Aki elszív egy marihuanas cigarettát, az miért drogos? Aki megiszik egy felest az miért nem drogos?
"a cannabis gyógyítja a rákot. :) " az egereknél....az agydaganatot.
Mellesleg van már így is elég rokkantnyugdíjas, depressziós, alkoholista, agresszív, frusztrált ember az utcán.Nem hiányoznak senkinek idétlen 50kilós vigyori egyének.
jólvan, látom nem tudsz olvasni.
"A madridi Alcala Egyetem munkatársai először HUMÁN(lehet nem tudod mit jelent ez a szó? EMBERI) ráksejtvonalakon kísérleteztek, majd egy vegyületet egereken is teszteltek. Ennek során kiderült, hogy az anyag hatékonyan csökkentette a tumor növekedését a kísérleti állatokban is, miután a sejttenyészetben hatásos volt."
egyébként minden gyógyszert állatokon próbálnak ki először, szóval elég gyenge kísérlet volt.
50 kilos füvest meg nem látsz, mivel növeli az étvágyat. :) ha meg az zavar h valakit boldognak látsz, hát az is csak megint téged minősít.
mellesleg a fű segít a depresszió és az alkoholizmus legyőzésében. agresszív meg főleg nem leszel tőle.
mind1, én aztán beszélhetek ilyen embereknek. saját kis fejetekben kitaláltok történeteket és azzal jöttök a több kutatás és cikk által alátámasztott TÉNYEK ellen. nevetséges. :)
tessék még egy a poén kedvéért, hogy ezt se fogjátok fel:
"Gyógyászati felhasználás
2005 áprilisában Kanadában törzskönyvezték a Sativex gyógyszert, amely egy fájdalomcsillapító szájspray sclerosis multiplex betegek számára. A sativex tetrahidrokannabinolt és cannabidiolt tartalmaz. Kanadaban a GW Pharmaceuticals forgalmazza."
kérdezem újra, hogy miért akarsz hittéríteni? Díler vagy vagy mi, hogy ennyire kampányolsz?
Mondom ha annyira oda meg vissza vagy a fűért, akkor menjél, szívjad és legyél boldog, aki pedig elítéli azt hagyd békén. Én sem akarom rád erőltetni, hogy mennyivel jobb fű nélkül élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!