Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki elszív egy marihuanas...

Aki elszív egy marihuanas cigarettát, az miért drogos? Aki megiszik egy felest az miért nem drogos?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha nem a betanult "adrogazrossztícsukbe" szöveggel jönnétek. Az alkohol is drog, a cigaretta is. Továbbá sokkal egészségtelenebb, mint a marihuana.
2010. jan. 18. 12:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/114 anonim ***** válasza:
100%

Drogos pasis csaj: ott kezdődik a gond h egyik kábítószernek se ugyan az a hatása, szóval egyáltalán nem tudod megkülönböztetni mert fogalmad sincs az egészről. az pedig egy dolog h nem vagy a piától agresszív, én sem vagyok az, de sokan mások igen, ez köztudott tény. lehet homokba dugni a fejeteket ha nektek attól könnyebb, de jobb nem lesz.

utolsó: hagyjuk a témát, hiába beszélek neked, úgy se fogod fel.

2010. jan. 26. 13:17
 92/114 anonim ***** válasza:
80%
Már bocs, de általában nem a nem-drogost kell felmosni az utcán. Nem a nem-drogos lassul be, mint az állat, és okoz baleseteket. Nem a nem-drogos az a szívderítő, saját anyja halálán is röhögő hülye. Nem a nem-drogos nem tud felelősségteljes döntést hozni. Lehet kampányolni a drog mellett, de minek? Aki normálisan gondolkodik, annak eszébe sem jut, még csak kipróbálni sem.
2010. jan. 26. 17:53
 93/114 anonim ***** válasza:
12%
hallod, írj már rám egy privátot. aztán majd tartjuk vhogy a kapcsolatot és megígérem. a szemembe röhöghetsz a halálos ágyamon és úgy alázhatsz meg ahogy akarsz ha előtted halok meg a fűtől, mint te a piától. ;)
2010. jan. 26. 19:44
 94/114 anonim ***** válasza:
90%

Kedves "tegnap 13:17-es"!

Nem értem, hogy honnan veszed, hogy fogalmam sincs az "egészről"? Mint kívülálló úgy érzem, szereztem elég tapasztalatot a témával kapcsolatosan. Nem feltétlenül egy emberrel kapcsolatosan. Az eset óta, amiről beszéltem, eltelt 3,5 év. Ennyi idős a kislányom. Úgy gondolod, hogy ennyi idő alatt csak tiszta, józan életű emberrel találkoztam? Gondolod, hogy ilyen "élményekkel" a hátam mögött nem érdeklődtem, nem olvastam utána a kérdésnek és még sorolhatnám... Szerintem, egyikünk sem tud a másik képességeiről, ismereteiről érdemben nyilatkozni. Így, neten keresztül bárki tűnhet okosnak, hiszen ott van a google, bármikor rákeresel a témára, aztán bemásolod... Nem kell hozzá ész.

2010. jan. 27. 14:36
 95/114 anonim ***** válasza:
89%
Tessék itt a híres jótékony hatása a marihónaljának, tessék népszerűsíteni: [link]
2010. jan. 27. 20:51
 96/114 anonim ***** válasza:

The service is unavailable. :D:D huuu, ez tényleg káros és rossz :D sőt: [link]

nincs is ilyen cikk, ha csak a szerver dőlt volna be még akkor is a google kiírná. :D szóval ezt benézted. :D

2010. jan. 28. 07:30
 97/114 anonim ***** válasza:
70%

jajjjj, hallod, inkább ne jött volna be :D:D:D:D:D:D

"Egy diák rosszul lett a füves cigitől" ÉÉÉÉÉSSS????? én is rosszul voltam tegnap a piától, sőt, másik 2 haverom is, túl sokat ittunk. nah, ő meg túl szívta magát. viszont a piánál 3/3, itt meg 6/1 és ha már azt lehozzák h rosszul lett valaki a fűtől akkor valószínűleg nincs túl sűrűn ilyen. szóval? valami egyéb, amin még röhöghetek? :D nem veszed észre h viccet csinálsz magadból? :D bemered nekem linkelni 30 cikk és kutatási eredmény közlése után ezt? h rosszul lett valaki a fűtől? jézusom...az meg már csak ráadás h egy értelmes vitába az általános iskolások szlengjén marihónajának hívod mert nem tud leírni h marihuána. :):D

2010. jan. 28. 08:52
 98/114 anonim ***** válasza:
62%

[link]

Ti akarjátok meggyőzni egymást mikor még a tudomány is vitatkozik róla.....amint láthatjátok van ennek mindenféle hatása.

2010. jan. 28. 11:18
 99/114 anonim ***** válasza:
64%

köszi, már mutattam neki csak nem fogja fel, de megint kiragadom a lényeget belőle.

"A krónikus marihuánahasználók maradandó memóriazavarait illetően 1998-ban Bernard Condevaux francia egészségügyi államtitkár adott megbízást egy jelentés elkészítésére. A kutatást Dr. Pierre-Bernard Roques vezette, s azzal az eredménnyel zárta, hogy ,,a modern orvosi képalkotó eszközök (például mágneses rezonancia tomográf) nem erősítik meg azokat a korábbi eredmények, melyek szerint anatómiai változás következik be a krónikus marihuánahasználók agyában”. Arra a következtetésre jutott, hogy szemben az alkohollal és a kokainnal, a marihuána hatóanyaga, a THC NEM IDEGMÉREG.

érted? NEM IDEGMÉREG. az alkohol mi? IDEGMÉREG. a fű mi nem? IDEGMÉREG. felfognád végre?

2010. jan. 28. 13:13
 100/114 dellfil ***** válasza:
57%
Helló drogellenes ájtatosmanók a kávéval mi van? Tiltsuk be! Doppingszer. Telis-tele koffeinnel. Le a kávémámorban reszkető 180-as vérnyomású atársadalomrahűdeveszélyes elemekkel! Kávét iszol? Drogos vagy! Azután jöhet a kakaó, ez a családokat tönkretevő szörnyszer. Betiltani! (Habzó száj, hörgés, kényszerzubbony) Le a csokoládéval!!!
2010. febr. 6. 21:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!