Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
 311/332 A kérdező kommentje:
Szia jól vagyok köszi es te?de elkaptam vagy 2 hónapja a covidot de elég tűrhető volt.Reggelente faj a torkom néha de mikor lehül az idő szokott fájni.
2022. szept. 30. 20:13
 312/332 anonim ***** válasza:

200/311

Szép a szád belseje és a fogaid is.Nagyon szép nyelved és torkod van.Egészséges!

2022. okt. 3. 16:46
 313/332 anonim ***** válasza:
Szia! Köszi jól vagyok.Én nem voltam covidos.Nyáron teljesen rendben volt a torkom, reggel nekem is néha érzékeny.Ha jön a hideg akkor szokott nekem is fájni.Te nézegeted a torkod?Én minden fogmosáskor rápillantok és hetenként 1x alaposabban a torkomba nézek.Használom a sprayt és időnként gargalizálok is sós vízzel.De most teljesen jónak látom és a manduláimnak is szokásos a kinézete, kicsit nagy de amúgy jó.Majd küldök képeket úgy megnézheted.Te is küldj mostani képeket a torkodról.
2022. okt. 4. 07:20
 314/332 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem minden rendben van egyenlőre.Jó a torkom és a manduláim is.A nyelvem sem fehér,lepedékes,olyan amilyennek lennie kell,de vannak reflux szerü tünetek.El akarok menni megint gyomortükrözésre.Te jól vagy,mi van a torkoddal?Már itt a hűvösebb idő és nekünk a torkunk az érzékeny.Az enyém még szép most.És a tied?
2022. okt. 12. 15:39
 315/332 A kérdező kommentje:
Szia hogy vagy? Nekem elég érzékeny a torkom most faj is főleg nyeleskor.Penteken megyek dokihoz nem voltam már kB egy éve kíváncsi vagyok mit mond a torkomra.
2022. nov. 8. 17:50
 316/332 anonim ***** válasza:

Én is régen voltam dokinál,kb1 éve, kértem időpontot a gégészetre,de kellett volna covid teszt, végül lemondtam.

Nekem most nem fáj a torkom,nem is piros.

2022. nov. 10. 08:31
 317/332 A kérdező kommentje:
2022. nov. 10. 19:14
 318/332 A kérdező kommentje:
Szia itt vannak a képek holnap megyek a gépészetre én is már több mint egy éve nem voltam
2022. nov. 10. 19:16
 319/332 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem képek alapján jól néz ki a torkod.A mi torkunk ennél jobb nem lesz.Írd meg, mit mondtak a gégészeten.Én is nézegettem a magánrendeléseket,mert az Sztk-ba mostanában elég körülményes,de szeretném megegnézetni a torkom én is.

Megpróbálok én is képeket küldeni,aztán írrd meg mi a véleményed a torkomról,nyelvemről.

2022. nov. 11. 08:17
 320/332 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Mondd mit látsz

Az újabb torokképeim.

2022. nov. 11. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!