Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Nem lehetett kellemes.Én attól öklendezek ha lenyomja a nyelvem a toroknézéshez.
Én Glycosept oldattal öblögetek,de szoktam kamillával is.
Most nem olyan vészes a torkom,de reggelenként féjdogál.Holnap reggel csinálok képeket,majd küldöm.
A mandulád rendbejött már és a torkod most milyen?
Engem aggaszt,hogy nyelvem is mindig fehér,nem tudom miért.
A dokinő szerint nincs különösebb baja a torkomnak,csak beképzelem.
Lehet,de naponta nézem,hogy van-e valami váltzás és mindig rondának tünik.
Nekem az állam alatt nem szokott fájni,inkább a fülem felé sugárzik ki.
Neked ez állandóan előjön,visszatérő vagy csak mostanában van? Nekem gyerekkorom óta megvan.Én most is megnáztem reggel,nem olyan vészes,de érzékeny.Megpróbálom lefotózni.
A háziorvostól kérek beutalót gyomortükrözésre,aztán időpontot a vizsgálatra.
Szeretném minél előbb megcsináltatni.Izgat ez a reflux dolog.A fehér nyelv annak is lehet a jele.
Szerintem is javult,visszahúzódtak a dudorok hátul,de még pirosnak látom.
Neked a nyirokcsomó lehet amit érzel az állad alatt.Nézz be a nyelved alá,lehet be van gyulladva ott is.A manduláid rendbejöttek?
Tudnál képet küldeni,kiváncsi vagyok a te torkod milyen most.
Nem vészes,picit piros a garatíveknél.A manduláid teljesen rendben vannak,az enyémek is ekkorák,csak nekem mélyebben vannak,azért mem látszanak jól.
Én egészségesnek látom a torkod,szebb mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!