Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/332 A kérdező kommentje:
Meg próbálj meg esetleg szódabikarbónát al gargarizalni én is most reggel azt próbáltam
2021. máj. 7. 06:36
 32/332 anonim ***** válasza:

Gyomortükrözéssel lehetne kideríteni.Neked már csináltak?

Az én gyomrommal semmi gond sincs,de ez a reflux érzés előfordul,főleg éjjel.

Nekem is nyeléskor fáj a torkom,nem vészesen csak zavaró.

Most mintha kevesebb hólyag lenne rajta.Már naponta nézem a tükörbe.

2021. máj. 7. 06:52
 33/332 A kérdező kommentje:
Nekem csináltak pár éve gyomortukrozest és ott alapították meg szedtem rá kezelést és azóta nem fáj a gyomrom csak nagyon ritkán.en is minden nap nézem a torkom lehet valamit nekem is javult kinézetre reggel mintha jobban nézne ki de estére mindig csunjabb
2021. máj. 7. 07:07
 34/332 anonim ***** válasza:

Reggel nekem is jobban néz ki,van hogy egész fakó.Este meg evés után viszont piros az egész garatom.

Volt egy dokinő a gégészeten aki mindig ecsetelte a torkom,mélyen lenyomta a vattapálcát.Kellemetlen volt.öklendeztem nagyokat tőle,de utánna heteig nem fájt a torkom.

Az előbb néztem a tükörbe,most nem olyan csúnya és a manduláim is úgy látom rendben vannak.

2021. máj. 7. 07:36
 35/332 anonim ***** válasza:

Negyedik napja abbahagytam a sós vizes gargalizálást,megpróbáltam szájvízzel (Oral B) öblögetni.Mára mintha kissebbek lennének a torkomon a hólyagok és kevessebbet is látok.

Kicsit csíp a szájvíz de utánna órákig kellemes érzés van a torkomban.

Ma megpróbálok időpontot kérni a fül orr gégészetre.

2021. máj. 10. 06:30
 36/332 anonim ***** válasza:

Sikerült időpontot kérni a gégészetre,ma reggel voltam.Megnyomkodta a manduláimat,megnézte a torkom.a tükröt is ledugta a nyelvem mögé,3x is mert öklendeztem tőle.Azt mondta kicsit gyulladt a garatom,nem vészes.Gargalizáljak torokfertőtlenítővel és 10 nap múlva menjek vissza kontrollra.

A te torkod rendbejött? És a mandulád most is duzzadt?

2021. máj. 25. 13:45
 37/332 A kérdező kommentje:
Egy ideig jobb volt de még mindig kapar a torkom meg mostmár kicsit köhögök is meg bevagyok rekedve.Szerintem lehet a sav csinálja nekem még a cigi sem tesz jót biztos csak nem tudok leszokni az a baj ost szedem a savlekötöt
2021. máj. 28. 13:49
 38/332 anonim ***** válasza:
A cigi biztos nem tesz jót,én is köhécselek miatta.Ha olyasmit kajálok én is érzem fekve a savat.A doki semmit sem ér,csak túrkál a torkomban,de semmi több.
2021. máj. 28. 19:10
 39/332 anonim ***** válasza:

A cigit abba kéne hagynunk,bár mikor még mem cigiztem,akkor is érzékeny volt mindenre a torkom.

A gyomortükrözés nem ártana.Neked hol csinálták?Nagyon kellemetlen volt?

2021. máj. 29. 14:14
 40/332 A kérdező kommentje:
Én Erdélyben lakom úgyhogy Nagyváradon csinálták zsibasztota a torkom és lekelet nyelnem egy vékony csövet amin volt egy kamera hát nem volt kellemes mindig jött hogy öklöndözek de utána fájt a gyomrom ahogy turkált benne.Most hogy szedem pár napja a savlekötöt talán jobb. Te mivel fertőtleníted a torkod?
2021. máj. 30. 20:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!