Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Igen,az én torkom most jó,nem fáj,nem is piros.Remélem így fog maradni.
Szerintem a te torkod is teljesen jó! Amiket érzel,biztos nem a torkod miatt van,inkább stressz miatt.Ugyanolyan tüneteket produkál,mint a betegség.
Sikerült egy képet csinálnom fényképezővel,küldöm.
Szerintem teljesen rendben van.Szép a torkod!Az utolsó képen olyan amilyennek lenni kell.A mandulád kicsit piros,de a mandula márcsak ilyen.Az enyém is pont ilyen,kb ekkora is,csak nekem a másik oldali a nagyobb.Ha látnád némelyik embernek milyen ronda mandulái vannak.Lyukacsos,gennyes és 3x akkora mint a miénk.Hidd el már,egészséges a torkod!
Hidd már el
Felesleges ijedezni,a cigitől van a rekedtség.Lehet a gégéd van kicsit begyulladva.Nekem is volt már,hogy hurutosak voltak a hangszálaim,nem is tudtam róla,csak mikor megnézték tükörrel,akkor derült ki.Kaptam rá valami vitamint és elmúlt.
A nyelved sem fehér,már ami látszik belőle.Csinálj képet az egész nyelvedről,kinyújtva.Nekem az egész fehér,főleg hátul.
Szia!
Hogy vagy? Ne legyél elkeseredve és ne olvasgass hülye cikkeket, amiktől csak stesszeled magad. Semmi gond nincs a torkoddal! Ezek a netes irományok mind bla-bla,én meg sem nézem!
Szia! Én jól vagyok,a torkom teljesen rendbe van,nem piros,most picit érzékeny,de minden reggel az.Nem foglalkozok vele.
A nyelvem nekem is fehér,láthattad a képeken.Este letisztítottam,most normálisan néz ki,mert reggel megyek fogorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!