Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Szia! Örülök,hogy végre kiderült mi okozza nálad a problémát és hogy a torkod is rendbejött.Milyen vizsgálatokat csináltak és milyen kezelést kapsz?
Nekem mire elfogyott a gyógyszer megszünt a reggeli torokfájás.A sós vizes öblögetést szüneteltetem,mert már többet ártott mint használt.A torkom sem piros már,inkább fakónak mondanám.Olyan mint a legutóbbi képeken.A gégészetre nem mentem már vissza,nem sok értelme lenne,majd ősszel megnézetem megint a torkom.
Akarok venni valami gyógynövényes toroköblítőt,most egyenlőre szájvízzel gargalizálok,minden fogmosásnál.
Te mivel fertőtleníted a torkod?
Igen,az ilyesmit nehéz kikezelni.Nekem is 10-15 éve megvan a torok gondom.
Megnézem a torkom minden nap,most normálisan néz ki,de a manduláim most is túl nagyok.Ha kitátom a számat,nem nagyon látszanak,de ha teljesen kinyújtom a nyelvem és bevilágítok látom mekkorák.Ha visszajön a torokfájás és ha rajtam múlik,legszívesebben kivetetném a manduláimat.
Gondolkozom,hogy elmegyek gégészeti magánrendelésre,megvizsgáltatni a torkom.
Én csak az SZTK-ba voltam mindig.Azért annyira nem kell félni,az a baj nálad,hogy bebeszéled magadnak és az meg tüneteket okoz ideg alapon.A képek alapján a te torkod egészségesnek látszik,dehát te érzed.
A cigit persze le kéne tennünk végleg,de nehéz a leszokás,tudom magamról.Nekem rászokni is nehéz volt,mert nem ízlett,de mindenki cigizett körülöttem,végül rászoktam.
Legalább 20 éve vagy több is.Kb napi egy doboz cigit szívok el.
Az én torkom min.15 gégész látta+jónéhány fogorvos.Másfél éve az egyik fogdoki megjegyezte,nézessem meg a torkom mert be van gyulladva. A gégészeten két orvos mondta a mandulaműtétet,3 a krónikus garatgyulladást és a többi semmit sem mondott csak írt fel gyógyszert.
Neked nem szokott lenni mandulakő a torkodban?
Szia! Nekem most teljesen rendben van,ilyen melegben nem is szokott gond Nem fáj reggel sem.
Nem is piros,fakó és a hólyagok is alig látszanak,3-4 van egész halványan látszik.
És a te torkoddal mi a helyzet,rendbejött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!