Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/332 A kérdező kommentje:
Szia bocsi de nem volt időm írni eddig hogy vagy? Én nekem helyre jött a torkom mostmár az alergia kezeléstol voltam analiziseket csinálni és kijött hogy arany staphilococus meg gombám van délután megyek a háziorvoshoz lássam mit kell kezdeni vele
2021. jún. 18. 12:03
 122/332 anonim ***** válasza:

Szia! Örülök,hogy végre kiderült mi okozza nálad a problémát és hogy a torkod is rendbejött.Milyen vizsgálatokat csináltak és milyen kezelést kapsz?

Nekem mire elfogyott a gyógyszer megszünt a reggeli torokfájás.A sós vizes öblögetést szüneteltetem,mert már többet ártott mint használt.A torkom sem piros már,inkább fakónak mondanám.Olyan mint a legutóbbi képeken.A gégészetre nem mentem már vissza,nem sok értelme lenne,majd ősszel megnézetem megint a torkom.

Akarok venni valami gyógynövényes toroköblítőt,most egyenlőre szájvízzel gargalizálok,minden fogmosásnál.

Te mivel fertőtleníted a torkod?

2021. jún. 19. 06:49
 123/332 A kérdező kommentje:
Nem voltam végülis a háziorvosnal meg az allergiára szedek aeriust meg torok meg orrsprayt.az én torkom is tűrhető de nem néztem meg csak már nem fáj csak néha érzékeny.olvasgatam a staphilococus meg a gomba után állítólag nehéz kikezelni.torok meg orr váladékot vettek és az mutata ki a fertőzést.orulok hogy jobban vagy
2021. jún. 19. 09:03
 124/332 anonim ***** válasza:

Igen,az ilyesmit nehéz kikezelni.Nekem is 10-15 éve megvan a torok gondom.

Megnézem a torkom minden nap,most normálisan néz ki,de a manduláim most is túl nagyok.Ha kitátom a számat,nem nagyon látszanak,de ha teljesen kinyújtom a nyelvem és bevilágítok látom mekkorák.Ha visszajön a torokfájás és ha rajtam múlik,legszívesebben kivetetném a manduláimat.

Gondolkozom,hogy elmegyek gégészeti magánrendelésre,megvizsgáltatni a torkom.

2021. jún. 19. 09:31
 125/332 A kérdező kommentje:
Én csak magánrendelésen voltam mindenhol de még mindig nem vagyok nyugodt állandóan félek hogy nehogy valami komoly bajom legyen.mindig bebeszélek magamnak mindent retegek nem hogy rákos vagyok vagy ilyesmi most is fáj a nyelvem jobb oldalt kicsit szerintem a fogam lehet megszúrta de attól még parázok nem hogy valami baj van vele le kellene szokni a cigiről de nem tudok.szerinted kb napi 10-15 szál ritkán max 1 doboz a leggyengébb cigibol sok? És kb 10-12 éve cigizek
2021. jún. 19. 09:52
 126/332 anonim ***** válasza:

Én csak az SZTK-ba voltam mindig.Azért annyira nem kell félni,az a baj nálad,hogy bebeszéled magadnak és az meg tüneteket okoz ideg alapon.A képek alapján a te torkod egészségesnek látszik,dehát te érzed.

A cigit persze le kéne tennünk végleg,de nehéz a leszokás,tudom magamról.Nekem rászokni is nehéz volt,mert nem ízlett,de mindenki cigizett körülöttem,végül rászoktam.

2021. jún. 19. 10:26
 127/332 A kérdező kommentje:
Te mióta cigizel és mennyit ? Hát 4 gégész nézte meg a torkom + a fogorvos csak látták volna ha gond van.
2021. jún. 19. 15:56
 128/332 anonim ***** válasza:

Legalább 20 éve vagy több is.Kb napi egy doboz cigit szívok el.

Az én torkom min.15 gégész látta+jónéhány fogorvos.Másfél éve az egyik fogdoki megjegyezte,nézessem meg a torkom mert be van gyulladva. A gégészeten két orvos mondta a mandulaműtétet,3 a krónikus garatgyulladást és a többi semmit sem mondott csak írt fel gyógyszert.

Neked nem szokott lenni mandulakő a torkodban?

2021. jún. 19. 16:20
 129/332 A kérdező kommentje:
Szia hogy vagy? Nem nekem nem szokott lenni mandulakovem vagyis nem tudok róla hogy lett volna
2021. jún. 23. 16:57
 130/332 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem most teljesen rendben van,ilyen melegben nem is szokott gond Nem fáj reggel sem.

Nem is piros,fakó és a hólyagok is alig látszanak,3-4 van egész halványan látszik.

És a te torkoddal mi a helyzet,rendbejött?

2021. jún. 23. 17:09
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!