Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Biztos rendben lesz minden.Mondtam én is,hogy semmi baj nincs a torkoddal.Majd írd meg mit mondott a doki.
Nekem most nem fáj a torkom,remélem a gyógyszer után is így marad.
Szia!Örülök,hogy nincs semmi komolyabb baj.Gondoltam,hogy így lesz.Fogorvoshoz menj el,mert attól is lehet.
A tabletta tényleg jónak tünik,egyenlőre nem fáj a torkom.
Hogy piros nincs jelentősége,nekem is ezt mondták.De most nekem nem is piros.Ha elfogy a szopogatós majd használom a Tantum Verde sprayt,az is jó.
Megvolt a tükrözés,nincs reflux és a gyomrom,nyelőcsövem is rendben van.Hát,nem volt kellemes de kibírható volt.Azért jó,hogy elmentem.
Befújták a torkom,majd fel kellett feküdni a vizsgáló asztalra,a fogaim közé tettek egy lyukas műanyag hüvelyt és bedugta a csövet.Mikor a torkomnál volt öklendeztem néhányat,megpróbáltam nyeldesni,de gyorsan lenyomta.3-4 percig volt bennem a cső,nem éreztem ,hogy mit csinál.Mikor húzta ki,pár mp,azt végig öklendeztem.Már megy ki a zsibbasztó hatása,de érzékeny a torkom,ahogy mondtad és elég piros is.Azt mondta a dokinő,ügyes voltam.
Hát ennyi volt röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!