Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Egy hosszú hajlított fém pálcára teker vattát és bemártsa valami oldatba.azzal keni be a torkunkat.Nekem már csinálták.Pár mp,de lehet tőle öklendezni,mert ledugják a gégéig.Nagyon kellemetlen és napokig sárga tőle a nyelvünk,torkunk.
Undorító!
Régebben volt divat,de még csinálják,egyébként hatásos.
Csak gyógyszert meg öblögetést.Ha nem hat,akkor ecsetelés.
Neked is tuti az van mint nekem.Ettől nem fogunk megszabadulni.Pedig én mindig mentem aznap gégészetre,ha éreztem,hogy nem stimmel valami a torkomba.
De ne aggódj,ettől még megmaradunk!Csak fáj néha a torkunk.Én már hozzászoktam,évente 8-9 hónapig fáj.A torok képek nem lettek jók,reggel csinálok másikat.
Dothricilin tabletta és sós vizes gargalizálás.
Hétfőn meg gyomortükrözés.Semmi értelme,a gyomrommal semmi gond.Szerinted lemondjam vagy inkább menjek el? Végül is nem voltam még,lehet nem ártana.Te könnyen lenyelted a csövet vagy letolták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!