Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Szerintem a manduláidnak semmi baja nincs,pont olyanok mint az enyém,kb.akkorák is.
A torkodon a dodorokat látom,nekem is ilyen.Lehet másoknak is.A garatívek kicsit pirosak,de nem vészes és a nyelved sem olyan fehér.Az én torkom is érzékeny,de már ősz óta.Én öblögetem naponta sós vízzel,te is próbáld meg.
Amúgy szép,egészségesnek látszik a torkod.
Még nem voltam dokinál.
Azt is hallottam már,hogy azok nyirokcsomók és mindenkinek ott vannak.
Nem tudom,nem értek hozzá,de nekem is ott vannak.
Lehet,hogy csak beképzeljük.
Szerintem a te torkod teljesen normális,csak kicsit be van gyulladva.
Semmi komoly!
Igen,pont akartam is kérdezni tőled,hogy nincs-e refluxod.
Nálam is van időnként maró érzés torkomban meg a gégémnél,némelyik kaja után,de nem állandóan.Megvan már néhány éve.Viszont amikor ledugták a tükröt a torkomba,jó néhányszor,nem mondták,hogy lenne savfelmarás.Pedig ha van ilyen gond,azt lehet látni.
Most is fájdogál a torkom és a nyelvem is fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!