Aki elszív egy marihuanas cigarettát, az miért drogos? Aki megiszik egy felest az miért nem drogos?
Figyelt kérdés
Örülnék, ha nem a betanult "adrogazrossztícsukbe" szöveggel jönnétek. Az alkohol is drog, a cigaretta is. Továbbá sokkal egészségtelenebb, mint a marihuana.2010. jan. 18. 12:14
21/114 anonim válasza:
ja, tényleg. :) bocs, csak 40 fokos lázzal nem mindig fogom fel a dolgokat. szóval 1 feles és 1 spangli élettani hatása közt semmi, de semmi különbség nincs. egyik sem káros. a különbségek napi nagyobb mennyiségű fű vagy alkohol fogyasztásánál lesznek mérhetőek a fű pozitiv javára, de tényleg hagyjuk a vitát. úgy se adtok nekem igazat, hiába adom elétek tálcán a kutatásokat és a különböző cikkeket. :) persze ezért nem bántok én senkit, szíve joga azt hinni amit akar, ti olyan közegben, családban nőtettek fel ahol az alkoholt pártolják. én meg olyanba ahol az édesanyám rákkutatással foglalkozik, édesapám pedig borász és tanár. nálunk inkább megesznek egy vicces sütit, este meg megisznak 1 üveg bort ketten és tudják h a mértékletesség a fontos. :)
22/114 anonim válasza:
persze szigorúan valami jó kis sülthöz fogyasztjuk azt a jó kis "házi" vörös bort. :)
23/114 anonim válasza:
ja még ez is: [link]
:):):) végül is csak egy rohadt szemét drogosokat támogató oldal. tutira hazudnak. :):D
24/114 anonim válasza:
Nem leszel 1-2 szálltól függő de az hüly'ség hogy nem olyan káros mint az alkohol. A fű gyorsan tönkre vágja a rövidtávú memoriát, az alkohol a májat, a cigi a tüdöt. Szóval ugyanolyan káros csak másra hat.
25/114 anonim válasza:
Kösz a lepontozást, ebből is látszik, mennyi drogos jár ide. Hajrá, pontozzatok tovább. Én szigorítanám a büntetőtörvénykönyvet, börtönbüntetést a drogosoknak!
26/114 anonim válasza:
és miért is büntetnéd őket? mit ártanak neked? egy fűves óvatosabban vezet mint egy józan mert be van lassulva. esetleg megveri a feleségét, anyját, apját mint ahogy részegen szokás? vagy esetleg betör valahova mint egy haverom mert az olyan nagy poén? (részegen szintén) én eddig füvest röhögni láttam meg boldognak lenni. tudjátok, van különbség azért egy heroinista között aki füvet is szív és csak füvet fogyasztó embert között. nem kéne összekeverni. amúgy utolsó előtti, elolvasnád a FÜGGETLEN cikkeim? GYÓGYÍTJA A RÁKOT. az alkohol is?
27/114 anonim válasza:
Gyógyítja a rákot :DDD ezen szakadok. mi gyógyítja a rákot? én úgy tudom szike, vagy halál. Óvatosabban vezet? ja, lassabban veszi észre a zebrán átkelő gyalogost. mire elcsapja, elkezd lassítani. ÉLJEN A MARISKA!
28/114 anonim válasza:
29/114 anonim válasza:
hogyha ezek után se hiszed el akkor az csak a te beszűkült agyadat minősíti. bár tök mind1, már linkeltem egyszer, akkor se fogtad fel, most se fogod. :)
30/114 anonim válasza:
de tessék még ez is, igaz ez már nem teljesen független oldal, de az infok szerintem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!