Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?
Őszintén sajnálom a pedofilveszélytől rettegőket.... azért elég sok betegség van, amit egy jó kis pedofil jellegű vizsgálattal ki lehet deríteni, még időben... aki ilyen eset miatt most rosszul érzi magát, mert anno nem történt meg a vizsgálat, az bánkódhat.
A picsogó gyerekhad meg csak azért bánkódik maximum, mert meglátták a kukiját/punciját.
Húúúha.... komoly veszélyek kérem :D
Remélem, még lesz további kb 400 válasz, benne rengeteg felháborító esettel, Tami és Lilla nagy örömére.
Ne feledjétek, jogotok van megtagadni az orvosi ellátást, az ételt és a levegőt gyerekek! Ne hagyjátok, hogy erőszakkal juttassanak be levegőt és ételt a szervezetetekbe! Bármi perverz gonosz ilyet akarna, megtehetitek, hogy csak otthon esztek és lélegeztek! Benne van az alkotmányban is :D
Kedves D!
Nem lepődnék meg ha igazából,Medi lennél csak más néven írogatnál,szóval nem lenne újdoság.
Itt ha olvastad volna Érosz írt főként a pedofil veszélyről,ami például a korábban már írt 30/F eseténre igaz is.Én és Lilla arról írtunk,hogy a vizsgáltok módja sértő,nem pedofilizmusról.És arról hogy normális módon vizsgálják meg,egyesével a gyerekeket,a szülők tudjanak a vizsgálatokról,azok módjáról és bizonyos vizsgálatokhoz legyen beleegyező nyilatkozat és legyen választási lehetőségük.
És igen én kiállók a korábbi írásom mellett,hogy iskolaorvosoknak semmi köze a lányok nemiszervéhez,és sértő igen is az a vizsgálatnak mondott akármi amikor azért húzatják le valakivel az alsóneműt,hogy be írhasság fejlett v. nem,ez nem vizsgálat mint már írtam,ez tényleg nem vizsgálat,ebből semmit nem lehet megállapítani és tényleg nem hiszem hogy bárkire tartozna,hogy egy kiskamasz mekkora méretekkel rendelkezik,hisz mint írtam nem egyenlő ütemben fejődnek.
És azt is válallom hogy az hogy csak lehúzatja valaki és oda pillant,hogy szőrős v. nem ,az nem vizsgálat.És mint minden normális nő számára igen is fontos a nőgyógyász személye akárkivel ilyen jellegű vizsgálatot én sem végeztetnék el,így a gyerekem esetében is szakembere biznám ezt a vizsgálatot,de majd csak a megfelelő korban és megbeszélve vele,nem hiszem hogy 13 éveseket így kellene vizsgálgatni és többnyire középiskolás korban meg már a lányok el szoktak menni nőgyógyászhoz.
És fiúknál is már írtam,hogy sokan írták magukat kellett tapogatni,na ezzel nem sok mindent lehet kiszűrni,szakember másképp csinálja,és nem a többi gyerek előtt.Szóval sajnálom ha nem tetszik,de itt rajtad kívül nagyon kevés az aki a tömeges vetkőztetéssel és vizsgálattal egyetért,a jó érzésű emberek,akiknek van szemérem érzete azok nem.
D!
Akár tetszik akár nem neked,igen is joguk van a normális bánásmódhoz,és választáshoz.Senki ne akarjon sértően mások előtt vizsgálgatni,főleg akarata ellenére senkit sem.
Lehet te a gyereked engeded majd hogy más osztálytársak előtt a már korábban említett tényleg megalázó módon vizsgálgassák,úgy hogy közbe a másik mindet lát,de én nem.Mert ez nekem is sértő lenne.De te tudod,ha ennyire érdekel a gyereked akkor sajnálak nagyon.
Ezerszer le lett írva nem lebeszélésről van szó,hanem felvilágosításról,de nagyon leragadtál valahol.
Tovább nem szeretnék magyarázkodni és még tízszer leírni,miről szólna ez az egész,mert szerintem úgy sem értenéd meg.
De te tudod,a te gyerekről te döntesz!-Én nézem majd ha lesz nekem az egészségét de a testi-lelkit egyaránt.
Tami
Tami: :D = nevetős jel. Nem aláírás.
"ez nem vizsgálat mint már írtam,ez tényleg nem vizsgálat,ebből semmit nem lehet megállapítani"
Lehet egy orvos azért tanul jó pár évig, hogy ebből is megtudjon állapítani dolgokat,veled ellentétben. Erre még nem gondoltál?
Érosz: Őszintén sajnállak. Iszonyatosan boldogtalan életed lehet, ha ilyen üldözési mániád van. Mert ez már az, nem is gyengén...
Ezen a "10-13 óra között van a vizsgálat, mert akkor a gyerekeket könnyebb befolyásolni" ezen tényleg már csak nevetni tudok.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:01
Adjál meg privát emailt.
Szerintem a katonaság dolga lenne. Esetleg Rendőrség.
De minden képpen jelentsed fel, hátha valakit érdekelni fog. Az a leg biztosabb, ha mindkét helyen teszel feljelentést. Ezen kívül van nemzetbiztonsági hivatal.
Nemzetközi szervezetek, vagy külföldi.
Ha szükséged van segítségre szívesen. Első nek magatokat kell védeni. Az lenne a tökéletes, ha szólnál a szüleidnek. Ők hirtelen felindultságból kinyírnák őket, és kapnának 3 hónap felfüggesztett szabadságvesztést. Ez is könnyítene. Én senkit nem szeretnék lebeszélni, arról, hogy megvédje a gyerekét. Viszont, ha lehet , úgy értem van idő ilyesmire rá, akkor tegyen feljelentést.
Nem tudom pontosan mire gondoltál. Nyílván a nehézkes, bürokrata huza-vona miatt nem vonzó feljelentést tenni.
Egyedül nyílván sokkal nehezebb egy fiatalnak. Azért is van ez így kitalálva, hogy kevesebb legyen. De ez durva része már.És küzdeni kell az emberiségért. Még akkor is, ha ez akadájozva van. Jogi útvesztőkkel. Lehet felmentik, de azoknak akiknek kell, így is tudomására juthat. Lehet te is meg szeretnéd ölni ezért az orvost, sőt biztosan így van ez. De inkább bízd ezt másokra. Remélem ezt akartad hallani! Úgy értem sokkal másabb lenne, ha te is megtehetnéd. Ez miért van az más dolog, talán megfontoltság. Valami oka van sajnos, ez van. Ha engem kérdezel, helyből kikéne hívni a rendőrséget.
Elő kéne írni az orvosoknak, hogy csakis csukott szemmel vizsgálhatják a gyerekeket!
Sőt. A gyerekek, ha egymás előtt kell vetkőzniük, akkor szintén lecsukott szemmel kell, hogy mindezt tegyék :D
Ja és nem vagyok "D" ... meglepő módon...
D,te kis vicces!
Szerintem hadd döntsem már magam el,hogy ki előtt akarok levetkőzni és kielőtt nem,nem hiszem hogy bármelyik osztálytársamnak köze lenne ehhez,és az nekem feltett indim kérdésekre adott válaszokra sem,nem ezért van véletlenül az orvosi titoktartás,téged lehet nem zavarna ha intim vizsgálatot végeznek tömeg előtt rajtad,de akkor biztos beteg vagy,de engem és a többséget igen .És azt is hadd döntsem már el,hogy melyik orvosban bizok meg és kihez járok.Sajnállak ha nem tudod elfogadni mások véleményét,de én sem gátolak abban hogy mindenki előtt vizsgáltasd magad.
87%-osnak!
Figyelmessen végig kellett volna olvasnod itt miket írtak,amit nem tettél.Több hasonló korábbi témánál volt már hogy írták hogy nem orvosi vizsgálat volt nálunk,hanem fejlettéset vizsgálták azzal úgymond hogy csak odanéztek és beírták fejlett v. nem.Na csak azért hogy valakit bekategórizáljanak azért káraz egész,mert egy tininek igen is ez megalázó,főleg ha a többiek is hallják,hisz ha voltál sulis tudhatnád hogy szokták egymást cukkolni,meg önmagában ez nem indokolt,de fölösleges ezt hajtogatni,mert te a te igazadat mondod,én meg azt amit én vélek annak.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De arra még nem adtál te sem választ,hogy a tömeges vetkőztetéssel és egymás előtti vizsgálatokkal hogy állsz,intim vizsgálatokról beszélünk,én ezt kifogásoltam.Szerintem igen is durva hogy perceken keresztül álljon valaki egy száll bugyiban a hideg kövön és utána még a másik előtt vizsgálják meg a mellét,nézzenek az alsójába,v. esetleg fiúknál húzkodják a nemiszervüket.Tudtommal akár melyik orvoshoz megy az ember,ott sem így zajlik ez.Szóval létszives erre válaszolj,hogy ezzel amódszerrel egyetértesz-e,vagy ez túlzás számodra is.
És te saját gyerek esetén mit szeretnél milyen eljárást ebben a témában,hogy a gyerek is tuti egészséges legyen,de ne legyen ez neki fusztráció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!