkerülés. Sexuális egészség. Fiatalság megóvása.

Ha egy fiatal azt értelmezi, hogy a közelében a felnőttek többsége pedofil, az miért ne lehetne igaz?

A társadalmi sexuális adatok ezt igazolják. Azok akik érintettek ebben, azok nem fogják ezt népszerűsíteni.

Én nem régen foglalkozok ezzel, de a mértéke így is meglepett. Annak ellenére, hogy azért a történelemben sok mindennel találkozni. A valóság viszont ennél is

Szinte nincs is fiatal aki ne esne áldozatul valaki bántalmazásának. Gyakorlatilag a felnőtt társadalom 99%sexuálisan egészségtelen. E környezetben kell a fiataloknak felnőttnek lenni. E legkevesebb, hogy ami pedofil gyanús, az az is.

Lehet hogy akinek a szívműtétet éppen a pedofil orvosa végezni el, nem tesz feljelentést. Mit számít az neki, ha az ő életét megmenti. Az öregek betegek, akik naponta ott totyognak, biztos nem akarnák, hogy kimaradjon az ellátás.

Szegény kisgyerek, na és akkor mi van, nekik is volt nehézség az életükben. Ez járt a mai fiatalságnak is. Így állnak hozzá.Nehogy már a fiatalok miatt nekik legyen nehezebb, a fiatalok vannak ő értük. Ez a beteg mód, áthatja az egész társadalmat.

Nem ártana, ha több ember lenne, aki ezt képes, hogy ezt komolyan vegye. Vagy nem a selejtességét szeretné titkolni.

Valamilyen szinten én azt is annak tekintem, ha valaki ez nem érdekel.

Nem hiszem súlykolni azt ilyet nem szabad ezt feltételezni.

Ez emberi viselkedés. Van ilyen nem lehet feltételezni valamit?

2010. júl. 7. 19:26
 400/1151 anonim ***** válasza:
29%
Esküszöm, másodszori olvasatra se egyértelmű nekem az utolsó hozzászólás, ezzel én vagyok csak így?
2010. júl. 8. 15:25
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!