Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Nekem ugyanez van.Gyakori torokfájás,nagy mandulák,az uvulámig érnek.Néháhy éve mondták,hogy vetessem ki,akkor elmaradt,de már kivetetném csak a covid miatt egyenlőre nem akarom.
Az uvulám is meg van nagyobbodva,lehet a sok torokgyulladás miatt. Amint lehet én kivetetem a manduláim,te is jobban járnál ha kivetetnéd,ha az orvos javasolja.A te torkod is erezett,hólyagos?Van kép?
Nekem a jobb oldali nagyobb da a másik is nagy.A torkom viszont fájdogál és piros az egész garatom.Nekem is csináltak többször is torokváladék vizsgálatot,mindig negatív lett.A nyelvem is fehér.A tied nem olyan?
Neked mi lett az eredmény?
A fehér nyelv lehet attól,hogy kevés vizet iszunk,de nem tudom biztosan.Vagy a torkunktól.
Te hogy bírtad a torokmintavételt,én öklendezek ha a torkomban turkálnak. Nekem is mindig negatív,de nincs rendben a torkom most sem.Krónikus garatgyulladást mondanak,semmitől sem javul.Lehet a mandulaműtét lenne a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!