Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk a 4.hullámban? ...

Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕

Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!

2021. aug. 22. 13:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/131 anonim ***** válasza:
100%

Háromszor oltott vagyok, kaptam Pfizert is a semmit se érő kínaiakra.

Kétszer voltam megfázva az ősszel, de akkor még nem kellett maszk és mindenhova mentünk, nálam alap, hogy havonta beteg vagyok. Sajnos picit köhögök azóta (tényleg kicsit), refluxos vagyok és pár éve az asztmát se tudták kizárni, így amíg nem durvul, nem foglalkozom vele.

A korona elkerült szerencsére.

Október közepén, vége felé visszatért az opcionális 100% HO, maszk kell az irodában, az egyetem is lassan teljesen online térbe szivárog.

Szeretteim is háromszor oltottak.

Egyébként továbbra is odafigyelek az egészségemre, nem tudom, hogy korona ellen mennyire jó, pláne ennyi alapbetegséggel, de alapból odafigyelek.

Nem lenne ez a pici köhögés, tök jól lennék.

Edo

2021. nov. 25. 10:36
 62/131 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok Vivi vagyok, jól vagyok az előző kommentem óta, a héten melóhelyen teszteltek, negatív lett az eredmény. Nem vagyok oltva. Mindenkinek jó egészséget továbbra is.
2021. dec. 5. 09:00
 63/131 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Neked is😀
2021. dec. 5. 09:02
 64/131 A kérdező kommentje:

Szia Vivi!

Jó egészséget mindenkinek!

(Én megint belefutottam covidosokba, de továbbra is semmi.)

2021. dec. 5. 10:30
 65/131 anonim ***** válasza:
100%

Pitypang vagyok. Azóta már 18. Talán egy hónapja voltam megfázva egy hét erejéig. Két-három napig gyengébben éreztem ízeket, de mást nem észleltem. Talán csak egy egyszerű megfázás volt, talán nem. 🤷🏻‍♀️

Egyik tanárom viszont elhunyt nemrég hosszas kórházban töltött idő után.

Oltás szempontjából semmi nem változott. Továbbra sem oltattam.

2021. dec. 5. 18:38
 66/131 A kérdező kommentje:
Részvétem!🖤Ő oltatlan volt?
2021. dec. 5. 19:43
 67/131 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. dec. 5. 23:46
 68/131 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! 10-es vagyok, Lizi.

Tegnap pozitív lett a tesztem. Múlt hét pénteken kezdődött hőemelkedéssel, illetve fájt minden porcikám. Azóta volt orrfolyás és köhécselés, valamint nem érzem az ízeket és az illatokat. Orvossal csak telefonon konzultáltam. Még gyógyszert sem ajánlott. Itthon található dolgokból próbáltam házi praktikákat alkalmazni a tünetek csillapítására, mert nálam semmi gyógyszer nincs itthon. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Gondolom már kifele megyek belöle, mert 3 napja már nincs hőemelkedésem.

Ti hogy vagytok?

Jó egészséget mindenkinek!

2021. dec. 17. 09:09
 69/131 anonim ***** válasza:
100%

Szia Lizi!Igen,kifele megy mar belole!

Jobbulast es jo egeszseget neked is!En nekem kutya bajom meg mindig

Benny

2021. dec. 17. 09:25
 70/131 anonim ***** válasza:
100%

"Alina" vagyok. December elején beteg lettem és pozitív lett a tesztem. Kaptam gyógyszereket (4 félét), de végül nem szedtem be őket, mert nem éreztem annyira betegnek magam. Vitaminokat szedtem és egyéb gyógymódokat használtam. Mostanra gyógyultam meg teljesen, de a szaglásom még nem tért vissza.

Kedves Lizi! Egy COVID-os betegeket régóta kezelő orvos videójában azt mondta, hogy a betegei egy részénél tipikusan a 7-8. naptól a tünetek súlyosbodását tapasztalta. Lehet, hogy szükséged lesz antibiotikumra, én a helyedben felíratnám a háziorvossal a biztonság kedvéért. Nekem megnyugtató volt, hogy van itthon arra az esetre, ha nehézlégzés vagy durva köhögés alakulna ki. Szerencsére nem volt rá szükségem. Jobbulást neked!

2021. dec. 17. 09:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!