A közel-keleten szolgáló NATO csapatok kapnak cigarettát ellátmányba?
Figyelt kérdés
Mármint azok a katonák akik dohányoznak.
Vagy esetleg saját pénzükből kell megvenniük?
2009. okt. 20. 21:50
1/9 anonim válasza:
cigaretta már egy hadseregben sem jár ellátmányba.
2/9 anonim válasza:
ez elég nagy szopó. régen még a legleprább seregben is járt, egyre szarabb a világ.
3/9 anonim válasza:
Bocs, lehet hogy a kínaiaknál és észak-koreánál van.
Egyébként nemcsak, hogy nincs, de pl az amerikaiaknál katonai objektumban dohányozni sem lehet.
4/9 anonim válasza:
az amcsi katonáknak szinte mindenhol megvan tiltva a dohányzás, most be akarják vezetni, hogy egyáltalán nem dohányozhatnak a katonák, persze ebből már most hatalmas botrány van
5/9 anonim válasza:
az oké, hogy a puncik betiltják a liftben vagy akár az utcán a dohányzást. de a katonák nem puncik, hanem kemény csávók, és nem félnek a füsttől. röhej ez. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Én is ezt sejtettem.
Azért a '40-es években az amerikaiak szívták a Lucky Strike-ot. :)
2009. okt. 21. 10:34
7/9 anonim válasza:
AZért akarsz katona lenni, h legyen ingyen cigi?Hát elég gáz, ha egy Nato-katona cigizik.Inkább maradj otthon és szívjad a bőrszivart!!!
8/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem is cigizek!
Csak éppen egy világháborús filmet néztem, ahol az amcsi katonák tülekedtek a Lucky Strike-ért, amikor ellátmányt kaptak. Na meg a Hersey csokiért...
És csak úgy eszembe jutott, vajon ez ma hogy működik.
És amúgy is te meg miért nem a kérdésre felelsz?
2009. okt. 22. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!