Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk a 4.hullámban? ...

Mi lesz velünk a 4.hullámban? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Covid kérdés persze újra. Lassan vége a nyárnak, indul a riogatás.Nekem már nagyon elegem van ebből, meg az oltott-oltatlan háborúkból. Egy békés játékot szeretnék indítani. Akinek van kedve csatlakozni, írja meg, oltott-e, ha igen, hányszorosan(ha akarja, azt is, hogy mivel, de nem muszáj), illetve, hogy átesett-e már a covidon. Aki akarja nemet, kort, alapbetegséget is írhat, de ezek fakultatívak. Ezek és a saját életvitele alapján, mire számít. Elkapja-e a 4.hullámban, ha igen, milyen súlyos állapotra számít. Jan.1-jén, na jó, akkor mindenki másnapos, inkább jan.5-ig pedig jelezzen vissza, mi lett a valóságban. Akinél közben változás történik, pl. megfertőződik, vagy oltást kap, közben is jelezheti. Légyszi írjatok valami fiktív nevet, hogy később beazonosítható legyen az eredmény a feltevésével! Aki részt vesz, próbálja meg nem letiltatni magát és nem elfelejteni januárban bejelentkezni, mert aki nem teszi, azt halottnak veszem😕

Fontos! Senki nem kritizálhatja más döntését! Mindenki csak magáról írhat! Minden bántó, sértő, provokatív kommentet töröltetek. Mivel nincs tétje, légyszi, legyetek őszinték!

2021. aug. 22. 13:40
 101/131 anonim válasza:
100%

Sziasztok. Még a 14 - és válaszoló voltam.

Nagy valószínűséggel az egész családom velem együtt most kapta el az omikront. Ők oltottak, mégis eléggé megviselte őket.

Rajtam ma jöttek ki igazán a tünetek, reggel ki sem tudtam kelni az ágyból. Napközben jobb lett, de nagyon sokat köhögök és fáj a fejem is. Oltatlan vagyok.

2022. febr. 1. 20:02
 102/131 anonim ***** válasza:
76%
Hát együttérzésemet küldöm a tesódnak, mert ez igy tényleg felesleges, emellett az immunrendszer számára eléggé megterhelő, hogy az oltas után további antitesteket gyárt olyan betolakodó ellen, ami ellen eleve van egy hadserege. Így nem csoda, ha más betolakodóra viszont védtelen lesz...
2022. febr. 1. 21:11
 103/131 A kérdező kommentje:

#101! Jobbulást neked! Ezek szerint mégse oltattál. Nyugi, nem vesztettél semmit. Ismerősöm november kapta a harmadikat, most januárban volt kórházban coviddal. Aki fogékony rá, így is, úgy is megszívja. Te kibírod ezt a pár napot, és ha lesz következő, azt már észre se veszed.

#102! Hát, igen, nem tudom, tesóm mit fog magával kezdeni. Nagyon nem akarta az oltást, épp beletörődött volna, de így nem biztos, hogy bevállalja.

2022. febr. 1. 21:43
 104/131 anonim válasza:

Köszönöm! A te tesódnak is jobbulást!

2022. febr. 2. 15:30
 105/131 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerintem ő jól van. Legalábbis tünetről nem hallottam.
2022. febr. 2. 15:36
 106/131 anonim ***** válasza:
100%

Időközben valamilyen szinten kontaktszemély lettem.

Egyik nap a szomszéd csapatból valaki odajött hozzám segíteni melóban, textilmaszkban folyamatosan köhögött, krákogott, használta az egeremet.

Ez volt hét közepén.

Kövi héten jött a hír, hogy COVID-os lett.

Nem tudom, amiatt köhögött-e már szerdán és ha igen, jutott-e belém vírus, de ezt megúsztam úgy néz ki. A 20-25 éve mindennapos légúti tüneteimen kívül semmi más nem volt és a gyorsteszt negatív.

Edo

2022. febr. 2. 15:38
 107/131 A kérdező kommentje:
Hát, akkor én kb. minden nap kontakt személy vagyok, csak maszk nélkül. De szerintem mindenki más is. El tudod képzelni, hogy aki jár emberek közé, hány covidosnal találkozik? Legfeljebb nem tud róla.
2022. febr. 2. 15:54
 108/131 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért ennyire nem vészes a helyzet, mert ennyi erővel mindenki COVID-os lenne, vagy influenzás vagy náthás.

Mindenesetre 2 év alatt egyszer sem tudtam róla, hogy konkrétan COVID-os állt volna felettem, fogott volna meg olyasmit, amit egy percen belül én is... Eleve nem nagyon vannak a környezetemben köhögő, krákogó emberek, azt én szoktam, mások "kussban" vannak. A csaj meg krákogott, köhögött megállás nélkül.

Tény, van home office és élek is vele (bár nem 100%-ban, pláne mert nemrég váltottam) és emberek közé is csak heti 1-2-3-szor megyek.

2022. febr. 2. 16:19
 109/131 A kérdező kommentje:
Nyilván arra gondoltam, ahogy írtam is, akik járnak emberek közé. Én például munkában rendszeresen találkozom emberekkel maszk nélkül, akik 2 nap múlva szólnak, hogy covidosok. Persze, megfognak olyat, amit én is. Edzésen szintén vannak olyanok, akik covidosok, csak nem tudják. De pl.BKV-n alap. Azt sose tudod meg, épp hány covidossal utaztál együtt. Annyi, hogy ott maszkban vannak, de a kollégád is abban volt, nincs különbség.
2022. febr. 2. 16:39
 110/131 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem emberekkel foglalkozós szakmám van. Nem gondolom, hogy minden alkalommal találkoznék tünetes COVID-ossal, amikir kimozdulok. Sőt, tünetes emberekkel se szoktam.
2022. febr. 2. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!