Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Gyomortükrözéssel lehetne kideríteni.Neked már csináltak?
Az én gyomrommal semmi gond sincs,de ez a reflux érzés előfordul,főleg éjjel.
Nekem is nyeléskor fáj a torkom,nem vészesen csak zavaró.
Most mintha kevesebb hólyag lenne rajta.Már naponta nézem a tükörbe.
Reggel nekem is jobban néz ki,van hogy egész fakó.Este meg evés után viszont piros az egész garatom.
Volt egy dokinő a gégészeten aki mindig ecsetelte a torkom,mélyen lenyomta a vattapálcát.Kellemetlen volt.öklendeztem nagyokat tőle,de utánna heteig nem fájt a torkom.
Az előbb néztem a tükörbe,most nem olyan csúnya és a manduláim is úgy látom rendben vannak.
Negyedik napja abbahagytam a sós vizes gargalizálást,megpróbáltam szájvízzel (Oral B) öblögetni.Mára mintha kissebbek lennének a torkomon a hólyagok és kevessebbet is látok.
Kicsit csíp a szájvíz de utánna órákig kellemes érzés van a torkomban.
Ma megpróbálok időpontot kérni a fül orr gégészetre.
Sikerült időpontot kérni a gégészetre,ma reggel voltam.Megnyomkodta a manduláimat,megnézte a torkom.a tükröt is ledugta a nyelvem mögé,3x is mert öklendeztem tőle.Azt mondta kicsit gyulladt a garatom,nem vészes.Gargalizáljak torokfertőtlenítővel és 10 nap múlva menjek vissza kontrollra.
A te torkod rendbejött? És a mandulád most is duzzadt?
A cigit abba kéne hagynunk,bár mikor még mem cigiztem,akkor is érzékeny volt mindenre a torkom.
A gyomortükrözés nem ártana.Neked hol csinálták?Nagyon kellemetlen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!