Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Teljesen más mint tegnap.
Szép!
Fura,milyen torokfájás ez,két napig érzékeny,aztán magától elmúlik.Nekem most is olyan mint tegnap,csak most nem fájdogál.
Van valami ilyen kerek valami mintha hólyag lenne a mandulamon hátul a képen nem tudom mennyire látszik már volt a múltkor is de elmúlt és most megint vani lehet ?
Igen,este pirosabb nekem is,meg evés után is.
Az ismerőseimnek is mindekinek vannak torokproblémái.Sok embernek érzékeny a torka,nem csak nekünk.
A tied most tényleg szép.
Ma mondjuk nekem sem piros és visszahúzódtak a dudorok is.A képek amiket küldtem,tegnap esti.
Nem foglalkozok vele,csak megnézem,megszokásból.
Pár éve nekem is volt valami a hátsó garatívemen.Erezett sötét színű és azóta ott meg van vastagodva az a rész.Mikor nyeltem,mintha ott maradt volna valami és a fülemben is éreztem valami furcsát.Voltam akkor a gégészeten,nem mondtak rá semmit.Aztán elmúlt 1-2 hónap múlva,de a helye most is látszik,ott sötétebb és vastagabb a nyálkahártya.
Látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!