Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk a 4.hullámban? ...

Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕

Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!

2021. aug. 22. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/131 A kérdező kommentje:
Senki nem akar játszani?🤔
2021. aug. 22. 15:24
 2/131 anonim ***** válasza:
66%
Mind itt halunk halomra.
2021. aug. 22. 15:24
 3/131 A kérdező kommentje:
Pont azt szeretném bizonyítani, hogy hátha mégse 😉
2021. aug. 22. 15:27
 4/131 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyok beoltva, de márciusban átestem rajta, kórházba is kerültem. Szeptemberig védett vagyok, elvileg be leszek majd oltva, mert az én szervezetemet megviselte, (mai napig rám jön a fulladás) úgyhogy nekem muszáj lesz beoltatnom magamat, mert a következőt már nem biztos, hogy ennyivel megúszom. Biztos elkapom még, remélhetőleg már oltva leszek addigra, és itthon, fulladásmentesen átvészelem. Vagy nem. :D Egyébként nincs alapbetegségem, legalábbis nem tudok róla.

19L

És Te, kérdező...? :)

2021. aug. 22. 15:47
 5/131 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Te vagy az első bátor jelentkező 🙂

Nem vagyok oltva. Valószínűleg a legelején kaptam el. Nincs védettségem. Kb.16 hónappal később nézettem, hátha azóta volt még,csak nem tudtam róla), de negatív lett, alig volt 0 fölött. Nem tudom, hogy el fogom-e kapni, de ha igen, legfeljebb egy kellemetlenebb influenza súlyosságúra számítok, mint az elsőnél. Aztán lehet, megszívom🤷

2021. aug. 22. 15:54
 6/131 anonim ***** válasza:
91%

28 éves nő vagyok, nem vagyok oltva, nem is tervezem beoltatni magam, tudtommal még covidos sem voltam. Ahogy olvastam az "előrejelzést", a 4.hullámban ugyan több fertőzött lesz, de kevesebb halott. Az 5.hullámra írják, hogy durva lesz. Több oldalon írtak már arról, hogy a delta könnyen összetéveszthető lesz az allergiával. Nem félek, eddig sem féltem és nem is fogok. Ha el is kapom, nem hinném, hogy kórházban kötök ki. Allergiás vagyok, így lehet észre sem veszem, ha elkapom.

Egyébként te vagy a kérdező, neked lenne célszerű időközönként, vagy januárban rákérdezni, hogy mizu azóta. Én naponta átlagban 10-15 kérdésre válaszolok, szóval januárra már nagyon hátul lesz a kérdésed és el fogom felejteni, hogy írnom kell neked. 🙂

2021. aug. 22. 20:55
 7/131 A kérdező kommentje:

Természetesen rá fogok kérdezni, de nem biztos, hogy észreveszitek. Ez egy hosszútávú project😂 Én nem fogom elfelejteni. Minden nap feljövök, és én is sokat válaszolok. Inkább azokra vonatkozik, hogy ne felejtse el, aki amúgy ritkán jön az oldalra, mert akkor én hiába veszem elő a kérdést, ő nem fogja látni.

Amúgy köszi neked is. Annyi, hogy nem írtál "jeligét", bár egyelőre nem úgy tűnik, hogy el fog veszni a sok komment között.😁Még csak hárman vagyunk.

2021. aug. 22. 21:06
 8/131 anonim ***** válasza:
95%

46 éves nő vagyok. Nem vagyok beoltva és amíg csak lehet, szeretnék így is maradni. Nem tudom, hogy átestem-e már a covidon, ha igen, akkor az még 2020 márciusában lehetett, akkor volt egy szokásosnál erősebb influenzám kb. 2 hetes szaglásvesztéssel. Nincs "alapbetegségem", egészségesnek tartom magam, 20-as BMI-vel. Nem félek a vírustól, megelőzésként szedek vitaminokat és amennyire lehet, igyekszem egészségesen élni.

Januárban írj majd, Kérdező, én itt leszek :)

"Alina"

2021. aug. 23. 01:20
 9/131 A kérdező kommentje:
Köszi neked is. Én biztos írok.
2021. aug. 23. 10:46
 10/131 anonim ***** válasza:
96%

Tetszik ez a kérdés. Kár, hogy alig válaszoltak eddig.

53 éves nő vagyok. Én sem vagyok oltva, és én sem tervezem beoltatni magam. Alapbetegségem nincs, gyógyszert, vitamint nem szedek semmit. Amennyire lehet, kerülök mindenféle kemikáliát. 90%-ban azt eszem, amit megtermelek. Boltban nem nagyon vásárolok. Eddig nem tudok róla, hogy átestem volna a Covidon. Igaz influenzás sem szoktam lenni. Nem tartok attól, hogy elkapnám. TV-t nem nézek, rádiót nem hallgatok, néha itt olvasgatok, mert érdekel más emberek hozzáállása a témához.

További jó egészséget, Covid mentes hónapokat kívánok mindenkinek!

"Lizi"

2021. aug. 24. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!