Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/332 anonim ***** válasza:
Mandulakövem volt,de megszünt már.A mandulám feletti nyílásban volt.De a torkom piros,erezett és 8-10 aárgás hólyag van rajta,a hátsó garatfalon.
2021. ápr. 29. 10:05
 12/332 anonim ***** válasza:
Dehogy rák,inkább krónikus gsratgyulladás,mint nekem is.A tükrözés elég kellemetlen,mert a nyelved kihúzza a doki és a nyeles tükröt a torokhoz érinti,lenéz a gége felé.Nekem már sokszor csinálták,ettől szite mindeki öklendezik.Alig bírtam 5mp-ig.Majd mutatok képet a torkomról,ha nem undorodsz az ilyen képektől.
2021. ápr. 29. 15:24
 13/332 A kérdező kommentje:
Voltam egy másik dokinál nekem is megnézte úgy ahogy írtad te is megfogta a nyelvem és azt mondta nincs semmi komoly garat és gége gyulladás kaptam rá kezelést.
2021. máj. 1. 10:40
 14/332 anonim ***** válasza:

Nekem már többször is volt gégegyulladás a garatom most is gyulladt,de ez már mindig így lesz szerintem.

Gyerekkorom óta torokfájós vagyok.Én már vagy 20 orvosnál voltam,legtöbbször tükrözték is de nem igazán mondtak semmi érdekeset.Hideget nem ihatok,egyből begyullad a torkom.Öblögetek sós vízzel és annyi.Bírtad a tükrözést?

2021. máj. 1. 19:17
 15/332 A kérdező kommentje:
Bírtam nem volt vészes mert valami kamerával nézte és nem ért a torkom hoz.hat nekem is már lassan 3hete fáj és semmi javulás.mintha valami fehér hólyagok lennének a torkom hátsó részén.meg fáj is nekem még ilyen sokáig nem volt gondom vele.de azt mondta a doki hogy nem kell kivenni a mandulam annak nagyon örülök.kuldenel képet a torkodrol ?
2021. máj. 1. 19:56
 16/332 anonim ***** válasza:
Nem vagyok otthon,de majd hétfőn megpróbálom a kéoet.Küldj te is kéoet.
2021. máj. 1. 20:35
 17/332 anonim ***** válasza:

Küldöm a képeket:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 3. 07:57
 18/332 A kérdező kommentje:
Nekem is ilyen csak az egyik mandulam nekem nagyobb
2021. máj. 3. 09:54
 19/332 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor akar már elmulni nagyon idegesítő. Te mennyit cigizel? Az is lehet a baj szerintem én olyan 10 szálat 1 nap
2021. máj. 3. 10:02
 20/332 anonim ***** válasza:

Én kb.1 dobozt cigizek/nap.

Nekem is nagyobb a jobb oldali mandulám,de ha kinyújtom a nyelvem,látom a bal sem kicsi.

Az én torkom is fáj,egyre rosszabb.Öblögetem sós vízzel,de nem javul.El kéne mennem a gégészetre,csak nem tudom mikorra kapnák időpontot. Elég régen voltam a covid miatt,ideje lenne megnézetni.

Mztass képet te is a torkodról.

2021. máj. 3. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!