Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/332 A kérdező kommentje:
Szia hát sokkal jobb mint volt de csak nem 100%. Lehet nekem a reflux is csinálja.
2021. jún. 26. 19:55
 132/332 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök,hogy végre jobb a torkod!Persze a reflux csinál ilyen gondokat,de talán az is rendbejön majd.Lehet,kéne gyomortükrözést csináltatnod,hogy a megfelelő kezelést kapjad.

Nekem teljesen jó a torkom,csak kiváncsi vagyok mi lesz ősszel.Lehet megint kezdődik majd a torokfájós időszak.Küldök egy mai képet a torkomról,szerintem rendben van,jó lenne ha így maradna!Szerinted milyen?

[link]

2021. jún. 26. 20:43
 133/332 A kérdező kommentje:
Szerintem is ok már nem piros hátha így marad félek a gyomor tukrozestol egyenlőre nem akarok menni
2021. jún. 28. 10:34
 134/332 anonim ***** válasza:

Megértelek!

Remélem így marad,de ha jön a hideg biztos megint piros lesz,úgy szokott lenni,tavaszig.

A te torkod most milyen,tudn

ál képet csinálni?

Hogy vált be a torok spay?

Nekem is kéne valami fertőtlenítő,csak nem tudom melyik lenne jó.

2021. jún. 28. 14:03
 135/332 A kérdező kommentje:

Szia hogy vagy? Most néztem meg a torkom és megijedtem van a mandulamon valami megnézed kérlek szerinted mi az? [link]

[link]

[link]

2021. júl. 4. 14:15
 136/332 anonim ***** válasza:

Szia! Köszi,jól vagyok,nem piros a torkom,de tegnap reggel kicsit érzékeny volt.A manduláimat néztem,jó nagyok,de nem fájnak.

A képet néztem csak telón.szerintem mandulakő,de megnézem később gépen is kinagyítva.

Ne ijedj meg ez ártalmatlan,sokaknak van.

A leheleteden nem érzed?

Ha zavar ki lehet piszkálgatni,fültisztító pálcával,ha bírod hogy a torkodba turkálaz.

Reméljük nem tüsző van a manduládon!

2021. júl. 4. 15:00
 137/332 anonim ***** válasza:

Megnéztem a képeket kinagyítva,ez mandulakőnek néz ki.Próbálj gargalizálni,hátha kimossa a mandulád mélyedéseiből.

Ezek meg az én manduláim,ahogy látom nekem is van a mandulám felső szélén valani kőféle.A tűkörke nem is láttamcak így felnagyítva.

[link]

[link]

Próbáld jól lenyomni a nyelved,hogy minden látszon a torkodba és úgy fotózd le.

2021. júl. 4. 16:07
 138/332 anonim ***** válasza:
2021. júl. 4. 16:10
 139/332 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi van a manduláddal,voltál orvosnál vagy sikerült eltüntetni a manduládról azokat a fehér dolgokat?

Én megnéztem többször is a torkom a tükörbe,nem látok semmit,gondolom a képen fény ami látszik a vaku miatt.

2021. júl. 6. 06:53
 140/332 A kérdező kommentje:
Szia nem voltam orvosnál nem is megyek szerintem a torkom nem fáj csak van hogy eltűnik az a fehér valami majd visszajön.a nyelvem fáj kicsit de szerintem jön a bölcsesség fogam és attól fájhat az egész szám nem tudom most megint próbálok leszokni a cigiről vasárnap délután óta nem gyujtotam rá eddig elég tűrhetőn viselem
2021. júl. 6. 12:33
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!