Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)
Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕
Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!
Jelentem még élek és semmi bajom.Még egy megfázást sem szedtem össze eddig.
"Benny"
"Alina" vagyok. Boldog új évet mindenkinek! Gondoltam, írok megint, mert már január van. Már visszatért a szaglásom, minden illatot érzek, csak gyengébben, de napról napra javul. Teljesen egészségesnek érzem magam, semmi poszt-COVID vagy ilyesmi.
Akik nem írtak az utóbbi időben: hogy vagytok?
Boldog Új Évet neked is "Alina" és persze mindenkinek :)
Ja azt kihagytam az előző irományomból hogy nem kértem közben 1 db oltást sem.Továbbra is oltás nélküli maradtam
"Benny"
Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek!🎉
Köszönöm Alinának és Bennynek, hogy jelentkeztek, örülök, hogy jól vagytok!🙂Egyelőre én is megvagyok.
A többieknek várom a jelentkezését, hisz jan.5.van! Ennyien csak nem halhattatok ki, remélem, mindenki jól van!
Ha van kedvetek, folytathatjuk az 5.hullámmal. Annak legyen mondjuk jún.1.a határideje. Nyárra tudjuk, hogy úgyis eltűnik a vírus 😉De előtte mindenképpen jelentkezzetek, hogy túléltetek a negyediket!
További jó egészséget!
Én tulipán vagyok, Október óta semmi bajom (akkor is csak megfáztam), pedig több koronavírusossal találkoztam.
Ellenanyagom még másfél év után is van (betegség után), ennek ellenére a tegnapi hírek szerint oltatnom kell, mert már az átesett védettség nem védettség, nekem meg védettségihez kötött a munkám és az egyetemem is. Feldúlt vagyok emiatt, de legalább a végsőkig kitartottam.
Az egyetem tegnap küldött toborzó levelet, hogy menjek kórházi segítőnek, mert ha nem lesz elég ember, kirendelnek. Úgy érzem soha nem lesz ennek vége.
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Lizi vagyok, és még élek. A szagokat és az ízeket még mindig nem érzem, ezt leszámítva semmi bajom.
Tulipán, ha megkaptad az oltást, mindenképp jelentkezz, hogy hogy vagy.
Mindenkinek további jó egészséget, és kitartást!
Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek!
Ninive vagyok, a háromszor oltott. Karácsony előtt voltam beteg, láz nélkül tiszta takony, köhögés, amúgy semmi extra, ez tartott három napig. Azután karácsonykor itthon szépen ez végig is ment a családon egyesével. Hogy ez mi volt, passz, senki nem ment orvoshoz vele, nem volt vészes. Azóta mindenki jól van.
Remélem ti is!
Örülök, hogy jól vagytok!
Tulipán! Szerintem, ha nem akarsz oltatni, várj még vele. Nem tisztázott még, hogy mi számít védettségnek. Amúgy az röhej, hogy az átesettség nem számít, amikor háromszoros védelmet ad, az oltás meg, ami csak egyet, a jelenlegi mutánsra ráadásul azt is alig, igen🙄
Ezen is látszik, mennyire nem a védettségről szól ez az egész.
Persze hogy nem a védettség a lényeg.Ha az volna nem zsarolnánek embereket akik vagy annyira egészségesek hogy el se kapták ill. észre se vették hogy elkapták de keresztimmunitás is lehetséges vagy átestek rajta ilyen-olyan tünetekkel.Ez nem érdekli ezeket a haszonszerzőket hanem a profit profit hátán és már hányingerem van ettől az egésztől.Jó lenne ha egy csoda folytán végre békén hagynának mindenkit de különösen a gyerekeket!!
Én nem kértem eddig sem és míg csak lehet nem is fogom vagy megoldom vhogy,ennyi.Felháborító amit művelnek.Most már Flurona is van úgyhogy lehet mostantól influenza ellenivel keverik a csodás covid oltásokat :D
Ennek csak az emberek haragja vethet véget
"Benny"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!