Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen jogaik vannak A diákokn...

Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Többen kérték, hogy indítsak erről a témáról külön topikot és írjam le amit több hasonló témájú topikba beírtam.

2010. ápr. 24. 11:30
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/1151 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó író itt most már tudhatod hogy semmi sem kötelező és tudsz tenni ellene és teljesen jogos édesapád felháborodása,de már te is tudsz saját magadról dönteni,szóval állj ki magadért!
2010. jún. 15. 19:33
 362/1151 anonim ***** válasza:
35%
Gabi a fenéken keresztüli vizsgálatnál szűz lányokra gondolták,mert elég perverz dolog,én szűzként mentem dokihoz és hüvelyi úton ovatosan meg tudott vizsgálni,szóval azt is meg lehet másképp oldani,doki függő hogyan vizsgál,az én dokim elmondta a 2 lehetőséget és választhattam és még ápolónő se jött be,hál istennek.A fenék vizsgálatot tudtommal a legtöbb doki nagyon fiatal lányok esetében végzi csak el.
2010. jún. 15. 19:42
 363/1151 anonim ***** válasza:
33%
HOgy mondhatja bárki is azt hogy nem perverzek a suliorvosok,amikor egymás előtt akarják húzigáltatni a szerszámot,mi ez ha nem perverzió?Ez nem egyszerű figyelmetlenség,ez már beteges személyiségre utal,ahogy a csajok egymás előtti tapija is.
2010. jún. 18. 19:52
 364/1151 anonim ***** válasza:
47%

Az orvosi vizsgálatok általában 10-13 óra között vannak, ahogy tudom. Amikor a szellemi tevékenység alacsonyabb.

Ez se annyira véletlen. Megvan ez szervezve.

2010. jún. 19. 14:33
 365/1151 anonim ***** válasza:
22%

"Nem tűnt fel ezek szerint az sem, hogy leírtam, hogy fontos lenne a pedofil orvosok kiszűrése, és az, hogy az ilyen orvosok soha többet ne nyúljanak emberekhez.

De te ezek szerint ebből is azt szűrted le, hogy pedofil vagyok."

Nem ebből szűrtem azt le te szóforgató paraszt.

Hanem, hogy az összes nyílvánvaló pedofil eset, ami egy 4 éves számára is nyílvánvaló. Szerinted szakszerű vizsgálat. Ami másnak rég pedofília neked az normális.

Te a pedofilok 1% sem tiltanád el semmitől!

Egy rakás ember szerint ezek az orvosok pedofilok, egy rakás paraszt szerint meg nem. Elég sok esetről volt szó.

Te végig csak egyenkénti vizsgálatról beszéltél, az emberi jogok megtagadásával, ami a szeméremmel nem egyeztethetők. Lehet valamikor beírtál valamit, ami a szülők beleegyezésére vonatkozik, vagy felvilágosításra

, de továbbra sem ismersz el semmit pedofilnak ami egy vizsgálaton történt, vagy történhet. Sokat fejlődtél.

Továbbra is képtelen vagy úgy szemlélni a dolgokat ahogyan kellene, nem vagy képes elfogadni valakinek a döntését, mindenképpen csak valakit szolgálhat, nincs itt semmiféle erkölcs, pedofília lényegileg szerinted. Én se szívesen beszélek veled, nem fogok neked írni.

Azt se írom be, miből látni egyértelműen az alkalmatlanságodat. Had maradjon ez szakmai titok.

De azért az árulkodó, hogy nem vállalnál egy hazugságvizsgálatot. És, hogy ezt meg lehet tagadni ebben az országban. Inkább örülnél, hogy tisztázhatnánk a helyzetet. De ezt nem kell velem megbeszélned, ezt egy orvos segítség nélkül is elintézheti, ja miért nem jut egyiknek se eszébe ilyet csinálni? Csak a gyerekeket, meg szülőket meggyőzni a vizsgálatok fontosságáról. És csak erről beszélni. Hol szerepel felvilágosítás alkalmával ezekhez hasonló kérdés? Kérd el orvosod hazugságvizsgálatának eredményét! Vagy csináltasss vele.

Ami után persze még mindig lehet az, akkor is ha nem az az eredmény jött ki rá. Ez már viszont más.

Akkor is miért olyan nagy dolog? Nehogy megsértsük szegény érzékeny doki lelkét, aki kiskorúak nemiszervét vizsgálja? Ez van szar ember vagyok, aki feltételezi, amit felkell tételezni. És ezért nem fognak azok szeretni.

De én nem is ezeknek a szeretetére és mosolyára vagyok. Hanem egészséges normális vizsgálatra. És orvosokra. Ó bocs, hogy megujjaztam a lányát, meg a fiát, de sokan vártak kint, nekem olyan nyűg ez az egész.

Nem tudtam figyálni arra, hogy még szüzek, meg semmi szükségük rá. Ez olyan rutin szűrés, nem érti? Ja, hogy szolhattam volna, óóó én nem azért lettem orvos, hogy beszélgessek, felismerjem a betegségeket. Nincs idő beszélgetni egyébként sem, nagyon sok betegem van. Itt én vagyok az áldozat. Szép világ.

De ha te alkalmas vagy orvosnak, úgy is túl fogsz jutni ezeken, gondolj arra, hogy mennyi pedofilból lett már orvos, poltikus, katona, rendő, tanár.

A jogokat nem azért találták ki, mert egy egészséges genetikai környezetben élünk.

Te szerinted ezek, kevésbé vonatkoznak az orvosokra.

De egy nagy kérdésre azért válaszolhatnál.

Hogy történhet meg az, hogy egy pedofilból orvos lesz.

És az első eset után, még dolgozhat? Ti orvosok, mit tesztek ezeknek a kiszűréséért? Milyen vizsgálati feltételekt és jogokat garantáltok, hogy ez ne történhessen meg? Ha ilyen dolgok történnek, miért nem hallani ezeket szinte sehol? Szerinted azoknak van felelőssége, akik diplomát adnak valakinek a kezébe?

Vagy a szülőknek, vagy a tanároknak akikre rá volt bízva a gyerek? Ezekről kéne inkább mesélned! Azon értetlenkedsz, hogy egy orvosnak fel kéne hívni a szülőt, szerinted a telefon mire van?

Elképesztő vagy, örülnöd kéne neki, hogy írok neked.

Elnem tudom képzelni te mit csinálsz egy vizsgálaton.

Mesélhetnél erről és egészségi szokásaidról egy külön témát nyitva. Ezzel a kérdéssel. Hogyan legyünk fittek és egészségesek Gabival? Illetve nálad mire számíthatna valaki és a te gyereked. Nagyon tanúlságos lenne. Vagy miért éppen nőgyógyász akarsz lenni. Miért menne hozzád ?

Kiváncsi lennék néhány nőgyógyász... diploma munkájára.

Különösen ezekére. Lesz időm elolvasok néhányat.

Mondj egy esetet, ami szerinted pedofil volt, vagy szerinted az. Vagy mit csinálnál, ha egy orvosi vizsgálaton valaki nem a jogainak megfelelően viselkedik.

Vagy nem lenne joga azokhoz, amihez most van.

2010. jún. 19. 16:12
 366/1151 anonim ***** válasza:
69%

A szellemi tevékenység alacsonyságának mi köze van a gyerekek egymás előtti fogdosásához,főleg ha indokolatlanul,ezt nem értem?Ez nem magyarázat semmire sem.Elég érdekes hogy senki sem tudott ezekre a viselkedési morálokra magyarázatot adni,szóval valaki mondja már el,hogy lehetésges így viselkedni orvosként,hisz nem a sötét középkorban vagyunk és még érdekesebb a dologban az hogy korábban alig 10 éve,v. még annyi sem volt ideje a legtöbb orvosnak egyenként,emberként és normálisan kezelni a gyerekeket.Szóval ne kifogásokat keresenek az ilyes fajta viselkedésre,és ne az idő hiányra fogjuk,ez hül.eség.De valaki adjon már magyarázatot.

Én leszögezném,nem hiszem hogy minden esetben pedofiliáról lenne szó,sőt a legtöbben nem,de megalázásról,megszégyenítésről és a emberi méltoságuk eltiprásáról sokkal inkább.

2010. jún. 20. 13:12
 367/1151 anonim ***** válasza:
44%

75%

Félre értettél. Én ezzel azt akartam, írni, hogy ezzel is csökken a gyerekek figyelme, védekezése, orvosi vizsgálat.

Az orvosok érdekében én ezt nem írtam. Ellenkezőleg, egy orvos nagyon is, hogy így van ez. És ezért ezeket a vizsgálatokat nem kellene csinálni. Kevésbé tud határozott döntést hozni. És könnyebb befolyásolni valakit. Ezek az apró dolgok sora vezet oda, hogy valakit akarata ellenére úgy vizsgálnak, ahogyan nem szeretné. És az orvos- pedofil szeretné. Tisztában van a gyerekek kimerültségével, fáradságával, még is nem így kezeli.

Én szeretném megvilágítani, mennyire tudatos aljas igen tervezett pedofil dolog állhat ennek a hátterében.

Akár több évtizedes -százados agymosás. Amikről az átlag műveletlen nép nem is tud. Nem is sejthet.

Éppen ezért egy tisztességes orvos, ezeket elsem vállalná különösen egy nagyon fiatal esetében. Mivel tisztában van a döntés meghozatalának nehézségével.

Én szerintem, minden eset az említettek közül az, valamilyen szinten. Két pedofil eset között is van eltérés, attól lehet mindegyik az. Csak kevésbé érződik, hogy az áll a hátterében. Annak aki meg nem is figyeli észre vehetetlen.

Én azt szeretném, ha tisztában lenne vele valaki, hogy ezek nem véletlenek, ezek nagyon inteligensen és tervezve annak vannak beállítva. És ha valaki nincs ezzel tisztában, így fog járni lehet a gyereke, vagy egy felnőtt is bele eshet.

És mennyi minden van amit nem tud valaki, és eltitkolják előle (az ő érdekében-természetesen nem). És ezek az apró ismeretek nagyon veszélyesek, egy nem megfelelő kézben, aminek legkönnyebb áldozatai a fiatalok lehetnek.

Természetesen a szülők nincsenek felkészülve, hogy ilyesmitől is meg kell védeni a fiatalokat. Akár orvosokkal szemben is, könnyebb a kevesebb energiát nem igénylő bizalmat választani. Energiát viszont nem a fiatalokon kell spórolni. Egy pedofil intelligenciája is lehet nagyobb, mint egy szülői, ezt sok szülü nem szeretné elismerni. Sőt a legtöbb pedofil valószínüleg sokkal nagyobb intelligenciával rendelkezik, mint egy ember. Ezért nehéz ez.

Érosz

2010. jún. 20. 16:08
 368/1151 anonim ***** válasza:
75%

Á,értem Érosz,és igazad van hogy nagyon agyasak a pedok,mert hányszor hallani olyan eseteket hogy csak évtizedek után bukott le egy ilyen perverz hajlamokkal megáldott pasi,akinek családja,gyereke van,akik mit sem tudtak erről az oldaláról.Ha nem is magáról a pedofiliáról beszélnénk,akkor is nagyon sok ember van aki 2-ös életet él és nagyon jól titkolja a másik énjét,életét.

De akár pedo,akár nem,és tegyük fel hogy az utóbbi legyen igaz,meg lehet nézni egy sem mert választ adni,megmagyárazni mért így csinálják,hisz régen nem így zajlottak.Szóval lejáratják a többi orvost is,de a többi doki is tehet erről,mert egyik sem tesz semmit,csak súnnyognak,meg ha ilyenről hallanak,akkor annyit mondanak csak hogy ők ezt a módszert elítélik és nem ez a jellemző.

Szóval tökre igazad van.

75%-os

2010. jún. 20. 16:51
 369/1151 anonim ***** válasza:
36%
Nem is annyira a szellmi fáradságukat használják ki,hanem azt hogy ebben a témában egyáltalán nem járatossak,így bármit megtehetnek velük,azt mondja egy tanár hogy intőt kap és ennyi,v. a doki hogy kötlező,elő van írva,csak azt nem közli,hogy nem a diáknak van előírva,hanem neki,szóval könnyű megtéveszteni,becsapni őket.
2010. jún. 20. 17:42
 370/1151 anonim válasza:
71%
amikor ém voltam ilyen izén, mondtam a dokinak, hogy ha lehet akkor inkább ne!!! ezek után elkezdett üvöltözni, hogy mégis hogy képzelem, mert neki ez valami miniszteri kötelessége vagy mi. jah és az ember gerincét sem tudja csak úgy simán megnézni, csak akkor ha levetkőzik..... erre mi lenne a megoldás??
2010. jún. 21. 16:01
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!