Aki elszív egy marihuanas cigarettát, az miért drogos? Aki megiszik egy felest az miért nem drogos?
Drogos pasis csaj: ott kezdődik a gond h egyik kábítószernek se ugyan az a hatása, szóval egyáltalán nem tudod megkülönböztetni mert fogalmad sincs az egészről. az pedig egy dolog h nem vagy a piától agresszív, én sem vagyok az, de sokan mások igen, ez köztudott tény. lehet homokba dugni a fejeteket ha nektek attól könnyebb, de jobb nem lesz.
utolsó: hagyjuk a témát, hiába beszélek neked, úgy se fogod fel.
Kedves "tegnap 13:17-es"!
Nem értem, hogy honnan veszed, hogy fogalmam sincs az "egészről"? Mint kívülálló úgy érzem, szereztem elég tapasztalatot a témával kapcsolatosan. Nem feltétlenül egy emberrel kapcsolatosan. Az eset óta, amiről beszéltem, eltelt 3,5 év. Ennyi idős a kislányom. Úgy gondolod, hogy ennyi idő alatt csak tiszta, józan életű emberrel találkoztam? Gondolod, hogy ilyen "élményekkel" a hátam mögött nem érdeklődtem, nem olvastam utána a kérdésnek és még sorolhatnám... Szerintem, egyikünk sem tud a másik képességeiről, ismereteiről érdemben nyilatkozni. Így, neten keresztül bárki tűnhet okosnak, hiszen ott van a google, bármikor rákeresel a témára, aztán bemásolod... Nem kell hozzá ész.
The service is unavailable. :D:D huuu, ez tényleg káros és rossz :D sőt: [link]
nincs is ilyen cikk, ha csak a szerver dőlt volna be még akkor is a google kiírná. :D szóval ezt benézted. :D
jajjjj, hallod, inkább ne jött volna be :D:D:D:D:D:D
"Egy diák rosszul lett a füves cigitől" ÉÉÉÉÉSSS????? én is rosszul voltam tegnap a piától, sőt, másik 2 haverom is, túl sokat ittunk. nah, ő meg túl szívta magát. viszont a piánál 3/3, itt meg 6/1 és ha már azt lehozzák h rosszul lett valaki a fűtől akkor valószínűleg nincs túl sűrűn ilyen. szóval? valami egyéb, amin még röhöghetek? :D nem veszed észre h viccet csinálsz magadból? :D bemered nekem linkelni 30 cikk és kutatási eredmény közlése után ezt? h rosszul lett valaki a fűtől? jézusom...az meg már csak ráadás h egy értelmes vitába az általános iskolások szlengjén marihónajának hívod mert nem tud leírni h marihuána. :):D
Ti akarjátok meggyőzni egymást mikor még a tudomány is vitatkozik róla.....amint láthatjátok van ennek mindenféle hatása.
köszi, már mutattam neki csak nem fogja fel, de megint kiragadom a lényeget belőle.
"A krónikus marihuánahasználók maradandó memóriazavarait illetően 1998-ban Bernard Condevaux francia egészségügyi államtitkár adott megbízást egy jelentés elkészítésére. A kutatást Dr. Pierre-Bernard Roques vezette, s azzal az eredménnyel zárta, hogy ,,a modern orvosi képalkotó eszközök (például mágneses rezonancia tomográf) nem erősítik meg azokat a korábbi eredmények, melyek szerint anatómiai változás következik be a krónikus marihuánahasználók agyában”. Arra a következtetésre jutott, hogy szemben az alkohollal és a kokainnal, a marihuána hatóanyaga, a THC NEM IDEGMÉREG.
érted? NEM IDEGMÉREG. az alkohol mi? IDEGMÉREG. a fű mi nem? IDEGMÉREG. felfognád végre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!