Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/332 anonim ***** válasza:

Szia! A fogad ne hanyagold el,menj vissza a fogorvoshoz.

A foghéj egy vékony korona féle,ráragasszák a fogra,lehet vele korigálni a hibákat és szép lesz a fog.Ird be a keresőbe,direkt foghély,van leírás meg előtte-utánna képek.

Tegnap reggel óta nekem is érzékeny a torkom,megnéztem és kezd pirosodni.Idegesítő ez a torok probléma,pedig még meleg van.Mi lesz télen.

2021. júl. 26. 17:45
 232/332 anonim ***** válasza:

Én most csak szájvizet használok,most Ovenalt,előtte Oral B volt,fogmosás után,naponta 2x.

Megnéztem a képeket,hát most elég piros a torkod.Megnagyobbodtak azok a dudorok és pirosak is.

Megpróbálok én is képeket csinálni,de csak telefonnal tudok.valami gond van a fényképezővel,lehet eltört a kábel,nem töltődik fel a gépre.

2021. júl. 26. 17:59
 233/332 anonim ***** válasza:

Küldöm a képeket,sajnos ez a vacak telefon csak ilyen képet csinál, de azért lehet látni.A torkom most is fájdogál és a nyelvem is fehér.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ja,és találtam egy videót amiben a fül orr gégészeti rákszűrésröl

beszélnek,ha érdekel,elküldöm.

2021. júl. 26. 18:54
 234/332 A kérdező kommentje:
A te torkod szerintem nem piros nem hanyagolom a fogorvost csak augusztusra kaptam időpontot. Én is telefonal csináltam és van egy egy kép ahol nagyon pirosnak látszik de valójában nem piros anyira fene sem tudja én inhalalok most salvus vízzel is ha mást nem is de legalább tisztítja a tudomet kicsit
2021. júl. 26. 19:39
 235/332 A kérdező kommentje:
Köszi de ne küld a videót mert tudod mindent hamar bebeszélek magamnak úgyhogy próbálok nem olvasni meg nézni ilyeneket. Ma fáj a torkom ellege mondjuk ittam pár korty hideg vizet amikor bementem a kánikulabol lehet az kapta meg egyből remélem holnapra jobb lessz. Te nem szoktál berekedni.?
2021. júl. 26. 19:41
 236/332 anonim ***** válasza:

Rendben.nem küldöm a videót. berekedni ritkán szoktam,nekem inkább a torkom gyullad be.Csináltam két képet a másik telóval is,majd elküldöm,de szerintem az sem lesz jobb.Elég piros a torkom,az előbb belevilágítottam.

Lehet,megyek holnap a gégészetre,ha nem javul és főleg ha kapok időpontot.

Most is fáj a torkom!

2021. júl. 26. 20:02
 237/332 anonim ***** válasza:

Küldök még két képet a másik telefonról,talán ezek jobbak.Megnéztem telefonon,igazad van ott nem annyira piros a torkom,de a gépen meg a tükörbe nézve elég piros.Nem tudom milyennek kéne lenni.

[link]

[link]

A jobb oldali mandulám is ilyen ronda mint ezen a multkori képen:

[link]

2021. júl. 26. 21:09
 238/332 anonim ***** válasza:

Megnéztem megint a képeidet,a 2. és az 5.képen elég pirosnak látszik a torkod.A telefonos képek elég csalósak,nem adja jól vissza a szineket.

Reggel kicsit fájdogált még a torkom,aztán elmúlt.Most teljesen jó!

Este még próbáltam képet csinálni,most valamivel jobb lett.Délután elküldöm majd gépről.

2021. júl. 27. 07:45
 239/332 A kérdező kommentje:
Ma nekem is elég jó.megprobalok én is küldeni képet ha lesz időm
2021. júl. 27. 16:26
 240/332 anonim ***** válasza:
Oké! Én majd gépről tudom csak küldeni.Később.
2021. júl. 27. 16:34
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!