Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/332 anonim ***** válasza:

Egy hosszú hajlított fém pálcára teker vattát és bemártsa valami oldatba.azzal keni be a torkunkat.Nekem már csinálták.Pár mp,de lehet tőle öklendezni,mert ledugják a gégéig.Nagyon kellemetlen és napokig sárga tőle a nyelvünk,torkunk.

Undorító!

Régebben volt divat,de még csinálják,egyébként hatásos.

2021. jún. 3. 17:22
 82/332 A kérdező kommentje:
Értem és milyen kezelést írt fel?
2021. jún. 3. 17:28
 83/332 anonim ***** válasza:

Csak gyógyszert meg öblögetést.Ha nem hat,akkor ecsetelés.

Neked is tuti az van mint nekem.Ettől nem fogunk megszabadulni.Pedig én mindig mentem aznap gégészetre,ha éreztem,hogy nem stimmel valami a torkomba.

De ne aggódj,ettől még megmaradunk!Csak fáj néha a torkunk.Én már hozzászoktam,évente 8-9 hónapig fáj.A torok képek nem lettek jók,reggel csinálok másikat.

2021. jún. 3. 18:01
 84/332 A kérdező kommentje:
Hát remélem semmi komoly de milyen gyógyszert írt fel neked mert megpróbálnam én is ha van nálunk is olyan
2021. jún. 3. 18:18
 85/332 anonim ***** válasza:

Dothricilin tabletta és sós vizes gargalizálás.

Hétfőn meg gyomortükrözés.Semmi értelme,a gyomrommal semmi gond.Szerinted lemondjam vagy inkább menjek el? Végül is nem voltam még,lehet nem ártana.Te könnyen lenyelted a csövet vagy letolták?

2021. jún. 3. 19:37
 86/332 A kérdező kommentje:
Az a dotricilin a szopogato tableta? Nálunk nincs olyan de próbáltam már tantum verde strepsils intensiv spray kekmetiles spray de mind csak addig használ és utána már fáj megint.a gyomortukrozes nem volt kellemes befujtak a torkom hogy zsibadjak el és kellet nyelnem és a doki meg nyomta lefelé készülj fel hogy utána azért lesz érzékeny a torkod nem tudom mit mondjak végülis ártani nem árt csak nem kellemes és utána lehet a gyomrod is kicsit fájni fog. De akkor nap meg esetleg másnap lesz kicsit rossz nem tudom mit mondjak te ahogy érzed.
2021. jún. 3. 20:25
 87/332 anonim ***** válasza:
Rendben,rád hallgatok,elmegyek a tükrözésre.Majd lenyomják a csövet,lenyelni biztos nem tudom.A gégetükrözésnél is folyt könnyem,nyálam.Erős a garatreflexem.Neked nem?
2021. jún. 3. 20:34
 88/332 A kérdező kommentje:
Már arra is gondoltam hogy nem streptoccocus te mit gondolsz ?
2021. jún. 3. 20:48
 89/332 anonim ***** válasza:
A streptococcus kiderül a garatváladék vételtől.Nekem kétszer vettek váladákot a torkombó,mindig negatív lett. Te az öblögetéshez mennyi sót teszel 1 deci vízhez? Most kicsit érzékeny a torkom,gondolom,hogy tegnap megtúrkálták.
2021. jún. 4. 06:09
 90/332 A kérdező kommentje:
Én egy nagy pohár vízbe teszek egy kiskanál sót. Ma megyek én is egy másik dokihoz holnap még endokrinologushoz
2021. jún. 4. 09:04
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!