Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk a 4.hullámban? ...

Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕

Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!

2021. aug. 22. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/131 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. Én is kicsit nagyobb érdeklődésre számítottam, de veled együtt már öten vagyunk és ez jó 🙂Minden ember számít.
2021. aug. 24. 11:04
 12/131 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon remélem hogy , sokkal enyhébb lesz mint a 3. Én nem adatok be 3. oltást , 2 is elég volt , lehet azt se kellett volna.
2021. aug. 26. 05:16
 13/131 A kérdező kommentje:
Van kedved részt venni a játékban?
2021. aug. 26. 10:15
 14/131 anonim válasza:
69%
16 éves lány vagyok. Egyelőre nem vagyok oltott, de nagyon fontolgatom, hiszen vagy oltás vagy elkapom nagy eséllyel. Mindkettőnek nagy a rizikója, ha elkapom akár kórházba kerületek, ha nagyon súlyos. Az oltásról meg jóformán semmit sem tudunk, hogy kik haltak eddig bele, ha haltak, milyen veszélyei vannak. Ezért eléggé nehéz döntés, de valószínűleg regisztrálni fogok.
2021. aug. 26. 12:23
 15/131 anonim ***** válasza:
46%
1: semmi.
2021. aug. 27. 00:54
 16/131 anonim ***** válasza:
97%

17 éves lány vagyok. Nem estem át a betegségen és nem szeretném magam oltatni. Alap betegségem sincsen. A jövőben nem tudom mi fog történni velem, de tisztában vagyok vele, hogy életem egyedül Isten kezében van, így nem kell félnem. :)

,,pitypang''

2021. aug. 27. 01:44
 17/131 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem vagyok oltva és nem is szeretnék abszolút ezzel az oltás témával foglalkozni.Nem estem át tudtommal a víruson.

"Benny"

2021. aug. 27. 21:58
 18/131 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszönöm az új válaszokat is.

Benny! Ha nem akarsz az oltással foglalkozni, azért részt veszel a játékban? Az oltással mi se foglalkozunk. Nekem tök mindegy, hogy ki oltott, ki nem, csak azért kell, hogy azt is lássuk, hogy alakul a hullám végére oltottnál/oltatlannál. (Persze ez nem reprezentatív felmérés, csak egy játék a sok fölösleges harc helyett.)🙂Mondjuk ahogy elnézem, nem nagyon lesz "kontroll csoport", mert eddig mindenki oltatlan a válaszolók közül és ketten jelezték, hogy valószínűleg oltatni fognak.

2021. aug. 27. 22:09
 19/131 anonim ***** válasza:
100%

Persze!Majd januárban megírom mi lett vagy mi nem lett😊Erre én is kíváncsi vagyok ám

"Benny"

2021. aug. 27. 22:12
 20/131 A kérdező kommentje:
Szuper! Örülök, ha lassan is, de gyűlünk azért 🙂
2021. aug. 27. 22:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!