Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/332 anonim ***** válasza:

Igen,a dudorok mindenkinek ott vannak.Nekem is mindig ott vannak,soha nem szóltak érte,meg a fehér nyelv miatt sem.Állítólag több folyadékot kell inni,akkor nem lesz fehér a nyelv.

Nem tudom mi lehet a csajjal.

2021. júl. 19. 21:46
 212/332 A kérdező kommentje:
Hát én megiszom 1-2 litert kb egy nap.
2021. júl. 20. 06:54
 213/332 anonim ***** válasza:

Én nem,pedig tudom,hogy kellene. Nekem akkor fehér a nyelvem,ha sört iszok.

Én is letisztítom naponta.Csak hátul nehéz,mert öklendezek ha dörzsölöm a fogkefével.Nekem csak a nyelvgyököm érzékeny,de nagyon,a torkom többi része nem különösebben.

2021. júl. 20. 07:50
 214/332 anonim ***** válasza:

Találtam még két régebbi képet,itt is ott vannak azok a sárgás dudorok a torkomon,amik neked is láthatóak.Szerintem mindenkinek ott vannak.A gégészeten sem mondtak rá semmit,pedig több doki is látta.

[link]

[link]

2021. júl. 21. 07:12
 215/332 A kérdező kommentje:
Én most beszéltem a szomszédom al ő is orvos megnézte de azt mondja nem nagyon piros és hogy nem tudja mitol lehet lehet az allergia vagy a gomba azt mondta szegyem be a kezelést es kiderül meg inhalalok salvus vízzel meg a parologtatoba is azt tettem meg lecsereltem az alergia gyógyszert hát már nem tudom de ma elége fájt megint
2021. júl. 21. 18:04
 216/332 anonim ***** válasza:

Én ma néztem meg gépen a sok képet amiket feltettél,tényleg nem piros a torkod és a szájápolásod is kifogástalan.Szépek a fogaid,nyelved és a torkod is.

Nem tudom mitől fáj,valószínű bebeszéled magadnak és igazi tüneteket produlál,pszihésen.Nyugodj meg,a szájüreged,torkod teljesen rendben van.

Tegnap olvastam,hogy lesz ingyenes fül orr gégészeti rákszűrés az egyik kórházban,lehet el kéne menni,már a cigizés miatt is,bár nem rég voltam gégészeten,kétszer is.Szerinted elmenjek?

Nekem most teljesen jó a torkom,de majdnem minden reggel érzékeny,aztán mikor elfelejtkezek róla,elmúlik.Persze,én is nézem naponta,lehet az a baj. A mandulakőveket nem láttam a torkodban a képeken,kiszedted?

Ja,és gyógyul már a szád belül,ahol ráharaptál?

És a cigivel mi a helyzet?

2021. júl. 21. 18:33
 217/332 A kérdező kommentje:
Szerintem menjél legalább megnyugszol hogy minden ok de azt hogy csinálják mármint a rák szűrést ?mondtam ennek a dokinál hogy én mintha éreznek csomokat azt mondta azok a mirigyek és nem kell foglalkozni vele mert egy kettő beduranak de ő nem nézte meg.1 hétig bírtam cigi nélkül de most szivom megint kb 10 szálat 1nap a 0.1mg bol.az a valami másnapra elmúlt a számba de rettenet hamar be tudok panikolni én nem tudom miért lettem ilyen és idegesít kb 1 jó éve vagyok ilyen addig nem foglalkoztam ilyen hülyeségekel.
2021. júl. 21. 19:12
 218/332 A kérdező kommentje:
A mandula kövek eltűntek maguktól ha az az volt én nem csináltam vele semmit pár napig volt majd eltűnt
2021. júl. 21. 19:14
 219/332 anonim ***** válasza:

Igen,azt hiszem elmegyek,de szerintem sima gégészeti vizsgálat lesz.Fülbe,orrba,torokba nézés,gégetükrözés,meg gondolom torok váladékvétel.Holnap regisztrálok a vizsgálatra.

Te meg ne stresszelj!Rendben van a torkod!

2021. júl. 21. 19:19
 220/332 A kérdező kommentje:
Ok megpróbálok nem foglalkozni vele most vissza áltam dolgozni és egy új munkahelyre is úgyhogy nem sok időm van remélem ha eltereltem a figyelmem lassan elmulik
2021. júl. 21. 19:25
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!