A külföldről behozott nem levámolt cigarettát eladása és lopása ellen mit lehet tenni? Magyarázat lent!
az ilyen illegális cigarettaárusoknak körültekintőbbnek kell lenniük...csak a megszokott vásárlóiknak szabad cigit eladniuk, vagy valaki olyannak, akiért egy már rendszeres vásárló vállalja a felelősséget... épp azért, mert egy idegen simán elszaladhat a cigivel, sőt, akár rájuk küldheti a vámosokat is... szóval ha egy idegen megy oda cigit venni, tenni kell a hülyét és kiröhögni,hogy hogy képzeli,hogy ott cigit tud venni... más megoldás nincs...elvileg az a cigi nem létezik,így hogyha elfutottak vele, akkor ihatnak rá hideg vizet...
igaz, én csak vásárló vagyok,de ezért tudom,hogy működik...a városomban két család árul cigarettát, de abból mi csak az egyiknél vagyunk törzsvásárlók,a másik nem adna nekünk, maximum akkor,hogyha egy saját vevője közvetít...hitelt is csak azért szoktunk kapni,mert mi már két éve onnan hordjuk a cigit minden hónapban, így tudják,h megbízhatóak vagyunk, de más pl hitelt sem kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!