Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/332 anonim ***** válasza:

Nem lehetett kellemes.Én attól öklendezek ha lenyomja a nyelvem a toroknézéshez.

Én Glycosept oldattal öblögetek,de szoktam kamillával is.

Most nem olyan vészes a torkom,de reggelenként féjdogál.Holnap reggel csinálok képeket,majd küldöm.

A mandulád rendbejött már és a torkod most milyen?

Engem aggaszt,hogy nyelvem is mindig fehér,nem tudom miért.

A dokinő szerint nincs különösebb baja a torkomnak,csak beképzelem.

Lehet,de naponta nézem,hogy van-e valami váltzás és mindig rondának tünik.

2021. máj. 30. 20:45
 42/332 A kérdező kommentje:
Én próbálom nem nézegetni mostmár mert én is mindig mindent bebeszélek magamnak a torkom nekem is szokott meg közbe fájni de már nem olyan vészes megpróbálok kevesebbet cigizni meg iszom a csalán teát úgy olvastam az jó méregtelenítő meg vértisztito.meg nekem az állam alatt szokott meg kicsit fájni.
2021. máj. 31. 06:14
 43/332 anonim ***** válasza:

Nekem az állam alatt nem szokott fájni,inkább a fülem felé sugárzik ki.

Neked ez állandóan előjön,visszatérő vagy csak mostanában van? Nekem gyerekkorom óta megvan.Én most is megnáztem reggel,nem olyan vészes,de érzékeny.Megpróbálom lefotózni.

A háziorvostól kérek beutalót gyomortükrözésre,aztán időpontot a vizsgálatra.

Szeretném minél előbb megcsináltatni.Izgat ez a reflux dolog.A fehér nyelv annak is lehet a jele.

2021. máj. 31. 06:31
 44/332 anonim ***** válasza:

Küldöm a képeket,most ilyen a torkom:

[link]

[link]

[link]

Nos,mi a véleményed,javult valamit a torkom?

2021. máj. 31. 07:18
 45/332 A kérdező kommentje:
Szerintem javult a torkod én már nem látom olyan pirosak. nekem mostanában fáj régebben is fájt reggel néha kicsit de mostanában nem akar múlni meg idegesít hogy az állam alatt fáj gondolom oda sugárzik
2021. máj. 31. 08:00
 46/332 anonim ***** válasza:

Szerintem is javult,visszahúzódtak a dudorok hátul,de még pirosnak látom.

Neked a nyirokcsomó lehet amit érzel az állad alatt.Nézz be a nyelved alá,lehet be van gyulladva ott is.A manduláid rendbejöttek?

Tudnál képet küldeni,kiváncsi vagyok a te torkod milyen most.

2021. máj. 31. 08:12
 47/332 A kérdező kommentje:
2021. máj. 31. 08:32
 48/332 A kérdező kommentje:
Na szerinted?
2021. máj. 31. 08:33
 49/332 anonim ***** válasza:

Nem vészes,picit piros a garatíveknél.A manduláid teljesen rendben vannak,az enyémek is ekkorák,csak nekem mélyebben vannak,azért mem látszanak jól.

Én egészségesnek látom a torkod,szebb mint az enyém.

2021. máj. 31. 08:44
 50/332 A kérdező kommentje:
Akkor mitől fájhat ?Én már nem tudom hogy mitől lehet ez ? Amúgy nő vagy vagy férfi ?Én nő vagyok és most ithol vagyok gyesen és szülés óta bebeszélek magamnak minden félét mindig csak a rosszra gondolok ahogy fáj valamim
2021. máj. 31. 08:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!