Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Férfi. Nem tudom mitől lehet,ahogy kinéz a torkod,nempár fájhatna.
Vagy reflux vagy idült garatgyulladás mint nekem.
Nekem mindig ilyen volt.A kezelés után fakó,pár hét múlva megint vörös,hogy alig tudok nyelni.A manduláimmal viszont nincs gond.
Az jó.Persze lehet a cigi okozza az állandó torokfájást.
Néztem régebbi képeket,hol piros erezett,máskor meg fakó,amilyennek lenni kéne.Nekem evés után olyan csúnya.Nem tudom miért.Most öblögettem,megnéztem a tükörbe, egész normálisan néz ki.
Voltam a háziorvosnál,megnézte a torkom meg a nyelvem,kértem beutalót gyomortükrözésre.3 hónapig jó,addig kell elmenni,de időpontot kell kérni a vizsgálathoz.Jó lenne minél előbb menni.Valami hátha kiderül.Most is érzékeny a torkom nyeléskor.
Régebben láttam a gégefedőmet,de már egy jó ideje nem látom,ha kinyújtom a nyelvem.Mintha meg volna duzzadva a nyelvgyököm.
Mindig látok valami újat,kár nézegetni.
Én is pirosnak látom a torkom,azért is nézem naponta.Az öblögetéstől a hólyagok most kevésbé látszanak,de nekem is fájdogál,főleg reggel jobban.Most is érzékeny nyelésnél.
A gégészeten azt mondták,beképzelem,két orvos szerint ki kellene venni a manduláim,a többi meg semmit sem mondott.Ja,egy szerint hurutosak a hagszálaim meg a gégém,írt fel gyógyszert,rendbe jött tőle mire kontrollra mentem.A gyomortükrözés után visszamegyek a gégészetre.
Hétfő reggel 8-ra kaptam időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!