Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/332 anonim ***** válasza:

Biztos rendben lesz minden.Mondtam én is,hogy semmi baj nincs a torkoddal.Majd írd meg mit mondott a doki.

Nekem most nem fáj a torkom,remélem a gyógyszer után is így marad.

2021. jún. 5. 07:29
 102/332 A kérdező kommentje:
Na örülök hátha elmúlik már neked is végre.ok majd írok délután kell menjek
2021. jún. 5. 08:09
 103/332 anonim ***** válasza:
Oké.Majd írd meg azt is,hogy zajlott a vizsgálat.Soha nem voltam ilyenen.
2021. jún. 5. 08:25
 104/332 A kérdező kommentje:
Szia minden rendben a pajzsmirigyel elküldött vér analiziseket csinálni azt mondta ha az is ok akkor esetleg valami allergia vagy fogászati probléma lehet de ha az is ok lesz akkor nem tudja mi lehet.mostmar nagyon idegesít.
2021. jún. 6. 07:58
 105/332 A kérdező kommentje:
Meg találtam a doritricin román változatát nagyjából ugyan az van benne ez trachisan ak hívják vettem a tegnap és szopogatam belőle eddig vagy 4et lehet valamivel jobb lett nekem is a torkom tőle. A tiéd hogy van ?
2021. jún. 6. 08:00
 106/332 anonim ***** válasza:

Szia!Örülök,hogy nincs semmi komolyabb baj.Gondoltam,hogy így lesz.Fogorvoshoz menj el,mert attól is lehet.

A tabletta tényleg jónak tünik,egyenlőre nem fáj a torkom.

Hogy piros nincs jelentősége,nekem is ezt mondták.De most nekem nem is piros.Ha elfogy a szopogatós majd használom a Tantum Verde sprayt,az is jó.

2021. jún. 6. 08:18
 107/332 A kérdező kommentje:
Holnap mész végülis gyomortukrozesre vagy már nem? Én holnap megyek a fogorvoshoz
2021. jún. 6. 09:13
 108/332 anonim ***** válasza:
Megyek reggel 8-ra.Majd írok mi volt.
2021. jún. 6. 12:59
 109/332 anonim ***** válasza:

Megvolt a tükrözés,nincs reflux és a gyomrom,nyelőcsövem is rendben van.Hát,nem volt kellemes de kibírható volt.Azért jó,hogy elmentem.

Befújták a torkom,majd fel kellett feküdni a vizsgáló asztalra,a fogaim közé tettek egy lyukas műanyag hüvelyt és bedugta a csövet.Mikor a torkomnál volt öklendeztem néhányat,megpróbáltam nyeldesni,de gyorsan lenyomta.3-4 percig volt bennem a cső,nem éreztem ,hogy mit csinál.Mikor húzta ki,pár mp,azt végig öklendeztem.Már megy ki a zsibbasztó hatása,de érzékeny a torkom,ahogy mondtad és elég piros is.Azt mondta a dokinő,ügyes voltam.

Hát ennyi volt röviden.

2021. jún. 7. 08:59
 110/332 A kérdező kommentje:
Örülök hogy minden rendben most nekem sem fáj a torkom.
2021. jún. 7. 09:15
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!