Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Figyelt kérdés
Mandula2021. ápr. 27. 06:26
193/332 anonim válasza:
194/332 anonim válasza:
Illetve ilyen fehér a szájpadlásom.. meg ahol a másik nyil van ott a fogam mellett is lett egy ilyen kis fehér valami mint az afta vagy nem tudom de mar kb egy honapja
195/332 anonim válasza:
Hát,nem tudom mi lehet,de majd az orvos megmondja.Elmész ma? A szájpadlása mindenkinek ilyen fakó,hátul a lágyszájpad meg sárgás.Ha aftád van,arra majd írnak fel ecsetelőt.A fogaidal nincs semmi gond,de ha nagyon zavar,lehet korrigálni,van már direkt foghéj,(30 ezer ft/db).
196/332 anonim válasza:
Nekem olyan foltosnak tunik.. igen ma elmegyek
197/332 anonim válasza:
Szia! Megnéztem a képeket,szerintem nem piros a torkod,talán kicsit a manduláid mellet,de nem vészes.Hátul látni garatcsorgás félét,az uvulád és a mandulád között,azt is érezheted a torkodban,de lehet,hogy csak fény vagy nyál látszik a képen.A mandulakő nem látszik,kiszedted? Ne aggódj,úgy látom nincs semmi baja a torkodnak,szép egészséges.Másoknak is ilyen.
Az én torkom most ilyen.Mi a véleményed?
Te mivel fertőtleníted a torkod?
198/332 anonim válasza:
196. Nem foltos,normális.Ne nézegesd állandóan! Menj a dokihoz minél előbb.
199/332 A kérdező kommentje:
A te torkod szép én pirosabnak látom az enyémet küldök majd kepet meg hogy miyen most csak legyen egy kis időm meg most oldalt jött ki valami lehet afta vagy raharptam nem tudom
2021. júl. 19. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!