Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)
Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕
Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!
Nos, én is átestem a tűzkeresztségen. :D
Azon a héten, amikor elkaptam, voltam kávézóban, gyorsétteremben, iszogatni és uszodában is, amik maszkviselés nélküli helyek.
Vasárnap (13) elmentem futni 10 km-t, ami nekem hatalmas szó és az időeredményem is jó lett. Utána délután enyhén fájt a fejem furán, nagyon picit émelyegtem és melegségérzetem volt (nálam ez van hőemelkedésnél, láznál). Ezt inkább a fáradtságra fogtam.
Másnap amikor szólt az ébresztő, kipattant a szemem, hogy ajaj, fáj a torkom bal oldalt.
1 nap közepes, 1 nap brutálerős torokfájás volt (ez nem igazán reagált gyógyszerekre se), 1 nap átmenet a náthába, 2 nap brutálerős nátha (ami nem igazán reagált a NeoCitran-ra se), szaglásvesztés, végül 1 nap enyhe nátha, ez szombat volt. Vasárnap lényegében nem volt "megfázásos" tünetem, leszámítva azt, hogy többször köhögök csúnyán, mint szoktam, de ez szerintem az ACC miatt is van. Ha jól emlékszem, 3 napig ment fel estére 37.5-re és 2 napig 37.2 környékére.
Kedden (15) volt gyengén pozitív, szerdán 1 erősen pozitív gyorstesztem. Szerdán már percenként hívtam a háziorvost, hogy elérjem, ő írt Azi Sandozt felülfertőződéseket megelőzendő, javasolt ACC-t, rengeteg-rengeteg D-vitamint, C-vitamint, szerves szelént és szerves cinket, valamint rettentő sok folyadékot.
Hivatalosan szerdáig rakott karanténba, nem az első tünetektől, mert tapasztalata alapján a 7 nap nem elég. Mindent betartottam, érintésmentesen rendeltem (érdekes, jeleztem és leírtam, hova tegyék le, mégis be akartak jönni a lezárt folyosón az ajtómig találkozni velem), ma már találkoztam a futárral, de még maszkot viseltem.
Hétvégéig nem igazán tervezem még kidugni az orrom.
A köhögésemet figyelni fogom, de állítólag 3-4 hétig minden ilyen jellegű, tünetekkel rendelkező betegségnél normális. Nálam meg... :D
Ami a legjobban zavar, hogy még 2-3 hétig nem szabad sportolni. Azért "sétával" és nagyon mini izomra történő erősítéssel meg fogom ezt szegni. A Vivicitta-t visszamondtam, a Balaton-átúszást is veszélyezteti a dolog, már ha menni fog egyáltalán...
A belgyógyászommal beszélni fogok, mert elvileg kardiológiai vizsgálat indokolt ilyenkor és csak utána lehet kardio sportokat végezni.
Amúgy nagyon nem leszek népszerű, de ilyen jellegű betegség ellen én már indokoltnak tartom a védőoltást. Kellemetlen is volt, de az 1 hónap sport-kihagyás is az és nálam a köhögés-para is (enyhén hurutos hajlamos visszamaradni minden után, egyszer vizsgálták, érdemben semmit se találtak, de nem is vizsgáltak alaposan; refluxos vagyok, de az száraz köhögést okozna).
Ezért se leszek népszerű, de nem bánom, hogy az omikront kaptam el és nem valamelyik előző durvábbat.
Szerencsére HO-ban dolgoztam végig, így TP nem kellett.
"Edo"
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy a nemlétező 5. hullámnak is vége. Helyzetjelentés? Mind túléltük?
Persze hogy túl:DDD Semmit sem kaptam el még egy enyhe náthát sem.Annyi hogy allergia miatt bedugul néha az orrom és ennyi.
Az oltott ismerősök meg panaszkodnak itt fáj,ott fáj.Majd rendbe jönnek.
"Benny"
Én is jól vagyok, nincs semmi változás.
"Alina"
Hogy vagytok?Én vàltozatlanul remekül.☺☺
"Benny"
Mirjam. 😂
2x oltott, szputynyik, 2021. ápr.
2x kovidos, egyszer 2021. dec. elején, egyszer 2022. febr. elején. Egyik sem igazolt (de az volt).
A betegségek enyhe lefolyásúak voltak.
Alapbetegségek: magas vérnyomás, pszichés betegségek.
Igen. Sztem leszek még kovidos.
Sziasztok! Hogy vagytok?
Mivel a covid korszak hivatalosan is véget ért (megszűntették a hivatalos oldalt is) és nyakunkon a következő mesterséges pandémia, plusz jó sok szar, arra gondoltam, ha már ennyien összegyűltünk itt a kérdés alatt, beszélhetnénk a dolgokról egy kicsit. Mostanra úgy gondolom elég sokan hallottatok már a Great Reset-ről/Új világrendről/Agendáról (kinek hogy tetszik). Aki esetleg nem, annak lentebb linkelek pár videót.
Ki mennyit tud róla? Hogy viselitek lelkileg? Terveztek lázadni?
(Nem szeretném a kérdést szétcseszni, sem vitát gerjeszteni, így megkérnék mindenkit, hogy a tiszteletet és a kulturált beszélgetést tartsuk fent akkor is, ha valaki nem ért egyet a másikkal.)
Dokumentumfilm:
EU parlament:
Matolcsy:
Média:
Volt maláj miniszterelnök beszéde:
Üdv, Pinky
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!