Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Figyelt kérdés
Mandula2021. ápr. 27. 06:26
141/332 anonim válasza:
Ne foglalkozz a mandulakővel,szinte mindenkinek van.Ha szájszagot okoz szedegesd ki!Ismerek olyat akinek gyermekkorába kivették a manduláit,mégis van mandulaköve.
Próbálj leszokni a cigiről,jó lenne ha sikerülne,de a torkod mem attól fájdogál.Nekem gyerekkoromban is gyakran volt baj a torkommal,pedig nem cigiztem.
Nekem a bölcsesség fogam ki sem bújt.Attól is fájhat a torkod,nyelved.
142/332 A kérdező kommentje:
Szia na végülis bevolt gyuladva egy fogam elég rendesen ma voltam gyökér kezelésen remélem mostmár jobb lessz te hogy vagy?
2021. júl. 8. 19:05
143/332 anonim válasza:
Lehet,a fogad okozta neked a torokfájást,ha igen akkor most meg fog szünni.Persze a mandulakő nem attól van!Az sokaknak okoz gondot.Bárkinek lehet mandulaköve.
Nekem most teljesen rendben van a torkom,nem fájdogál nem is piros.
Majd kiderül mi lesz ha megjön a hideg idő.
145/332 anonim válasza:
144 es vagyok.. valaki szerint mandula de megvagyok ijedve hogy szájrák
146/332 anonim válasza:
Lehet,hogy a mandulád,de valami kinövésnek látszik.Lehet papilloma vagy nem tudom.A gégészeten megmondják,menj el minél előbb.Nézesd meg!
149/332 anonim válasza:
Nem, ma reggel fáj egy kicsit a torkom
150/332 anonim válasza:
Hétfőn menj el a gégészetre,az a biztos!
Tudsz csinálni közelebbi képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!