Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)
Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕
Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!
40
Ja, elnevezem magam: Edo.
(Ebből aki ismer, tudja, ki vagyok, de aki nem, az előtt rejtve maradok. A nickem 'Sikertelen' a tavalyi élethelyzetem miatt, azt hagyjuk. Igazából eléggé sikertelen vagyok most is.)
#40! Téged "ismerlek" más kérdésekből. Téged is szívesen fogadunk, csak kérlek ne depizz, ne legyen oltott-oltatlan vita és mindmeghalunk világfájdalom. Itt leszel te is, mint mindenki.
Én most pont beteg vagyok, de nem tervezek meghalást. Még csak az kéne! Mi lenne a kérdésemmel?😂
Jó egészséget mindenkinek!
42
Mindmeghalunk világfájdalom nincs, munka + tanulás mellett nekem pont a lezárások kedveznek (tudom, tudom....).
Vitázni olyan kérdéseknél szoktam, ami teret ad és tényleg azért, mert érdekes az emberi szervezet, mint téma.
A COVID-tól tényleg félek, mezei nátha is érdekes nálam sokszor.
Jó egészséget!
Jobbulást most!
18 éves vagyok, átestem egy éve a covidon (nátha, láz, szédülés, szaglás-ízlelésvesztés-ez azóta eléggé torz) , nyáron beoltattam magam Pfizerrel. Nekem már elegem lett a folyamatos pánikkeltéstől, félelemtől, hiszen megtettem mindent amit lehetett, viszont nagyon sok emberrel találkozom. Viszont ezen nem fogok változtatni, hisz nem sok esélyét látom, hogy veszélyes lenne rám ezek után a vírus. Nem vagyok hajlandó elszigetelődni a társadalomtól, korlátozva élni, inkább beoltattam magam, és nem szeretném, ha ezért lepontoznának, mert ez az én döntésem. Amúgy nem nagyon szoktam beteg lenni, vitamint szedek és sportolok sokat.
"Karaj"
Ez tetszik!
Tulipán lesz a nick nevem, 30 éves nő vagyok. Oltásom nincs, tavaly estem át a betegségen.
#17,19-es "Benny vagyok"
Jelentem még élek és tudtommal nem kaptam el semmit sem.Még egy enyhe megfázásom sem volt :D
Oltás nélkül vagyok még mindig.Golyó álló mellény nélküli XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!