Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk a 4.hullámban? ...

Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕

Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!

2021. aug. 22. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/131 anonim ***** válasza:
100%

32 vagyok, nem vagyok beoltva, nem is leszek... legalábbis amíg nem lesz kötelező amit nagyon remélek, hogy nem lesz.

Nem hiszem, hogy elkapom mert nem nagyon járok olyan helyekre.

Januárban dobj egy üzenetet mert tuti elfelejtem addigra és megírom történt-e valami :D

"Dave"

2021. szept. 3. 21:48
 22/131 A kérdező kommentje:
Ne töröld ki a kérdéseid közül, mert januárban tuti előveszem és remélem, akkor új válaszok is lesznek és akkor jelezni fogja neked is. De persze közben is lehet írni, ha valakinél van valami változás.
2021. szept. 3. 21:54
 23/131 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hogy vagytok? Változott valakinél valami? Én most épp náthás vagyok, vagy deltás. Nem tudom🤷 Mostanában a környezetemben is sok a beteg. Aki nem allergiás, annak is náthás tünetei vannak. (Nem egymást fertőztük, mindenki már külön-külön beteg lett, amikor találkoztunk.) Persze, az idő is változékony, könnyű megfázni is, szóval lehet, mindenkinek csak az. Nálatok is ilyen sok a náthás, vagy csak felém?
2021. szept. 12. 18:28
 24/131 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam semmi,se nátha vagy egyéb

Jobbulást neked!

"Benny"

2021. szept. 12. 19:29
 25/131 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor az összes nálam van.Nem baj, legfeljebb olyan védettségit kapok rá, hogy 2050-ig érvényes lesz😂
2021. szept. 12. 19:44
 26/131 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jelentkezem a “kontrollcsoportba”. :D

37 éves nő vagyok, alapbetegségem nincs. Mind a két oltást megkaptam (a másodikat június végén), AstraZeneca. Elvileg voltam covidos, mert még 2020 decemberében csináltam antitest gyorstesztet, amin az igg és igm is pozitív lett, de valahogy ebben nem hiszek. Semmilyen tünetem nem volt.

A 4. hullámban szerintem simán elkaphatja az oltott is a koronát (én is), főleg, ha semmilyen korlátozások nem lesznek. Annyi, hogy az oltottak enyhe tünetekkel esnek át rajta.

“Ninive”

2021. szept. 13. 09:43
 27/131 A kérdező kommentje:
Szia Ninive. Üdv a klubban.🙂
2021. szept. 13. 09:53
 28/131 anonim ***** válasza:
100%

#23: Nálam semmi változás egyelőre, kutya bajom. Pár emberrel találkoztam mostanában, akik elkaptak valami gyenge náthát. Lehet, hogy már itt van köztünk a delta, ki tudja... De inkább most essünk át rajta, amikor szép az idő, mint télen.

"Alina"

2021. szept. 13. 10:23
 29/131 anonim ***** válasza:
100%

40 éves nő vagyok. Februárban igazoltan átestem a kovidon, kisebb tünetekkel.

Nem vagyok oltva. Ahogy tudom, kerülöm a nagy tömeget, szedek vitaminokat, sokat sétálok, remélem nem leszek többet koronás.

Évek óta szivritmuszavarom van, asztmám, ezekre gyógyszereket szedek.

Jó egészséget mindenkinek!

2021. szept. 13. 11:50
 30/131 A kérdező kommentje:
#29! Köszönjük. Írnál magadnak egy "álnevet", hogy be tudjunk azonosítani később? Jó egészséget neked is!
2021. szept. 13. 12:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!