Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/332 anonim ***** válasza:

Én fél deci vízbe teszek 1 mokkáskanál sót.A Tantum verde sray jobb mint a szopogatós tabletta vagy a Strepsils torokfertőtlenítő.Énis szoktam használni.Az endokrinológus mit csinál? Most ilyen a torkom 3 tabletta és z öblögetés után:

[link]

[link]

[link]

2021. jún. 4. 09:40
 92/332 A kérdező kommentje:
Mintha már nem lenne olyan piros a torkod.az endokrinologus a pajzsmirigyel foglalkozik
2021. jún. 4. 10:19
 93/332 anonim ***** válasza:

Igen,én is úgy látom.

Értem! És ma gégészetre mész? Fáj még a torkod?

Majd ird meg mit mondtak.

2021. jún. 4. 10:26
 94/332 A kérdező kommentje:
Igen gegeszetre megyek 4 re remélem semmi komoly nem lesz
2021. jún. 4. 12:55
 95/332 anonim ***** válasza:

Jól teszed,hogy elmész,legalább alaposan megvizsgálják a torkod,mert a háziorvos nem ér semmit.Nekem egy méterről nézett a számba,két mp-re és nem vette észre a tüszős mandulagyulladást sem.

Azóta járok gégészetre!

2021. jún. 4. 13:04
 96/332 A kérdező kommentje:
Szia na voltam azt mondta semmi baja a torkom nak kicsit piros de az nem jelent semmit azt mondta van akinek állandóan piros.kuldot endokrinologushoz meg jó hogy kértem időpontot mert vagy a pajzsmirigyel van gond vagy a fogaimal úgyhogy hívtam a fogorvosomat is hétfőn kell menjek hozzá is.jah meg ami szerintem rád is vonatkozik a fehér nyelv azt mondta hogy az gomba és 1 liter vizet foraljak fel keverjek el benne egy kanál szódabikarbónát és reggel este fogmosás után egy kis tüllt martsak bele és aval dörzsöljem le a nyelvem.jah és előtte a fogkefefel kell megdorzsolni fogmosás közben mondjuk én azt szoktam.es pár hét és elmúlik azt mondta
2021. jún. 4. 19:03
 97/332 anonim ***** válasza:

Köszi,megpróbálom.Gondoltam a torkoddal nincs baj,láttam a képeken,hogy rendben van és a manduláid is.Ennyire másnak is piros a torka,láttam már csúnyábbakat is mint a mienk.

Nekem most nem fáj,lehet jó a fertőtlenítő tabletta.

A gégédet is nézte?Írtad rekedt vagy,rendben vannak a hangszálaid?

2021. jún. 4. 19:31
 98/332 A kérdező kommentje:
Nem nézte tükorel csak belenézett meg a nyelvem alatt az inyemet mondtam hogy reggel szoktam kicsit rekedt lenni azt mondta az a cigitol van de hogy nincs gond a torkomal.hanem több mint valószínű hogy a pajzsmirigyel van valami nagyobodva és az nyomhat valamit és azért érzem hogy fáj ahogy nyelek.na hát holnap kiderül örülök hogy használ neked a gyogyszer
2021. jún. 4. 19:39
 99/332 anonim ***** válasza:
Én is örülök,hogy rendben van a torkod,remélem a pajzsmirigyeddel sem lesz gond.A fogaidat is nézesd meg fél évente,az is okozhat gondot,bár szépek a fogaid a képeken.A nyelvtisztítás is fontos,én is csinálom naponta.Mindig finnyás voltam arra,hogy a szájüregem ne legyen undi!
2021. jún. 4. 20:06
 100/332 A kérdező kommentje:
Én is mindig figyelek a fogmosás ra remélem hogy minden rendben lesz és kiderül hogy mitől fáj a torkom.
2021. jún. 5. 05:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!