Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Figyelt kérdés
Mandula2021. ápr. 27. 06:26
181/332 anonim válasza:
180. Holnap a doki majd megmondja mi az.
Ne izgulj miatta!
Majd írd meg mit mondtak.
182/332 anonim válasza:
Rendben! Már előre félek hogy egy rossz hir lesz a szülinapi ajándékom.. de bízom benne higy semmi komoly
183/332 anonim válasza:
Kitartást kívánok jobbulást a torkodnak
184/332 anonim válasza:
Ne izgulj,meglátod nem lesz semmi komoly.
186/332 anonim válasza:
Szia! Csak reggel tudom megnézni a képeket,majd írok.Küldök én is képet,kiváncsi vagyok a véleményedre,bár szerintem most nekem rendben van.
187/332 anonim válasza:
185. Szerintem papilloma,de ez csak tipp. Össze lehet szedni csókolózásnál vagy bárhogy.
A gégészetre lehet,hogy időpontot kellett volna kérni,de lehet most már fogadnak anélkül is.
188/332 anonim válasza:
Mostanában nem csokoloztam senkivel sem.. fogalmam sincs remélem nem szájrák.. nem dohányzok csak nem túl szépek a fogaim.. de remelem semmi baj
189/332 anonim válasza:
Akkor nincs mitől félni.Az jó ha nem cigizel,a fogaiddal meg nincs semmi gond.
Képet nem csináltál,amin jobban látható a torkod?
190/332 anonim válasza:
Ennél jobbat nem tudok de megprobálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!