Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
 291/332 A kérdező kommentje:
Jah meg azt mondta meg hogy ne használják sós meg szódabikarbónát oblitesre
2021. aug. 6. 20:24
 292/332 anonim ***** válasza:

Igen,a sós öblögetés igazán nekem sem vált be.

Én szájvízzel öblögetek,azzal ami éppen van és bevált.

A jobb oldali mandulámon volt egy fehéres kidudorodás,pár éve és a szájvíztől teljesen rendbejött akkor.

Rendesen megvizsgálta a doki a torkod? Nem volt nagyon kellemetlen?

2021. aug. 6. 20:52
 293/332 A kérdező kommentje:
Igen megnézte rendesen nem volt kellemetlen kellet mely levegőt vennem nyitott szájjal és azt mondani hogy iiii de nem sikerült csak az eeeee ,😅😅😅
2021. aug. 7. 05:10
 294/332 anonim ***** válasza:
Így kellett nekem is,ki be lélegezni,mondani eee,utánna meg ííí,de nekem is szintén eee lett az is.Meg mondta nyeljek egyet,de kinyújtott nyelvvel én nem tudok nyelni.Annyira nekem sem volt vészes,a dokinö ügyesen csinálta,meg függ attól kinek milyen erős a garatreflexe.Ez orvostól is függ.Én már hozzászoktam,sokszor csinálták már.
2021. aug. 7. 06:37
 295/332 anonim ***** válasza:

Szia! Javult a torkod a doki óta? Nekem érzékeny reggelenként fél-1 órát,aztán egész nap jó.

Nem piros,csak kicsit este vagy evés után.

Egyszóval olyan mint eddig is volt.

2021. aug. 11. 15:46
 296/332 A kérdező kommentje:
Szia elég tűrhető de már nem nézegettem nem olvasok semmit ha fáj is közbe kicsit próbálok nem foglalkozni vele
2021. aug. 15. 14:55
 297/332 anonim ***** válasza:

Én megnézem minden nap,szokás szerint de olyan mint bármikor,nem jobb,nem is rosszabb.

Majd kiderül mi lesz ha megjön a hűvös idő,most egyenlőre jó a torkom.

2021. aug. 16. 07:04
 298/332 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy vagy,rendbejött a torkod?

Nekem hasonló mint volt,nem rosszabb,de nem is jobb.Reggelenként érzékeny,aztán jó.

Járok fogorvoshoz,csználtatom a fogaimat,hamarosan kész lesz az alsó,aztán kezdődik felül.

2021. szept. 20. 16:13
 299/332 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm szépen helyre jött végre már pont múlt héten voltam kontrolon mondta a doki hogy semmi gond a torkomal.csak néha érzem kicsit en is inkabb reggel de az már régóta van főleg ha lehűl az idő de iszok egy kis meleget és elmúlik remélem nem lessz többet ilyen.most minden ok remélem így is marad.orulok hogy a tiéd is elég jó. Én túl vagyok a fogorvoson.kiprobaltad az aloe first sprayt ? Én van hogy fújok most is néha mert jó fertőtlenítő is.
2021. szept. 22. 20:17
 300/332 anonim ***** válasza:
Szia!Örülök,hogy rendbejött a torkod!Nekem majd 2hét múlva kell menni kontrollra,de nagyjából rendben van a torkom.Nem vettem még sprayt,van a régiből,azt használom,a Tantum Verde.
2021. szept. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!