Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/332 A kérdező kommentje:
Szerintem a te torkod most teljesen jó én ugyanúgy hol a torkom fáj hol az alkapcsomba van egy tompa fájdalom most próbálom keresni a neten hogy mi augarozhat oda mert lehet való ideg vagy nem tudom mert a hátam vállam nyakam is fáj lehet az sugárzik nem tudom de nagyon elvagyok már keseredve.😥😥😥
2021. aug. 1. 07:58
 272/332 anonim ***** válasza:

Igen,az én torkom most jó,nem fáj,nem is piros.Remélem így fog maradni.

Szerintem a te torkod is teljesen jó! Amiket érzel,biztos nem a torkod miatt van,inkább stressz miatt.Ugyanolyan tüneteket produkál,mint a betegség.

Sikerült egy képet csinálnom fényképezővel,küldöm.

[link]

2021. aug. 1. 08:26
 273/332 A kérdező kommentje:
2021. aug. 2. 16:58
 274/332 A kérdező kommentje:
A nagyon pirosak azok kívanak nagyitva eredetileg nem olyan piros ma kicsit fájt de inkább rekedt vagyok
2021. aug. 2. 16:58
 275/332 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van.Szép a torkod!Az utolsó képen olyan amilyennek lenni kell.A mandulád kicsit piros,de a mandula márcsak ilyen.Az enyém is pont ilyen,kb ekkora is,csak nekem a másik oldali a nagyobb.Ha látnád némelyik embernek milyen ronda mandulái vannak.Lyukacsos,gennyes és 3x akkora mint a miénk.Hidd el már,egészséges a torkod!

Hidd már el

2021. aug. 2. 17:18
 276/332 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon félek megint olvastam hogy a torok rák tünete a rekedtség és én mostanában elege berekedek meg elmegy sokszor kicsit a hangom és a fülembe is nyilal néha még fáj a vallam nyakam hátam kozepe mintha a tüdom lenne de kohogni nem köhögök ooo megint beparaztam
2021. aug. 2. 17:37
 277/332 anonim ***** válasza:

Felesleges ijedezni,a cigitől van a rekedtség.Lehet a gégéd van kicsit begyulladva.Nekem is volt már,hogy hurutosak voltak a hangszálaim,nem is tudtam róla,csak mikor megnézték tükörrel,akkor derült ki.Kaptam rá valami vitamint és elmúlt.

A nyelved sem fehér,már ami látszik belőle.Csinálj képet az egész nyelvedről,kinyújtva.Nekem az egész fehér,főleg hátul.

2021. aug. 2. 17:51
 278/332 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy? Ne legyél elkeseredve és ne olvasgass hülye cikkeket, amiktől csak stesszeled magad. Semmi gond nincs a torkoddal! Ezek a netes irományok mind bla-bla,én meg sem nézem!

2021. aug. 3. 18:53
 279/332 A kérdező kommentje:
Szia koszi jobban vagyok kicsit érzékeny a torkom de tűrhető te hogy vagy? A nyelvem nekem is meg fehér csak fogmosás kor én mindig ledorzsolom
2021. aug. 4. 05:01
 280/332 anonim ***** válasza:

Szia! Én jól vagyok,a torkom teljesen rendbe van,nem piros,most picit érzékeny,de minden reggel az.Nem foglalkozok vele.

A nyelvem nekem is fehér,láthattad a képeken.Este letisztítottam,most normálisan néz ki,mert reggel megyek fogorvoshoz.

2021. aug. 4. 05:29
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!