Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam
rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem
fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell
venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát
félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Szia! Van nálad valami változás? Megjött a hüvösebb idő,nekem bepirosodott a
torkom,fáj is tegnap este óta.Korán reggel öblögettem sós vízzel,este is fogom,aztán majdcsak rendbejön.Pedig már egész jó volt.Most ilyen:
[link]
[link]
[link]
[link]
A te torkod milyen?
2021. aug. 5. 14:36
282/332 A kérdező kommentje:
Szia az enyém most elég jó ma voltam fogorvosnál betömte a fogam meg leszedte a fogkovet azt mondta nincs rossz fogam.ugyhogy a fogaim rendben vannak.holnap este kell menjek a gegeszetre kértem egy időpontot egy másik orvoshoz is akit elege dicsérnek hogy lássam mit mond mitől lehet hogy hátha megnyugszom.miota használom az aloe Veras sprayt elég jó csak néha érzékeny.
283/332 A kérdező kommentje:
Meg azt vettem észre hogy belül az arcomon a bőr alatt mintha lenne valami fehér mint amilyen a mandulakö csak ez a bőr alatt van nem tudom hogy magyarázam el képen nem hiszem hogy látszanak mert kicsike nem tudom mi lehet olvastam olyanról is hogy nyalkö is van lehet az nem tudom majd megkérdezem holnap a dokit
284/332 A kérdező kommentje:
Már annyi pénzt költöttek orvosokra ebben az évben hogy őrület és még mindig nem tudom hogy mi a bajom nagyon idegesítő
285/332 A kérdező kommentje:
A te torkod úgy látom most piros ha gondolod probald ki ezt a sprayt ha tudok szerezni valakitől aki foglalkozik a foreverel nagyon sok mindenre jó csak kicsit drága de tényleg jó
Köszi,kipróbálom a spayt.Tudok szerezni, van ismerős aki ezzel foglalkozik.Ird majd meg mit mondtak a gégészeten.
Tegnap kaptam üzenetet,holnap kell mennem arra a fül orr gége szűrővizsgálatra.Pont jókor,úgyis fáj a torkom!
Beszéltem egy ismerős nővel aki tavaly volt ilyen szűrővizsgálaton,mondta az van mint gégészeten,mikor megyünk a torkunk miatt,de neki vettek mintát a torkából,nyelvgyökből és a gégéből is.Jó,hogy reggel kell menni,még evés előtt,de biztos fogok öklendezni.Majd megírom mi volt.Na,megyek gargalizálni.
2021. aug. 5. 19:57
Reggel voltam a szűrővizsgálaton,olyan volt mint egy gégészeti vizsgálat.Fül,orr,torok,mandula nézés,gégetükrözés.+ nézték a nyelvem,szájüregem és a nyelvem alatt is.A dokinő ügyesen csinálta,csak a tükörtől öklendeztem mikor meghúzta a nyelvem kifelé,ledugta a torkomig és EEE-t kellett mondani.
Minden rendben van,a torkom sem gyulladt csak kicsit pirosak a garat nyálkahártyák.Öblögetni kell a torkom fertőtlenítővel és mondta 1-2 nap alatt rendbejön.
Mér jobb a torkom mint tegnap volt!
Majd írd meg hogy zajlott neked a gégészeti vizsgálat és mi az eredmény.
2021. aug. 6. 14:53
288/332 A kérdező kommentje:
Örülök hogy minden rendben nálam is minden ok volt megvizsgált fül orr torok azt mondta kicsit látszik hogy a sav vissza szokot jönni meg kell ismételnem a labor vizsgálatot a gomba meg a staffilococus miatt adót valami orr sprayt meg torok cukorkát a rekedsegre de azt mondta minden ok és több mint valószínű hogy bebeszelem magamnak és rá stresszelek nagyon meg azt mondta hogy mivel pénzel dolgozók meg elég sokat beszélek is a munkába vissza kell szoknom és attól is lehet a rekedtség de megnyugodtam legalább. Vissza kell mennem hozzá majd az eredményel a fülembe a fájdalom azt mondta hogy huzadtol van kb ennyi egyenlőre de ma nekem sem fájt a torkom.azt mondta meg 3 órával lefekvés előtt ne egyek fél órával lefekvés előtt már ne igyak.meg nem szabad semmi hideg forró fűszeres szénsavas savanyú koncentrált dolgokat mivel van a rekeszizom sérvem és az is okozhat torok panaszokat
289/332 A kérdező kommentje:
Jaj meg az alergia is csinálhatja de 3honapig kell szednem legalább a gyógyszert meg az orr sprayt használni ahhoz hogy lássam hogy használ e vagy sem
Örülök,hogy nincs semmi baj a torkoddal.Én első perctől mondtam,hogy biztos sressztől vannak neked a torokgondok,mivel tényleg szép és egészséges a torkod.
Te annyira félsz a betegségektől,az is okoz ilyen panaszokat.
Nekem is felesleges volt elmenni a vizsgálatra,nem volt semmi különös amit eddig ne csináltak volna.
Ma már alig érzékeny a torkom,már nem is piros.
Csak azt nem értem,hogy fájdogál 2-3 napig és megszünik magától,aztán visszajön megint mi den ok nélkül.
Egy ideig biztos nem megyek dokihoz a torkom miatt!
2021. aug. 6. 20:15
Kapcsolódó kérdések: