Aki elszív egy marihuanas cigarettát, az miért drogos? Aki megiszik egy felest az miért nem drogos?
ne is haragudj kérdező de a mariska(Cannabis sativa)van olyan káros mint a dohány(nikotiana rustica) és az alkohol.Nem véletlenül lett illegális.
Mindkettő valaha növényvédő volt aztán rájöttek milyen hatásai vannak .A rendes dohány azért nem lett illegális mert nem kerülsz tőle bódult állapotba.
A fű van mint az alkohol,például azért mert bizonyítva van,hogy sokkal gyorsabban okoz függőséget.
Én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy még fölső tagozatban volt egy évfolyamtársam, akivel néha-néha összefutok. A fejéről messziről lerí, hogy sokat füvezett. Ilyet már mindenki látott gondolom. Én amikor gimibe kerültem, kezdtem el inni rendszeresen. Ezt a "jó" szokásomat mai napig megtartottam. Arra akarok kilyukadni, hogy ha egymás mellé állnánk az évfolyamtársammal, mint a füves meg a szeszes, akkor a látottak alapján senki nem mondaná, hogy az alkohol is drog, ráadásul még károsabb is, mint a marihónalja. Azt meg kötve hiszem, hogy többször volt kába, mint én. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy én lényegében csak sört iszok:), de szerintem pont passzol a fűhöz, mert az is ugye "könnyű" drog.
Nekem személy szerint nem jött be a fű, de akinek igen, az felőlem csinálja, csak tényleg mértékkel, mert erre is rá lehet bäszni, mint sok minden másra is.
"50 kilos füvest meg nem látsz, mivel növeli az étvágyat. :)"
Hát én még kigyúrt vagy kövér drogost még életemben nem láttam :)
"ne is haragudj kérdező de a mariska(Cannabis sativa)van olyan káros mint a dohány(nikotiana rustica) és az alkohol.Nem véletlenül lett illegális.
Mindkettő valaha növényvédő volt aztán rájöttek milyen hatásai vannak .A rendes dohány azért nem lett illegális mert nem kerülsz tőle bódult állapotba.
A fű van mint az alkohol,például azért mert bizonyítva van,hogy sokkal gyorsabban okoz függőséget."
kérlek mutass már forrást h mégis honnan veszed h bizonyítva van. érted, ez itt a gond, h én alátudom támasztani amit mondok, míg ti csak a levegőbe beszéltek. most én is tudom mondani h tudományosan bebizonyitoták h aki nem ivott sose alkoholt az örökké él. szóval kérlek mutasd a forrást vagy ne beszélj baromságokat. köszönöm.
kedves 21/f, ezt meg már elmondtam ezerszer...ismerek rengeteg fűvest...80%ukon egyáltalán nem látszik, de ott a maradék 20%...csak az a baj, h a maradék 20% nem csak szív. egyébként ne akarjátok már bemagyarázni a hülyeségeteket miközben köztudott tény h az alkohol milyen szinten leépíti az embert. mindenkinek van legalább 2 olyan ismerőse aki a piától halt meg jóval idő előtt. nekem spec van egy 21 éves is...de mind1, hiába beszélek én nektek, meg amúgy is minek? ha nem hisztek nekem legalább hamarabb eltűntök a föld színéről. :)
és arról se hallottál hogy a füveseknél kb 6 év alatt fellép a memóriazavar???ja persze mutassam meg....
Tudod mit.....hiába beszélhetünk egy olyannk aki elhiszi hogy a mariska jó.Tudod mit....tanuld meg a saját károdon ha másnak nem hiszel......nem nekem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!