Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Figyelt kérdés
Mandula2021. ápr. 27. 06:26
91/332 anonim válasza:
92/332 A kérdező kommentje:
Mintha már nem lenne olyan piros a torkod.az endokrinologus a pajzsmirigyel foglalkozik
2021. jún. 4. 10:19
93/332 anonim válasza:
Igen,én is úgy látom.
Értem! És ma gégészetre mész? Fáj még a torkod?
Majd ird meg mit mondtak.
94/332 A kérdező kommentje:
Igen gegeszetre megyek 4 re remélem semmi komoly nem lesz
2021. jún. 4. 12:55
95/332 anonim válasza:
Jól teszed,hogy elmész,legalább alaposan megvizsgálják a torkod,mert a háziorvos nem ér semmit.Nekem egy méterről nézett a számba,két mp-re és nem vette észre a tüszős mandulagyulladást sem.
Azóta járok gégészetre!
96/332 A kérdező kommentje:
Szia na voltam azt mondta semmi baja a torkom nak kicsit piros de az nem jelent semmit azt mondta van akinek állandóan piros.kuldot endokrinologushoz meg jó hogy kértem időpontot mert vagy a pajzsmirigyel van gond vagy a fogaimal úgyhogy hívtam a fogorvosomat is hétfőn kell menjek hozzá is.jah meg ami szerintem rád is vonatkozik a fehér nyelv azt mondta hogy az gomba és 1 liter vizet foraljak fel keverjek el benne egy kanál szódabikarbónát és reggel este fogmosás után egy kis tüllt martsak bele és aval dörzsöljem le a nyelvem.jah és előtte a fogkefefel kell megdorzsolni fogmosás közben mondjuk én azt szoktam.es pár hét és elmúlik azt mondta
2021. jún. 4. 19:03
97/332 anonim válasza:
Köszi,megpróbálom.Gondoltam a torkoddal nincs baj,láttam a képeken,hogy rendben van és a manduláid is.Ennyire másnak is piros a torka,láttam már csúnyábbakat is mint a mienk.
Nekem most nem fáj,lehet jó a fertőtlenítő tabletta.
A gégédet is nézte?Írtad rekedt vagy,rendben vannak a hangszálaid?
98/332 A kérdező kommentje:
Nem nézte tükorel csak belenézett meg a nyelvem alatt az inyemet mondtam hogy reggel szoktam kicsit rekedt lenni azt mondta az a cigitol van de hogy nincs gond a torkomal.hanem több mint valószínű hogy a pajzsmirigyel van valami nagyobodva és az nyomhat valamit és azért érzem hogy fáj ahogy nyelek.na hát holnap kiderül örülök hogy használ neked a gyogyszer
2021. jún. 4. 19:39
99/332 anonim válasza:
Én is örülök,hogy rendben van a torkod,remélem a pajzsmirigyeddel sem lesz gond.A fogaidat is nézesd meg fél évente,az is okozhat gondot,bár szépek a fogaid a képeken.A nyelvtisztítás is fontos,én is csinálom naponta.Mindig finnyás voltam arra,hogy a szájüregem ne legyen undi!
100/332 A kérdező kommentje:
Én is mindig figyelek a fogmosás ra remélem hogy minden rendben lesz és kiderül hogy mitől fáj a torkom.
2021. jún. 5. 05:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!