Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki elszív egy marihuanas...

Aki elszív egy marihuanas cigarettát, az miért drogos? Aki megiszik egy felest az miért nem drogos?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha nem a betanult "adrogazrossztícsukbe" szöveggel jönnétek. Az alkohol is drog, a cigaretta is. Továbbá sokkal egészségtelenebb, mint a marihuana.
2010. jan. 18. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/114 anonim válasza:
55%

"a cannabis gyógyítja a rákot. :) " az egereknél....az agydaganatot.

Mellesleg van már így is elég rokkantnyugdíjas, depressziós, alkoholista, agresszív, frusztrált ember az utcán.Nem hiányoznak senkinek idétlen 50kilós vigyori egyének.

2010. jan. 19. 08:18
 32/114 anonim ***** válasza:
93%

jólvan, látom nem tudsz olvasni.

"A madridi Alcala Egyetem munkatársai először HUMÁN(lehet nem tudod mit jelent ez a szó? EMBERI) ráksejtvonalakon kísérleteztek, majd egy vegyületet egereken is teszteltek. Ennek során kiderült, hogy az anyag hatékonyan csökkentette a tumor növekedését a kísérleti állatokban is, miután a sejttenyészetben hatásos volt."

egyébként minden gyógyszert állatokon próbálnak ki először, szóval elég gyenge kísérlet volt.

50 kilos füvest meg nem látsz, mivel növeli az étvágyat. :) ha meg az zavar h valakit boldognak látsz, hát az is csak megint téged minősít.

2010. jan. 19. 10:24
 33/114 anonim ***** válasza:
6%
már bocs, de más ha egy ember VALÓBAN boldog és más egy tudatmódosultan "boldog" ember.
2010. jan. 19. 10:26
 34/114 anonim ***** válasza:
71%
az véletlenül se zavar h pl az eufória is egy tudatmódosulat amit a szervezet generál? :D nem találod ki h mi által! :D az agyban vannak a fű hatóanyagához teljesen hasonló receptorok. :D szóval akkor mi is a különbség?
2010. jan. 19. 10:30
 35/114 anonim ***** válasza:
73%

mellesleg a fű segít a depresszió és az alkoholizmus legyőzésében. agresszív meg főleg nem leszel tőle.

mind1, én aztán beszélhetek ilyen embereknek. saját kis fejetekben kitaláltok történeteket és azzal jöttök a több kutatás és cikk által alátámasztott TÉNYEK ellen. nevetséges. :)

tessék még egy a poén kedvéért, hogy ezt se fogjátok fel:

[link]

"Gyógyászati felhasználás

2005 áprilisában Kanadában törzskönyvezték a Sativex gyógyszert, amely egy fájdalomcsillapító szájspray sclerosis multiplex betegek számára. A sativex tetrahidrokannabinolt és cannabidiolt tartalmaz. Kanadaban a GW Pharmaceuticals forgalmazza."

2010. jan. 19. 10:35
 36/114 anonim ***** válasza:
63%
ne beszélj félre!
2010. jan. 19. 10:35
 37/114 anonim ***** válasza:
78%
miért akarsz hittéríteni? Menj azt szívjál be és legyél boldog, minket hagyj ki belőle! ennyi.
2010. jan. 19. 10:36
 38/114 anonim ***** válasza:
21%
látod, ez itt a gond, h nem tudjátok elismerni az igazat. :) inkább beszóltok h menjek betépni. :) vicces. :)
2010. jan. 19. 11:33
 39/114 anonim ***** válasza:
82%

kérdezem újra, hogy miért akarsz hittéríteni? Díler vagy vagy mi, hogy ennyire kampányolsz?

Mondom ha annyira oda meg vissza vagy a fűért, akkor menjél, szívjad és legyél boldog, aki pedig elítéli azt hagyd békén. Én sem akarom rád erőltetni, hogy mennyivel jobb fű nélkül élni.

2010. jan. 19. 11:36
 40/114 anonim ***** válasza:
21%
nem vagyok az, nekem tök mind1 h szívtok e vagy sem. csak annyit akarok elérni h akik dolgoznak, családjuk van és boldog emberek azokat ne ítéljétek el mert szívnak néha napján. én sem ítélem el a kulturált alkohol fogyasztókat.
2010. jan. 19. 11:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!