Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk a 4.hullámban? ...

Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕

Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!

2021. aug. 22. 13:40
 91/131 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

#4,#6,#14,#16,#21,#31,#44,#46 és mindenki, akit kihagytam, nem írtatok. Adjatok életjelet, mert a határidő lejárt, és így rontjátok a statisztikát😂 Remélem, mindannyian jól vagytok! Várom a jelentkezéseket!

2022. jan. 13. 19:59
 92/131 anonim ***** válasza:
100%

#6-os (Pinky) vagyok.

Bocsi, hogy nem írtam. Átestünk a covidon a családommal (oltatlanul), karácsonykor lettünk betegek. Azt hittük, hogy megfáztunk, míg ki nem mutatta a teszt. 86 éves nagymamám is könnyen átvészelte.

2022. jan. 13. 20:10
 93/131 A kérdező kommentje:
Szuper! Örülök neki🙂Mármint nem az átesésnek, hanem, hogy jól viseltétek. Mondjuk az is jó, hogy legalább túl vagytok rajta.
2022. jan. 13. 20:22
 94/131 anonim ***** válasza:
96%

Mar ha a 86 eves neni tulelte hala az egnek akkor a rettegest nem igazan ertem 98-99% hogy barki tulelheti

A rettegok nagyon furak

Azota is kutya bajom miota irtam

Oltatlan is maradok mert nincs mitol feln

“Benny”

2022. jan. 13. 20:25
 95/131 anonim ***** válasza:
100%

#16 és #65 vagyok. Új hírekről nem igazán tudok beszámolni. Továbbra is oltatlan vagyok és kutya bajom.

''Piypang''

2022. jan. 13. 22:49
 96/131 A kérdező kommentje:
Köszi Pitypang. Örülök, hogy te is jól vagy🙂
2022. jan. 13. 22:55
 97/131 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Hogy vagytok?

En valtozatlanul egeszseges vagyok

“Benny”

2022. febr. 1. 15:32
 98/131 anonim ***** válasza:
100%

Tulipán vagyok. Továbbra se oltattam, de mindjárt itt a Feb 15 es az egyetem kéri... A dokimnál bepróbálkoztam, hátha ad igazolást, még átgondolja. Különösen bosszantó, hogy épp covidos vagyok (másodszor) így végképp indokolatlannak látom, de az új eljárásrend szerint olthatnak rögtön a felépülés után.

Az elsőnél nem volt semmi bajom (az az eredeti vírus volt) a szaglás, íz vesztésen kívül. Most van szaglásom, íz érzékelésem, de cserébe kellemetlen influenza tüneteim is. (Erős fáradás érzet, duguló orr, végtag fájdalom)

2022. febr. 1. 16:18
 99/131 anonim ***** válasza:
100%

Dave.

Azóta sem oltattam, nem is kaptam el semmit, sem a családom, igaz ők beoltatták magukat de engem továbbra sem izgat a dolog :D

2022. febr. 1. 16:26
 100/131 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Nálam továbbra is semmi, pedig már lassan gyakrabban járok covidosnál, mint nem.

Tulipán! Tesóm is így járt. Volt már covidos, nem akart oltatni. Most már elkezdték csesztetni, hogy muszáj neki, erre megint elkapta.😕Oltathat a nagy semmiért, miközben a coviddal tök jól elvan, semmi baja.

2022. febr. 1. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!