Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk a 4.hullámban? ...

Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕

Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!

2021. aug. 22. 13:40
 111/131 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy aki nem találkozik emberekkel, az nyilván covidossal se. Aki viszont igen, az elég gyakran. Én például hetente többször kapok jelentést, hogy covidossal voltam. Edzésre is sokan úgy jönnek vissza, hogy covidosok voltak, tehát már az utolsó alkalommal is az volt, csak a, még nem volt tünete, b, sima megfázásnak hitte. Boltban, tömegközlekedésen meg nem hiszem, hogy nem látsz tüneteseket. Nyilván nem mind covidos, de van köztük, csak nem tudsz róla.
2022. febr. 2. 17:59
 112/131 anonim ***** válasza:
100%

Jó, maradjunk annyiban, hogy nekem ez az első pozitív konktaktom. És már tünetes volt.

Azért találkozom emberekkel, csak nem annyival, mint egy ügyfélszolgálatos pl.

2022. febr. 2. 18:23
 113/131 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hogy megy az 5.hullám? Talpon vagytok?

2022. febr. 17. 19:52
 114/131 anonim ***** válasza:
100%

Már az 5. van? :D Nem nézek híreket, meg nem is érdekel különösebben. Minden úgy ment ahogy írtam, velem minden okés.

(4. válaszoló voltam.)

2022. febr. 17. 20:43
 115/131 A kérdező kommentje:
#114! Jól teszed🙂Igen, már javában az ötödik, lassan vége. Mondjuk szerintem hívhatnánk nyugodtan negyediknek, mert az első sokkal inkább nulladik volt. Napi 20-30 fertőzöttnél elég nevetséges járványnak nevezni.
2022. febr. 17. 20:49
 116/131 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom nem olvastam minden kommentet végig.

Én tanár vagyok.

A legelső körben átestem rajta, de ez csak az ellenanyag tesztelesen derült ki.

Később is nézettem töbször ellenanyag szintet, mert nem akartam beoltatni magam, viszont a családom csak így nyugodott meg ( ők szerették volna ,ha beoltatom magam)

Év végén aztán nem volt választásom ( persze tudom, lett volna.. de ez egy másik történet...), ha dolgozni akartam, kötelező lett.

Beoltattam magam, 2x.

A második után néhány napig lázas és nagyon rosszul voltam.

Egyébként folyamatos a kontakt, mert mindig van nálunk beteg ( kovidos), de nem is foglalkoznak, hogy karanténba tegyenek, az csak a médiában van, a valóságban nincs.

2022. febr. 17. 23:49
 117/131 anonim ***** válasza:
100%
Szörfözők tovább.
2022. febr. 18. 01:45
 118/131 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajom nincs.Jé oltás nélkül is élek még😀

Na jó viccet félretéve változatlanul egészséges vagyok.

“Benny”

2022. febr. 18. 06:44
 119/131 anonim ***** válasza:
100%

Én is jól vagyok, továbbra is oltatlanul. A szaglásom még mindig nem az igazi, de annyira nem izgat.

"Alina"

2022. febr. 18. 07:19
 120/131 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én is jól vagyok. A decemberi covid óta, még mindig nem érzem az ízeket és a szagokat, ezt egy kicsit megszívtam. Még mindig oltatlan vagyok.

Lizi

2022. febr. 18. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!