Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)
Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕
Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!
Sziasztok. Még a 14 - és válaszoló voltam.
Nagy valószínűséggel az egész családom velem együtt most kapta el az omikront. Ők oltottak, mégis eléggé megviselte őket.
Rajtam ma jöttek ki igazán a tünetek, reggel ki sem tudtam kelni az ágyból. Napközben jobb lett, de nagyon sokat köhögök és fáj a fejem is. Oltatlan vagyok.
#101! Jobbulást neked! Ezek szerint mégse oltattál. Nyugi, nem vesztettél semmit. Ismerősöm november kapta a harmadikat, most januárban volt kórházban coviddal. Aki fogékony rá, így is, úgy is megszívja. Te kibírod ezt a pár napot, és ha lesz következő, azt már észre se veszed.
#102! Hát, igen, nem tudom, tesóm mit fog magával kezdeni. Nagyon nem akarta az oltást, épp beletörődött volna, de így nem biztos, hogy bevállalja.
Köszönöm! A te tesódnak is jobbulást!
Időközben valamilyen szinten kontaktszemély lettem.
Egyik nap a szomszéd csapatból valaki odajött hozzám segíteni melóban, textilmaszkban folyamatosan köhögött, krákogott, használta az egeremet.
Ez volt hét közepén.
Kövi héten jött a hír, hogy COVID-os lett.
Nem tudom, amiatt köhögött-e már szerdán és ha igen, jutott-e belém vírus, de ezt megúsztam úgy néz ki. A 20-25 éve mindennapos légúti tüneteimen kívül semmi más nem volt és a gyorsteszt negatív.
Edo
Szerintem azért ennyire nem vészes a helyzet, mert ennyi erővel mindenki COVID-os lenne, vagy influenzás vagy náthás.
Mindenesetre 2 év alatt egyszer sem tudtam róla, hogy konkrétan COVID-os állt volna felettem, fogott volna meg olyasmit, amit egy percen belül én is... Eleve nem nagyon vannak a környezetemben köhögő, krákogó emberek, azt én szoktam, mások "kussban" vannak. A csaj meg krákogott, köhögött megállás nélkül.
Tény, van home office és élek is vele (bár nem 100%-ban, pláne mert nemrég váltottam) és emberek közé is csak heti 1-2-3-szor megyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!