Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Szia! A fogad ne hanyagold el,menj vissza a fogorvoshoz.
A foghéj egy vékony korona féle,ráragasszák a fogra,lehet vele korigálni a hibákat és szép lesz a fog.Ird be a keresőbe,direkt foghély,van leírás meg előtte-utánna képek.
Tegnap reggel óta nekem is érzékeny a torkom,megnéztem és kezd pirosodni.Idegesítő ez a torok probléma,pedig még meleg van.Mi lesz télen.
Én most csak szájvizet használok,most Ovenalt,előtte Oral B volt,fogmosás után,naponta 2x.
Megnéztem a képeket,hát most elég piros a torkod.Megnagyobbodtak azok a dudorok és pirosak is.
Megpróbálok én is képeket csinálni,de csak telefonnal tudok.valami gond van a fényképezővel,lehet eltört a kábel,nem töltődik fel a gépre.
Rendben.nem küldöm a videót. berekedni ritkán szoktam,nekem inkább a torkom gyullad be.Csináltam két képet a másik telóval is,majd elküldöm,de szerintem az sem lesz jobb.Elég piros a torkom,az előbb belevilágítottam.
Lehet,megyek holnap a gégészetre,ha nem javul és főleg ha kapok időpontot.
Most is fáj a torkom!
Megnéztem megint a képeidet,a 2. és az 5.képen elég pirosnak látszik a torkod.A telefonos képek elég csalósak,nem adja jól vissza a szineket.
Reggel kicsit fájdogált még a torkom,aztán elmúlt.Most teljesen jó!
Este még próbáltam képet csinálni,most valamivel jobb lett.Délután elküldöm majd gépről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!