Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/332 anonim ***** válasza:

Férfi. Nem tudom mitől lehet,ahogy kinéz a torkod,nempár fájhatna.

Vagy reflux vagy idült garatgyulladás mint nekem.

Nekem mindig ilyen volt.A kezelés után fakó,pár hét múlva megint vörös,hogy alig tudok nyelni.A manduláimmal viszont nincs gond.

2021. máj. 31. 08:58
 52/332 A kérdező kommentje:
Benéztem a nyelvem alá de nem piros nem látok rajta semmi kulonost
2021. máj. 31. 09:01
 53/332 anonim ***** válasza:

Az jó.Persze lehet a cigi okozza az állandó torokfájást.

Néztem régebbi képeket,hol piros erezett,máskor meg fakó,amilyennek lenni kéne.Nekem evés után olyan csúnya.Nem tudom miért.Most öblögettem,megnéztem a tükörbe, egész normálisan néz ki.

2021. máj. 31. 09:14
 54/332 anonim ***** válasza:

Voltam a háziorvosnál,megnézte a torkom meg a nyelvem,kértem beutalót gyomortükrözésre.3 hónapig jó,addig kell elmenni,de időpontot kell kérni a vizsgálathoz.Jó lenne minél előbb menni.Valami hátha kiderül.Most is érzékeny a torkom nyeléskor.

Régebben láttam a gégefedőmet,de már egy jó ideje nem látom,ha kinyújtom a nyelvem.Mintha meg volna duzzadva a nyelvgyököm.

Mindig látok valami újat,kár nézegetni.

2021. máj. 31. 14:24
 55/332 A kérdező kommentje:
Hát ha voltál gégészeten és azt mondták hogy minden rendben akkor ne stresszelj én is próbálom nem nézegetni és várom hogy hátha elmúlik már
2021. máj. 31. 17:45
 56/332 anonim ***** válasza:
Én is várom,de évek óta nem múlik el.Majd a gyomortükrözésnél kiderül valami,vagy nem.Addig nézegetem,próbálom kúrálni magam,házi módszerekkel.Látod neked is gondod van,pedig tényleg szép a torkod.Egészségesnek látszik.
2021. máj. 31. 20:47
 57/332 A kérdező kommentje:
Csak én pirosnak látom még mindig a torkom és kicsit fajdogal is csak nem tudom milyen mikor normális úgymond mert még nem kezdet el fájni nem néztem.kaptal már időpontot ?
2021. jún. 1. 20:20
 58/332 anonim ***** válasza:

Én is pirosnak látom a torkom,azért is nézem naponta.Az öblögetéstől a hólyagok most kevésbé látszanak,de nekem is fájdogál,főleg reggel jobban.Most is érzékeny nyelésnél.

A gégészeten azt mondták,beképzelem,két orvos szerint ki kellene venni a manduláim,a többi meg semmit sem mondott.Ja,egy szerint hurutosak a hagszálaim meg a gégém,írt fel gyógyszert,rendbe jött tőle mire kontrollra mentem.A gyomortükrözés után visszamegyek a gégészetre.

Hétfő reggel 8-ra kaptam időpontot.

2021. jún. 2. 06:28
 59/332 anonim ***** válasza:

Mosr reggel ilyen a torkom:

[link]

[link]

[link]

Szerinted?

2021. jún. 2. 07:17
 60/332 A kérdező kommentje:
Hát kicsit piros szerintem nekem is ilyesmi.te nem köhögsz? Én kohecselek is párat meg mintha nehéz lenne a mellkasom de ez van hogy előjön majd elmúlik. Amúgy te próbáltál már valamivel leszokni a cigiről ?
2021. jún. 2. 07:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!