Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)
Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕
Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!
32 vagyok, nem vagyok beoltva, nem is leszek... legalábbis amíg nem lesz kötelező amit nagyon remélek, hogy nem lesz.
Nem hiszem, hogy elkapom mert nem nagyon járok olyan helyekre.
Januárban dobj egy üzenetet mert tuti elfelejtem addigra és megírom történt-e valami :D
"Dave"
Szia!
Nálam semmi,se nátha vagy egyéb
Jobbulást neked!
"Benny"
Szia!
Jelentkezem a “kontrollcsoportba”. :D
37 éves nő vagyok, alapbetegségem nincs. Mind a két oltást megkaptam (a másodikat június végén), AstraZeneca. Elvileg voltam covidos, mert még 2020 decemberében csináltam antitest gyorstesztet, amin az igg és igm is pozitív lett, de valahogy ebben nem hiszek. Semmilyen tünetem nem volt.
A 4. hullámban szerintem simán elkaphatja az oltott is a koronát (én is), főleg, ha semmilyen korlátozások nem lesznek. Annyi, hogy az oltottak enyhe tünetekkel esnek át rajta.
“Ninive”
#23: Nálam semmi változás egyelőre, kutya bajom. Pár emberrel találkoztam mostanában, akik elkaptak valami gyenge náthát. Lehet, hogy már itt van köztünk a delta, ki tudja... De inkább most essünk át rajta, amikor szép az idő, mint télen.
"Alina"
40 éves nő vagyok. Februárban igazoltan átestem a kovidon, kisebb tünetekkel.
Nem vagyok oltva. Ahogy tudom, kerülöm a nagy tömeget, szedek vitaminokat, sokat sétálok, remélem nem leszek többet koronás.
Évek óta szivritmuszavarom van, asztmám, ezekre gyógyszereket szedek.
Jó egészséget mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!