Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/332 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy csak allergia vagy csak bebeszéled magadnak és úgy érzed mintha gond lenne.Ideg alapon van.Van ilyen és igazi tüneteket produká.

Nem hinném,hogy fogaidtól lenne.Azért nézesd meg.

2021. jún. 7. 09:25
 112/332 A kérdező kommentje:
Megnézetem de lehet tényleg bebeszélem magamnak mert mostanában bármi bajom van egyből rosszra gondolok. Fájnak a lábaim is például hónapok óta meg a hátam a aval is voltam már mindenhol pont most találtam hogy a magnézium hiány okozhat nagyon sok tünetet például nehéz nyelest is meg alkapocs fájdalmat pont mint nekem és a múltkor mikor voltam analiziseken kijött hogy magnézium hiányom van csak nem szedem rendesen mert mindig elfelejtem most megint rá állok szedni.
2021. jún. 7. 13:00
 113/332 anonim ***** válasza:

Ne sresszelj! Különben én is ilyen vagyok.Én mindig megdumálom magammal,hogy biztos az időjárás,meg a front,meg ez az!Pedig itt a Magne B6,1000-es C vitamin,csak elfelejtem bevenni,a torkom meg nézegetem a tükörbe naponta.Nem vizsgálgatom magam,csak vérnyomást mérek 1-2 hetenként,meg a torkom nézem mert gyerekkorom óta torokfájós vagyok.Mást nem is tudnák nézegetni. De unom már hetenként orvoshoz menni,ma a tükrözés,előtte kétszer a gégészet,+ házi orvos a beutalóért.

Ha elfogy a szopogatós tabletta,müöblögetek tovább esetleg Tantum Verde spay,ha szükség lesz ráde most egész jól néz ki a torkom,nem is fáj

A fogorvos nekem is aktuális lenne,a covid miatt félbemaradt,tavaly.

2021. jún. 7. 13:32
 114/332 anonim ***** válasza:

Voltál fogorvosnál? A torkoddal van valami változás,javulás?

Nekem a csőnyelés után elég ézzékeny volt a torkom még tegnap is de mára egész jól elmult,még kicsit piros.

Lassan elfogy a szopogatós tabletta,remélem nem fog visszajönni az állandó torokfájás.Öblögetek tovább.

2021. jún. 9. 06:28
 115/332 A kérdező kommentje:
Szia igen voltam minden rendben a fogaimal a torkom ugyanugy van kb meg mindig piros és fajdogal kicsit.most vettem valami száj vizet corsodyl te próbáltad már ?
2021. jún. 9. 06:41
 116/332 anonim ***** válasza:

Szia!Gondoltam,hogy a fogaiddal nincs baj.Akkor már csak az allergia marad,de inkább a krónikus garatgyulladás.Az meg úgysem fog véglegesen elmúlni.De lehet,gogy csak túlérzékeny a torkunk.

A szájöblítőt egyszer használtam régebben,jó volt a torkomra csak olyan fura ize volt.

Sós vizzel öblögetek amikor csak tudok.

2021. jún. 9. 08:22
 117/332 A kérdező kommentje:
Szia hogy vagy? Én voltam alergologusnal kiderült hogy allergiás vagyok a porra.kapyam gyógyszert orr meg torok sprayt.remelem mostmár jobb lesz mert egyenlőre ugyanúgy van a torkom
2021. jún. 11. 13:57
 118/332 anonim ***** válasza:

Szia! Két napja elfogyott a szopogatós tabletta,de tegnap már érzékeny volt a torkom.Most is enyhén,de fájdogál.Este megnéztem,egyáltalán nem piros.Kéne valami jó torokfertőtlenítő,a sós vizes öblögetés nem használ semmit.

Neked,hogy vált be a Corsodyl?

Neked szerintem nem allergia okozza,ez megint csak tipp.A legvalószínübb inkább a krónikus garatgyulladás,nekem már évekkel ezelőtt is mondta két doki is.Vagy csak bebeszéljük magunknak.

2021. jún. 12. 06:51
 119/332 A kérdező kommentje:
Nem használom a corsodylt mert most kaptam valami más torok sprayt es azt használom.ma már talán jobb hát pedig nagyon remélem hogy alergia mert 4 fül orr gégésznel voltam és egyik sem látott semmi kulonost a torkomon. Ez az utolsó azt mondta hogy lehet az alergiatol meg hogy éjszaka biztos a számon veszem a levegőt és kiszárad a torkom meg hogy a túl sok torok spray meg szopogatos amit használtam az elmúlt időben sem jó mert egy idő után már szárítja az is és attól is fájhat. Hát nem tudom de remélem jobb lesz ettől a kezeléstol
2021. jún. 12. 13:26
 120/332 anonim ***** válasza:

Igen, az lehet nem tett jót a sok különböző cucc.Én is nyitott szájal alszok és nálam még a sok sós vizes öblögetés sem,mert érzem a torkomon hogy nem tesz már jót.Én is sok fül orr gégésznél voltam az utóbbi években,Nem tudom visszamenjek-e a gégészetre,mondta a dokinő,hogy ecsetelni fogja a torkon,ha teljesen nem jön rendbe.Most nem piros a torkom csak érzékeny reggel meg nyeléskor.Most néztem,nem látom gyulladtnak.Nézd meg,ilyen most:

[link]

[link]

[link]

Na,mit látsz?

Neked milyen a torkod most,tudnál képet csinálni? És a mandulád rendbejött vagy most is nagyobb az egyik? Nekem is nagyobb a jobb oldali,az látszik a képeken.

2021. jún. 12. 14:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!