Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk a 4.hullámban? ...

Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕

Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!

2021. aug. 22. 13:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/131 A kérdező kommentje:

Kedves Lizi! Gyors gyógyulást kívánok neked! Igen, mostmár biztos egyre jobb lesz és legalább kipipálhatod🙂

Alina! Volt, hogy bizonyos napokon hirtelen állapotromlás, de én úgy emlékszem, az még előző mutánsra volt jellemző. Bízzunk benne, hogy Lizi is túlvan már rajta. További jó egészséget neked is!

2021. dec. 17. 10:30
 72/131 anonim ***** válasza:
100%

Boldog Karacsonyt mindenkinek!

A helyzet valtozatlan tehat meg mindig egeszseges vagyok.Se egy megfazas se semmi

Benny

2021. dec. 24. 17:23
 73/131 A kérdező kommentje:

Üdv Benny. Én megint náthás vagyok.😟Gyorsteszt szerint nem covid. Szerintem karácsony allergia. Minden karikor beteg vagyok😂

Boldog karácsonyt nektek is!🎄

2021. dec. 24. 17:27
 74/131 anonim ***** válasza:
91%

Ha elfogadsz egy jo tanacsot akkor vegyel mehpempot mert ettol jobb immunerosito nincs.

En mar jo ideje hasznalom szoval lehet ez a “titkom”

Benny

2021. dec. 24. 18:00
 75/131 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már más is ajánlotta, de őszintén, nem nagyon akarom erősíteni, mert autoimmun beteg vagyok, és félek hogy megbolondul megint😂Tavaly szedtem C vitamint és nagyon nem jött be, mert folyton tünetes voltam. Mióta nem szedek, csak D-t, azóta teljesen jó, tünetmentes. Hét elején nagyon megfáztam. Ez megesik évente 1x, vagy 2x, azt ki lehet bírni.
2021. dec. 24. 18:16
 76/131 anonim ***** válasza:
100%

D vitamint en is szedem

Mindennap 3000 NE a multi melle es este a mehpempo vacsora utan

Akkor lehet neked nem lenne tul szerencses a pempo igazad lehet

A D vitamin viszont nagyon jo

Benny

2021. dec. 24. 18:19
 77/131 A kérdező kommentje:
Igen, az nálam is bevált. Már több, mint 1 éve tünetmentes vagyok, nagyobb betegségem meg nem lett, szóval egyelőre bevált taktikán nem változtatok. Ha esetleg felborul a rendszer, akkor újratervezek😂
2021. dec. 24. 18:22
 78/131 anonim ***** válasza:
100%

Jobbulást, kérdező!

Én a hét elején megint beteg voltam, ősz eleje óta harmadszor kaptam el valamit (nem is én lennék). Csak 3 nap volt és gyógyszer nélkül is enyhe, viszont visszahozta az enyhe, de hurutos köhögésemet, ami december elejére végre elmúlt. :D (Szóismétlés, de mindegy.)

Boldog karácsonyt!

Edo

2021. dec. 24. 21:03
 79/131 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Neked is boldog karácsonyt!
2021. dec. 24. 21:09
 80/131 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, jobbulást kívánok!

Én már egész jól vagyok. Az ízeket és a szagokat még mindig nem érzem, más tünetem nincs.

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok!

Lizi

2021. dec. 25. 08:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!