Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Szia!
Örülök,hogy végre jobb a torkod!Persze a reflux csinál ilyen gondokat,de talán az is rendbejön majd.Lehet,kéne gyomortükrözést csináltatnod,hogy a megfelelő kezelést kapjad.
Nekem teljesen jó a torkom,csak kiváncsi vagyok mi lesz ősszel.Lehet megint kezdődik majd a torokfájós időszak.Küldök egy mai képet a torkomról,szerintem rendben van,jó lenne ha így maradna!Szerinted milyen?
Megértelek!
Remélem így marad,de ha jön a hideg biztos megint piros lesz,úgy szokott lenni,tavaszig.
A te torkod most milyen,tudn
ál képet csinálni?
Hogy vált be a torok spay?
Nekem is kéne valami fertőtlenítő,csak nem tudom melyik lenne jó.
Szia! Köszi,jól vagyok,nem piros a torkom,de tegnap reggel kicsit érzékeny volt.A manduláimat néztem,jó nagyok,de nem fájnak.
A képet néztem csak telón.szerintem mandulakő,de megnézem később gépen is kinagyítva.
Ne ijedj meg ez ártalmatlan,sokaknak van.
A leheleteden nem érzed?
Ha zavar ki lehet piszkálgatni,fültisztító pálcával,ha bírod hogy a torkodba turkálaz.
Reméljük nem tüsző van a manduládon!
Megnéztem a képeket kinagyítva,ez mandulakőnek néz ki.Próbálj gargalizálni,hátha kimossa a mandulád mélyedéseiből.
Ezek meg az én manduláim,ahogy látom nekem is van a mandulám felső szélén valani kőféle.A tűkörke nem is láttamcak így felnagyítva.
Próbáld jól lenyomni a nyelved,hogy minden látszon a torkodba és úgy fotózd le.
Szia!
Mi van a manduláddal,voltál orvosnál vagy sikerült eltüntetni a manduládról azokat a fehér dolgokat?
Én megnéztem többször is a torkom a tükörbe,nem látok semmit,gondolom a képen fény ami látszik a vaku miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!