Aki elszív egy marihuanas cigarettát, az miért drogos? Aki megiszik egy felest az miért nem drogos?
Figyelt kérdés
Örülnék, ha nem a betanult "adrogazrossztícsukbe" szöveggel jönnétek. Az alkohol is drog, a cigaretta is. Továbbá sokkal egészségtelenebb, mint a marihuana.2010. jan. 18. 12:14
101/114 anonim válasza:
ménem húztok el szívni egyet és kussoltok? ennyire fontos, hogy mindenki más is szívja mellettetek?
nem érzitek magatokat szánalmasnak?
102/114 anonim válasza:
Drogoskám, ezer éve nem hallottam rólad mi van veled? Nem léptél még kocsi elé, abban a kellemes beszívott állapotodban? Még mindig népszerűsíted a drogodat? Tiltsuk be a kávét is igazad van, tiltsuk be a dohányzást is. Mindkettő egy-két gazdag embernek viszi a hasznot. igaz, hogy a kávé kevesebb ember halálát okozza, mint az imádott drogod, a cigaretta igaz, tüdőrákot okoz, de nem okoz bódultságot, eufóriát, tudod tőle, hogy mit is csinálsz. Nagyon érdekes összefüggéseket írsz le, csupán egyetlen egy dolog nem világos: Miért is lesz jobb neked, ha más is szívja az imádott drogodat? Vagy netalántán neked is üzlet van benne, és így akarsz több kuncsaftot szerezni? Nem értem, miért jobb, ha a drogod népszerűbb lesz. Adsz rá választ?
103/114 anonim válasza:
a kávé évi 10-40 ezer ember halálát okozza. :) a fű meg talán ha azt nézzük h vki annyira beszív h elalszik vezetés közben az így kb 50 ember évente. a kávés adat amúgy orvosi jelentésben olvastam.
amúgy senki se mondta h szívjatok, csak azt h inkább szívjatok mint igyatok, de leginkább egyik sem.
eufória alapból, drogok nélkül is létezik, és akár hiszed akár nem, emberi eredetű thc okozza. :) amúgy nem, nem vagyok benne üzletileg, amúgy is akkor mi a francért akarnék legalizálni? a megélhetésemet kockáztatnám te észlény. :) annyira de annyira buta vagy h már nem is folytatom tovább. :) nah pussz
104/114 anonim válasza:
Én vagyok a buta. Nem kávézom, nem dohányzom, és nem drogozok. Néha-néha, kb. kéthetente-havonta, mikor elmegyek a fateromhoz, megiszok vele egy féldeci pálinkát. Szívjak inkább helyette, igaz? Jobban jövök ki anyagilag is, igaz? Szívjad azt a sz@rt, lehetőleg, egyiket a másik után, attól leszel igazán "menő". Igazad van, túloztam a kávéval, de, tudod, még mindig jobb a kávé, mint a spanglid. Nem fenyeget az a veszély, hogy "betépek", és nem tudom, mit csinálok. Majdcsak kevés lesz a spangli, és a következő lépés valami kis gyorsító lesz, mint pl: speed, extasy. (Az is nagyon jótékony hatású, ugye? Milyen szép is a kitágult pupilla.) Nyalogass egy kis bélyeget is, az is olyan jó, majd mikor az se lesz elég, toljál hernyót. Ezek csak a lépések, a gondtalan, felhőtlen ellazulás felé.
105/114 anonim válasza:
épp eszű ember nem fog neked hernyót nyomni, és én az vagyok. persze ha legalizálnák akkor 100 000 emberből biztos lenne 50-100 akire igaz. viszont a maradék ember megóvhatná magát a piától és a cigitől, illetve gyógyíthatná magát. egyébként az alkohol az 5. legkárosabb drog, a cigi 9. a kávé pedig 10. a fű pedig 14. szóval erről ennyit. :) amúgy meg nem szívok csak nagyon néha, és nincs semmi bajom, sőt. :) boldog vagyok és jól alszom, van barátnőm is aki egyetemen tanul, ő is szív. na? amúgy te csinálod jól, a semminél tényleg ártalmasabb a fű. :) nah písz, oké?
107/114 anonim válasza:
én azt vártam h beírod h peace és akkor tök jól jött volna ki h 100.ra vége lett a vitának. :D nah mind1, így is jó. :)
108/114 anonim válasza:
Én Havi 1x szívok 1g-t... és teljesen egyedül. Ilyenkor sokkal jobban tudok gondolkozni, tanulni és az ihletem is megjön. Amióta szívok havonta 1x , azóta rendszeresen festek és rajzolok. Egyetemista hallgató vagyok és mellette Magyar válogatott sportoló is. Nagyrészt tudatában vagyok csselekedeteimnek beszívott állapotban. Én azt mondom hogy a cigaretta veszélyesebb mint a fű. Én nem mondom senkinek se hogy próbálja ki. Én megvagyok magam.
109/114 anonim válasza:
erről van itt szó. :) nah de béke van 72%os barátom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!