Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)
Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕
Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!
Sziasztok!
#4,#6,#14,#16,#21,#31,#44,#46 és mindenki, akit kihagytam, nem írtatok. Adjatok életjelet, mert a határidő lejárt, és így rontjátok a statisztikát😂 Remélem, mindannyian jól vagytok! Várom a jelentkezéseket!
#6-os (Pinky) vagyok.
Bocsi, hogy nem írtam. Átestünk a covidon a családommal (oltatlanul), karácsonykor lettünk betegek. Azt hittük, hogy megfáztunk, míg ki nem mutatta a teszt. 86 éves nagymamám is könnyen átvészelte.
Mar ha a 86 eves neni tulelte hala az egnek akkor a rettegest nem igazan ertem 98-99% hogy barki tulelheti
A rettegok nagyon furak
Azota is kutya bajom miota irtam
Oltatlan is maradok mert nincs mitol feln
“Benny”
#16 és #65 vagyok. Új hírekről nem igazán tudok beszámolni. Továbbra is oltatlan vagyok és kutya bajom.
''Piypang''
Sziasztok!Hogy vagytok?
En valtozatlanul egeszseges vagyok
“Benny”
Tulipán vagyok. Továbbra se oltattam, de mindjárt itt a Feb 15 es az egyetem kéri... A dokimnál bepróbálkoztam, hátha ad igazolást, még átgondolja. Különösen bosszantó, hogy épp covidos vagyok (másodszor) így végképp indokolatlannak látom, de az új eljárásrend szerint olthatnak rögtön a felépülés után.
Az elsőnél nem volt semmi bajom (az az eredeti vírus volt) a szaglás, íz vesztésen kívül. Most van szaglásom, íz érzékelésem, de cserébe kellemetlen influenza tüneteim is. (Erős fáradás érzet, duguló orr, végtag fájdalom)
Dave.
Azóta sem oltattam, nem is kaptam el semmit, sem a családom, igaz ők beoltatták magukat de engem továbbra sem izgat a dolog :D
Sziasztok. Nálam továbbra is semmi, pedig már lassan gyakrabban járok covidosnál, mint nem.
Tulipán! Tesóm is így járt. Volt már covidos, nem akart oltatni. Most már elkezdték csesztetni, hogy muszáj neki, erre megint elkapta.😕Oltathat a nagy semmiért, miközben a coviddal tök jól elvan, semmi baja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!