Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki elszív egy marihuanas...

Aki elszív egy marihuanas cigarettát, az miért drogos? Aki megiszik egy felest az miért nem drogos?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha nem a betanult "adrogazrossztícsukbe" szöveggel jönnétek. Az alkohol is drog, a cigaretta is. Továbbá sokkal egészségtelenebb, mint a marihuana.
2010. jan. 18. 12:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 anonim ***** válasza:
63%
2000Ft, tudod mekkora pénz ez, enyiből 2 hetti hideg élelmet vehetsz a családnak.
2010. jan. 19. 21:02
 52/114 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: 2ezerből? 1 napra. amúgy ha legalizálva lenne akkor aki eddig is szívott az megtermelné magának és nem a maffiózók gazdagodnának, aki meg nem szívott eddig az nem is fog, max ha piáról akar leállni. 13 évesek meg így is úgy is szívnak, max így üvegporos szrt.
2010. jan. 19. 21:23
 53/114 anonim ***** válasza:
71%

ne is haragudj kérdező de a mariska(Cannabis sativa)van olyan káros mint a dohány(nikotiana rustica) és az alkohol.Nem véletlenül lett illegális.

Mindkettő valaha növényvédő volt aztán rájöttek milyen hatásai vannak .A rendes dohány azért nem lett illegális mert nem kerülsz tőle bódult állapotba.

A fű van mint az alkohol,például azért mert bizonyítva van,hogy sokkal gyorsabban okoz függőséget.

2010. jan. 21. 14:17
 54/114 BeerHunter ***** válasza:
91%

Én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy még fölső tagozatban volt egy évfolyamtársam, akivel néha-néha összefutok. A fejéről messziről lerí, hogy sokat füvezett. Ilyet már mindenki látott gondolom. Én amikor gimibe kerültem, kezdtem el inni rendszeresen. Ezt a "jó" szokásomat mai napig megtartottam. Arra akarok kilyukadni, hogy ha egymás mellé állnánk az évfolyamtársammal, mint a füves meg a szeszes, akkor a látottak alapján senki nem mondaná, hogy az alkohol is drog, ráadásul még károsabb is, mint a marihónalja. Azt meg kötve hiszem, hogy többször volt kába, mint én. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy én lényegében csak sört iszok:), de szerintem pont passzol a fűhöz, mert az is ugye "könnyű" drog.

Nekem személy szerint nem jött be a fű, de akinek igen, az felőlem csinálja, csak tényleg mértékkel, mert erre is rá lehet bäszni, mint sok minden másra is.

2010. jan. 21. 16:23
 55/114 BeerHunter ***** válasza:
21/F
2010. jan. 21. 16:27
 56/114 anonim válasza:

"50 kilos füvest meg nem látsz, mivel növeli az étvágyat. :)"

Hát én még kigyúrt vagy kövér drogost még életemben nem láttam :)

2010. jan. 21. 16:32
 57/114 anonim ***** válasza:
100%

"ne is haragudj kérdező de a mariska(Cannabis sativa)van olyan káros mint a dohány(nikotiana rustica) és az alkohol.Nem véletlenül lett illegális.

Mindkettő valaha növényvédő volt aztán rájöttek milyen hatásai vannak .A rendes dohány azért nem lett illegális mert nem kerülsz tőle bódult állapotba.

A fű van mint az alkohol,például azért mert bizonyítva van,hogy sokkal gyorsabban okoz függőséget."

kérlek mutass már forrást h mégis honnan veszed h bizonyítva van. érted, ez itt a gond, h én alátudom támasztani amit mondok, míg ti csak a levegőbe beszéltek. most én is tudom mondani h tudományosan bebizonyitoták h aki nem ivott sose alkoholt az örökké él. szóval kérlek mutasd a forrást vagy ne beszélj baromságokat. köszönöm.

kedves 21/f, ezt meg már elmondtam ezerszer...ismerek rengeteg fűvest...80%ukon egyáltalán nem látszik, de ott a maradék 20%...csak az a baj, h a maradék 20% nem csak szív. egyébként ne akarjátok már bemagyarázni a hülyeségeteket miközben köztudott tény h az alkohol milyen szinten leépíti az embert. mindenkinek van legalább 2 olyan ismerőse aki a piától halt meg jóval idő előtt. nekem spec van egy 21 éves is...de mind1, hiába beszélek én nektek, meg amúgy is minek? ha nem hisztek nekem legalább hamarabb eltűntök a föld színéről. :)

2010. jan. 21. 19:35
 58/114 anonim ***** válasza:
71%
tudod ha annyira bizonyítékot akarsz...menj be egy növénytan előadásra valmaelyik egyetemen és megkapod a választ mindenre....nem kötelező elhinni ,elég ha én tudom...egy hete vizsgáztam belőle.Keress egy növénytermesztő professzort aki elmeséli neked kb két nap alatt miről is van szó.
2010. jan. 21. 19:52
 59/114 anonim ***** válasza:
71%

és arról se hallottál hogy a füveseknél kb 6 év alatt fellép a memóriazavar???ja persze mutassam meg....

Tudod mit.....hiába beszélhetünk egy olyannk aki elhiszi hogy a mariska jó.Tudod mit....tanuld meg a saját károdon ha másnak nem hiszel......nem nekem fog fájni.

2010. jan. 21. 19:55
 60/114 anonim ***** válasza:
79%
ne vitatkozz egy drogossal!
2010. jan. 21. 20:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!