Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki elszív egy marihuanas...

Aki elszív egy marihuanas cigarettát, az miért drogos? Aki megiszik egy felest az miért nem drogos?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha nem a betanult "adrogazrossztícsukbe" szöveggel jönnétek. Az alkohol is drog, a cigaretta is. Továbbá sokkal egészségtelenebb, mint a marihuana.
2010. jan. 18. 12:14
 81/114 anonim ***** válasza:
58%
azt mondod? :) akkor mond már meg 19 éves koromban miért van nekem külön szoba a könyveimnek? :) ja mert én is buta tvből élő drogos vagyok. aha. :) kérlek ne általánosíts.
2010. jan. 24. 12:33
 82/114 anonim ***** válasza:
70%

Külön szoba a könyveidnek? És mondd, nem sokat voltál még abban a szobában ugye? De hagyjuk a személyeskedést. 19 évesen nagyon menőnek érezheted magad, sokat tudhatsz... Remélem a drog hasznodra lesz egész életedben, és hozzásegít mindenhez, amire szükséged lehet.

Tudom nagyon "menő" dolog a drogozás, megoldja (legalább is akkor, pillanatnyilag hátat fordítasz a problémáidnak) a gondokat az életben, mert hát, arra való, hogy "lazuljunk". Gratulálok ehhez a jó életfelfogáshoz.

2010. jan. 25. 13:48
 83/114 anonim ***** válasza:
91%
látod, csak személyeskedni tudsz. :) ellentétben veled, én tényeket és igazságot közlök, míg te csak, sokszor alpári módon, szidsz. most szerinted ha végig olvassa ezt a kis vitát egy értelmes ember, akkor kinek fog hinni? neked vagy nekem? :)
2010. jan. 25. 15:43
 84/114 anonim ***** válasza:
92%
egyébként senki de tényleg senki nem tudja h szívok. :) szóval akkor kinek is menősködöm? jaaa, hát tényleg, a fűtől skizofrén lettem. jah h az nem is az hanem disszociatív személyiségzavar? bocs, a nagy fű ellenes propaganda anyagokban a hatalmas szakértők azt mondták h a skizofrénia tünetei közé tartozik a többszörös személyiség. könyörgöm, ha ahhoz se értenek ami a munkájuk(pszichiáter mondta ezt) akkor mégis h a francba mondhatják a baromságaikat tényszerűen, amit te el is hiszel és magyarázod itt nekem... nah mind1, pontozgass csak le mint eddig is, ahhoz értesz. szánalmas alak. :)
2010. jan. 25. 15:49
 85/114 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező!

Az a lány lennék, akinek egy drogostól született gyereke, gondolom, emlékszel.

Hiába mondod, hogy "de még mást is" szedett, de tudod (nem, nem tudod... honnan is tudnád?) azért utólag átgondolva, már meg merek esküdni, hogy többségében füvezett. Tudod miért? Mert csak erre volt pénze. Amit az anyjáéktól lopott... (Meg amit innen-onnan kölcsönkért.) És szerintem, te is ismered a szemmel látható jeleket, viselkedésformákat... Így, hogy nem gyártok mentségeket (mint anno), minden egyértelmű.

2010. jan. 25. 20:26
 86/114 anonim ***** válasza:
78%
Az itt a baj hogy a fűtől nem lesz senki se agresszív és kötekedő. annál inkább a piától, vagy esetleg kokaintól, herointól. mivel azt mondod h nem volt pénze így marad a pia, amit 5öd annyiért megtudott venni mint a füvet. szóval akkor most őszintén vajon melyik lehetett? elhiszem h nagy trauma ért, és valószínűleg a környezeted is azt sulykolta beléd h "biztos a drogtól" de a fűtől kizárt dolognak tartom h valaki agresszív legyen. Persze vannak szélsőséges esettek, akiknél teljesen eltérő a hatás az átlagostól, lehet sajnos egy ilyen emberbe futottál bele, ez esettben sajnálom ami történt és megértelek. viszont kimerem jelenteni(sajnos erre nem tudok felhozni egy kutatási anyagot sem, de gondolom ez a nagyérdemű ellen tábornak nem probléma, hisz ők is a kis ujjukból szopták a dolgokat) szóval kimerem jelenteni hogy 98%ban a egy füves TELJESEN veszélytelen a társadalomra.
2010. jan. 25. 22:57
 87/114 anonim ***** válasza:
81%

"szóval kimerem jelenteni hogy 98%ban a egy füves TELJESEN veszélytelen a társadalomra."

ne merjed. a saját életeddel játszál, ne másokéval!

Nem értem mi hajt titeket füveseket, hogy képesek vagytok ölre menni egy ilyen vitában, menjetek szívjátok agyon magatokat de akit nem érdekel arra ne akarjátok ráerőltetni!

2010. jan. 25. 23:01
 88/114 anonim ***** válasza:
12%
te akkora egy buta ember vagy hallod, ki akarja rád erőltetni? vagy mégis honnan veszed ezt a baromságot? én csak azt mondom h álljatok le a sok kamuval és hülyeséggel. így is van elég tudatlan ember ebben az országban.
2010. jan. 26. 10:37
 89/114 anonim ***** válasza:
49%
Nem a környezetem sulykolta belém a "minden drogos agresszív" nézetet, ez tapasztalat. A család sokáig nem tudta, hogy a gyerkőc apja szedett ezt-azt. A kábítószeres befolyásoltság pedig megkülönböztethető az alkoholos befolyásoltságtól (legalapvetőbb jel a lehelet, de rágóval ez is többé-kevésbé elpalástolható, de inkább kevésbé). Láttam már részeg embert, szégyen, nem szégyen, én is voltam már részeg, tehát van összehasonlítási alapom.
2010. jan. 26. 10:53
 90/114 anonim ***** válasza:
58%

"így is van elég tudatlan ember ebben az országban."

veled kezdve.

Arra kérlek nagyomn szépen utoljára, hogy állj le a kampányolással, ennyi. senkit nem érdekel. Aki akarja az kipróbálja úgyis maga. Ugyanúgy elítélem azt is aki arra buzdít, hogy piálni-cigizni milyen fasza. ennyi.

azt nem mondom, hogy kamuzol, mert valszeg te is elhiszed, hogy mennyire ártalmatlan a füved.

2010. jan. 26. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!